Några dagar

Har inte skrivit sedan i torsdags, men ska uppdatera lite nu. Sista dagen på jobbet var det ju och det kändes jättekonstigt. När jag slutade körde jag upp till Ellan en runda och tog en kopp kaffe. Sen blev det hem och göra sig i ordning lite, sista mötet med föräldragruppen på mödra. Sedan blev det en god middag på Harmony.

I fredags sov jag till jag vaknade och det var jätteskönt. Gick upp och slappade framför tvn. Diana kom och hälsade på och vi hade jättetrevligt, pratade bröllop och en massa sånt =). Sen fixade jag lite här hemma, tog undan lite saker och rensade lite bland våra blommor, vi har sjukt mycket blommor och stora så vi har inte plats med alla. Sen blev det Ikea med hjärtat, fick locka med han med att han kunde äta på Ikea haha. Han tycker om maten där, får ju locka han med något så han följer med haha. Skulle köpa skohyllor men dom var helt slut. Så typiskt. Men fick köpt det andra jag skulle ha, nya värmeljushållare, nya ramar till korten, en kruka och lite sånt. Dom skulle få in skohyllorna på söndag så jag hoppas dom har dom då så jag kan få lite i ordning här hemma. Fixade lite här hemma när vi kom hem.

Idag vaknade jag på lite dåligt humör men det blev bättre lite senare. Plockade undan lite här hemma och rensade bland lite papper. Mamma ringde och frågade om vi skulle med till Trelleborg en runda och gå på marknaden och det gjorde vi, mötte upp dom på övre men fy va det var svårt att hitta parkeringsplats. Hittade inget roligt på marknaden, är samma som alltid. Men va ändå mysigt att gå där en runda. Men fy vad jag fick ont i ryggen och min foglossning kändes fruktansvärt mycket, blev bara jobbigare och jobbigare. Körde sedan hem för Ellan, Patrik och lilla Saga skulle komma vid fem tiden. Blev pizza till middag tillsammans med dom, det va jätteroligt att dom kom ut =). Fick hålla Saga en stund idag men hon va inte på riktigt toppenhumör haha, lilla sötis.

Långt inlägg idag, men nu blir det inte mer idag. Nu ska jag gå och poppa lite popcorn.
Trevlig kväll alla!

Tidigt

Vaknade redan vid 5 imorse och kunde inte somna om. Låg och vände och vred mig i sängen. Gick upp vid tjugo över sex, och nu har jag precis ätit frukost. Inte ofta man kan sitta så här i lugn och ro och äta frukost innan man ska till jobb. Känns konstigt att det är sista dagen på jobb och sen ska man gå hemma typ 1 år.
Ska snart göra vid mig ska köra till Entré i Trelleborg och köpa lite bröd till frukosten på jobb.

Värk i magen

Jobbat förmiddags, kom hem och vilade men somnade på soffan och sov i typ 2 timmar. Korvstroganoff till middag idag men hade jättesvårt att äta. Törstig konstant hela dagen idag. Nu ikväll har jag värk i magen från och till hela tiden, jättejobbigt. Det spänner och sticker i hela magen. Vill bara gå och lägga mig är sååå trött. Måste koka lite ägg, lättare och göra det idag så är det färdigt, ska bjuda på frukost på jobb imorgon för det är min sista dag på jobb. Kommer sakna dom.

Nä får gå och fixa vad jag ska och sen lägga mig. Varför har jag så konstigt ont i magen i perioder??

Vecka 37

Är inne i vecka 37 nu snart vecka 38. Har halsbränna minst 1 gång om dagen, nerverna till benen kommer ikläm ibland och det gör så ont. Har börjat må illa igen, örk. Längtar efter vår bebis, vill den ska komma nu hihi. Börjar bli sjukt nervös nu inför förlossning och hela den biten. Men alla andra klarar det så då gör jag det också men det är ändå nervöst. Sista mötet på föräldragruppen på torsdag och min sista arbetsdag på torsdag sen ska jag gå hemma. Känns konstigt att man ska gå hemma men man vänjer sig nog. Hoppas verkligen att jag slipper gå över tiden, börjar ju bli så otålig haha. Längtar verkligen efter bebis, ska verkligen bli jättekul med barn.

Vilket trist väder det är idag, rena stormen ute. Idag har jag bara slappat framför tvn börjar inte jobba förrän kl 15 idag. Nä ska vila lite, känner mig lite trött sen får man väl göra sig iordning innan man ska till jobb.

Kalas

Idag har vi haft gäster hela dagen. Hjärtats föräldrar och syster med familj kom vid 12 tiden, vi började med en fika. Sen blev det tårta men jag har inte kunnat hjälpa hjärtat idag, ska ta det lugnt och sen har jag börjat få problem med benet, det bara hugger till och så känns som att benet försvinner det gör riktigt riktigt ont. Så hjärtat har fått fixa allt idag. Va jätteroligt att träffa alla idag. Sen kom min syster och hennes sambo och min andra syster och hennes familj.

Har mått lite illa i förmiddags men det försvann efter någon timme. Bebis rör sig mycket, men nu vill jag bara att bebis får för sig att komma ut hehe. Längtar som tusan.

Imorgon är det jobb men börjar inte förrän på eftermiddagen så det är ganska skönt med lite sovmorgon.
Fasiken va trött jag blev. Sugen på att bädda ner mig i soffan och se en bra film. Får se om man hittar någon film bara.

Gäster

Sov inte så länge idag som jag hade tänkt vaknade redan vid kvart över åtta. Gick upp vid nio och vi bestämde oss för att äta frukost på Mc Donalds för en gångs skull och dom brukar servera frukost mellan 9-10 men när vi kom vid kvart i tio så hade dom inte ens öppnat och jag var skit hungrig. Körde till Maxi för vi skulle handla till tårtan och det. Fick handlat vad vi skulle och körde hem. Försökte äta lite men jag mådde inte så bra, hade konstigt ont i magen. Kom i perioder. Gick in och la mig en stund medans hjärtat började fixa lite med tårta och så. Tårtan blev jättegod.  Fick ta mig upp ur sängen och fick plockat undan lite och tvättat lite. Vid tre kom mamma och Ingemar och skulle fira hjärtat. Han fick ett badlakan där det står pappa på =), det var jätte fint. Har precis tagit tvätten och nu blir det bara till att slappa, kommer fler gäster imorgon så det blir en del att göra.

Sitter och funderar på att åka in till Ikea en dag i veckan, måste ha något skåp eller hylla till våra DVD filmer. Får åka in och kolla vad dom har. Funderar också på att köpa ny matta till vardagsrummet och nytt bord men har kollat på Ikeas hemsida och dom har ju för det mesta bara såna låga bord vi vill ha ett som är ungefär 60 cm högt, något i stil med det. Får se hur det blir =).

Nä får se om vi kan ta och fixa lite middag.

Graviditet

Jobbade på förmiddagen sen va det hem och vila. Föräldragrupp på eftermiddagen, pratade om förlossningen och smärtstillande. Fick titta på en avslappningsfilm en stund men vi har redan sett den hihi, vi har den här hemma. Nu närmar det sig med stormsteg. Sen blev det middag ute.
Bebis har rört sig mycket i natt, har haft lite ont i magen under natten och har inte kunnat vända mig men känns bättre nu. Gick upp vid 8, vill inte sova för länge, så än så länge har jag bara slappat i soffan, börjar inte jobba förrän kl 13 idag. Diana mailade över graviditetsbilderna hon tog på oss i helgen, har inte kikat på dom än men det ska bli spännande att se =). Hon är verkligen jätteduktig. Hon fotograferar barn och massa annat också. Tänkte hon skulle ta bebisfoto på vår älskade bebis när den kommit =).

Ikväll när jag kommer hem från jobb får jag slänga in en maskin tvätt.
Nä nu får jag gå och göra mig i ordning lite.


Lite av varje

Så mycket vatten vi hade här igår, trodde bilen skulle dö när jag körde i det djupa vattnet efter jobb. Hoppas det inte blir mer översvämmning. Fixade middag och gjorde en tårta till hjärtat igår =). Hjärtats föräldrar kom in en liten runda och grattade honom och dom hade lilla söta Ellis med sig =). Han är så söt.
På kvällen kom Pia, Johan, Viktor och Marcus ut och hjälpte till att äta upp tårtan.

Idag jobbade jag förmiddag, tog det lite lugnare på jobb idag. När jag kom hem la jag mig på soffan och somnade, sov i nästan 2 timmar. Middag när hjärtat kom hem, mådde inte bra efter middagen så jag la mig på soffan och somnade igen. När jag väl vaknade igen så tittade jag och hjärtat på en film.

BM ringde idag och meddelade provsvaren ang vattenkoppor och det såg bra ut, jag hade haft det och det är ju bra att veta. Annars är det full rulle i magen som vanligt hihi. Var ju hos BM igår och då hade hon jättesvårt att höra hjärtljuden för bebis kunde inte ligga stilla, så jag fick sitta upp när hon skulle lyssna men det va svårt för henne att höra.
Ohhh blev sjukt törstig nu.

Har försökt att kolla statistiken här inne på blogg.se men det står på 15/8 och endast 1 besökare, mer än min som är så???

Nu ska jag hämta lite vatten och kolla på livet på BB =).

Regn och födelsedag!

Vaknade tidigt då min älskade fyller år idag =). Tänkte han skulle få några små presenter nu på morgonen så jag hade förberett några. Först fick han 3 små likadana och det var såna överstrykspennor i miniformat. Tänkte han får ha en present till och tog fram den andra, ett pennskrinn. Han ska ju plugga lite nu så då behöver han ett sånt. Han kan ju inte komma på någonting han önskar sig så det är det svårt. Tänkte ah va fasiken han kan få dom andra också, är ju kanske roligare och få presenter på morgonen. Han fick en stickad tröja och en T-shirt med tryck. Han behöver ju lite sånt. Vill ge han så mycket mer men kan inte komma på något.  

Hjärtat har kört till jobb och här sitter jag och har precis ätit frukost och det bara vräker ner där ute. Hjärtat ringde och berättade att jag får köra i typ 50 km/h för annars får man vattenplaning, så jag hoppas han har kört så nätt. Kommer ju bli dyngsur bara man ska gå till bilen. Här har kommit jättemycket regn och det står högt på vägen.

Nä får väl gå och göra mig i ordning, får ju köra i god tid så jag inte kommer försent till BM. Efter det blir det jobb.
Hoppas alla kör försiktigt idag!

Vilken dag!

Jobba på förmiddagen idag, en kollega började kl 9 och när hon kom fick vi en present =). Sååå söt det var en body till bebis och den är jättefin. Jättegulligt av henne. Efter jobb skulle jag se om jag hittade present till hjärtat och det är inte det lättaste direkt. När jag var i stan så fikade jag och syrran först för jag behövde äta och sen gick vi in i några affärer och jag blev så kallsvettig och yr, kändes jättejobbigt. Ska till BM imorgon och ska höra med henne vad hon säger för det är ju inte första gången jag blir så.
Blev middag när hjärtat kom hem och sen slappade vi lite. Pratade sedan med mamma och hennes batteri på bilen hade lagt av så det blev till att ta bilen och köra dom så dom kunde köpa ett nytt.
Hoppade in i duschen när jag kom hem och nu slappar jag bara.
Tycker bebis kan komma nu! Längtar jättemycket efter bebis =). Nä nu blir det lite tv och sedan sängen.

God natt!

Mår konstigt!

Igår va Nicklas hos oss och vi käkade och tittade på film. Senare på kvällen började jag må konstigt, hade ont i magen och mådde illa. Gick in i sängen och la mig en stund men jag somnade. Snäll jag är som somnar när man har gäster. Hjärtat väckte mig och jag mådde fortfarande dåligt, drack lite vatten och bäddade ner mig.

Imorse vaknade jag och hade jätteont i ryggen. Gick upp åt lite frukost och gjorde oss i ordning. Körde in till Ellan och Patrik och lilla Saga på en fika. Det va jättetrevligt. Körde sen bara hem om och hämtade kläder och sen körde vill till Diana och Pontus. Blev lite fotografering och sedan middag =) som var gott som attans. Sen bytade jag om och vi tog några bilder till tillsammans med hjärtat. Ska bli spännande att se dom sen =). Började må konstigt igen, mår illa och har jätteont i ryggen. När vi tog dom sista bilderna kände jag mig helt yr och svimfärdig. Mår skumt som fasiken och ryggen värker så det blir snart sängen för mig och hoppas på att må bättre imorgon. Det är ju jobbdag imorgon.

Sov gott!!

Mysiga lördag!

Riktigt mysväder idag. Åskar lite ute nu =). Vaknade ganska tidigt idag av ryggen, den värkte som attans. Slängde i en maskin tvätt och sen körde vi till Trelleborg, först körde vi till Video mix, skulle hyra filmer till ikväll och hjärtat skulle handla lite blandgodis och fy fasiken vad sugen jag blev, det till och med luktade gott. Han köpte även energidricka som jag också är såååååååååå sugen på. Fy fasiken vad jag ska dricka det när jag kan sen haha. Körde till Maxi och storhandlade lite och där hittade hjärtat sockerfritt godis =). Får ändå tänka på hur mycket jag äter av det men är dock bättre än vanligt. 

Nu har jag plockat undan lite här hemma så nu ska jag slappa en stund. Sen kommer Nicklas och äter Tacopaj och kikar på en film i kväll. 

Trevlig kväll!!  

Fredag!

Japp nu har jag fått rätt på min blogg =), nu får den se ut så här ett tag.
Jobbade mina timmar idag och sen blev det middag när jag kom hem. Va så trött så jag orkade inte ens köra och tanka efter jobb, skit jobbigt att vara så trött. 
Pia och Viktor kom ut en runda nu ikväll, det var trevligt. 

Ohhh jag är såå sugen på godis och läsk, skit jobbigt får ju inte äta och dricka sånt. Men fy fasiken vad det hade varit gott. 
Imorgon blir det till att tvätta och lite sånt. Nä nu ska jag snart bädda ner mig och sova lite, sängen kallar hihi.   

Bloggen!

Ska ändra lite på min blogg men det tar sin tid. Hinner inte ändra mer nu, ser lite konstig ut som den är nu men ska se om jag kan göra den färdig ikväll. Nu måste jag äta och göra mig i ordning ska ju jobba sen. 
Så mer kommer ikväll =)! 

Ha en trevlig dag alla!  

Graviditet och denna dagen!

Idag hade jag sovmorgon och det var skönt. Hade tid på MVC kl 11. Togs lite prover och det visade sig att jag har socker i urinen och det va ju inte allt för vår älskade bebis hade lite hög hjärtrytm idag, BM såg lite orolig ut och nu är jag lite orolig. Ska dit igen på tisdag morgon. Kolla lite i mina papper från MVC och jag har endast gått upp 4,1 kg sedan jag var på MVC första gången.

Efter besöket på MVC körde jag hem till Pia och åt för jag började jobba kl 13 och var tvungen att ha något i mig sen blev det jobb fram till 17.
När jag kom hem hade hjärtat gjort typ en fläskpannkaka utan socker =) och baconet bredvid men gott som tusan va det, han är så underbar, tack hjärtat mitt ♥. Så nu blir det vila resten av kvällen, är trött och ryggen värker.

Lite gnäll!

Måste gnälla lite, inte min dag idag. Ont som fasen i ryggen och trött som fasiken idag, känns som om man har varit vaken en hel vecka i sträck. Ovanpå allt så kunde vi inte komma på vad vi skulle äta idag så det blev sen middag idag och det gör ju inte humöret bättre att jag går hungrig för länge. Blir alltid på dåligt humör när jag inte äter när jag börjar bli hungrig. Fick papper från Försäkringskassan idag som jag skulle fylla i som man inte fattar så mycket av men vi får se om det har blivit rätt annars får jag väl inte mina pengar. Så nu har jag gnällt färdigt. 

Nu fyller snart mitt hjärta år och jag vet inte vad jag ska köpa till honom. Vill köpa något han vill ha men han vet inte själv vad han vill ha så det är inte så lätt. Någon som kanske har något förslag på vad man kan köpa till sin älskade man? 

Nä nu ska jag bädda ner mig här i soffan med boken jag håller på att läsa.   

Sömn och graviditet.

Har sovit hyfsat bra inatt, det har varit svalt och skönt i sovrummet. Jag har lite svårt att vända mig på natten, magen har blivit lite tung =). Har bara fått 3 st bristningar än så länge och det känns ju skönt att man inte har fått så många. BB-väskan är nästan färdigpackad har några saker kvar som ska packas ner men har fått med det viktigaste i alla fall. Nu är det drygt 4 veckor kvar om jag nu inte går över tiden vill säga.

Vilar ryggen så mycket så möjligt nu på förmiddagen då jag börjar jobba kl 14 idag, hade sjukt ont när jag gick upp imorse men känns lite bättre nu. Tar en varm dusch sen och hoppas på att det känns ännu bättre i ryggen.

Ska lägga upp lite bilder men måste först lägga in dom på min nya dator så det blir kanske till helgen.

Blogga igen!

Blev sugen på att börja blogga igen efter att ha läst Dianas blogg =). Tappade intresset lite innan men nu är jag sugen på det igen.

Har hänt en massa sedan sist jag skrev. Vad gäller min graviditet så har jag foglossning, problem med ryggen, järnbrist och graviditetsdiabetes och massa sånt men det är väl sånt vissa får när man är gravid. Det är värt det i slutändan =). Längtar så mycket efter vår bebis. Full rulle i magen nu för tiden haha.

Semestern har varit bra och Diana har flyttat närmare mig =).  

Idag har jag jobbat mina 4 timmar, träffade läkaren på mödra och varit hos hjärtats föräldrar då hans pappa fyller år idag. Nä nu får det snart bli sängen är jättetrött.

Hoppas på många läsare och kommentarer =).

Natti natti.
RSS 2.0