Full rulle idag!

Japp, idag har det varit full rulle. Åt frukost och gjorde oss iordning i förmiddags. Sedan ett samtal med Diana, det var ett tag sedan nu. Skrev upp vad vi skulle handla till nyårsmiddagen och sedan iväg.

Körde ner till Rosqvists guld där jag köpte 2 berlocker till, till mitt armband. Fick presentkort där i julklapp. In på systemet och handlade lite dricka för att sedan köra till Willys. Dom hade inte allt vi skulle ha så vi körde till city gross men där hade dom inte heller vad vi skulle ha. Körde hem och packade in sakerna sedan blev det ett bad för Amanda, hon verkligen älskar att bada. Calle körde till Anderslöv och fick fixat det sista vi behövde.
Svårt att få en bra bild på det.

Så nu är jag sjukt trött och ska snart lägga mig men vill se mer av Braveheart, den är ju så bra :). Får se hur länge jag orkar hålla mig vaken!

Julen & denna veckan som gått!

Äntligen fått lite tid över! Tiden har bara susat iväg men vi har också haft en massa för oss. Julen har varit jättemysig.
Den 23/12 var det dags att fira tillsammans med min mamma och hennes sambo. Så nästa år är det julafton hos mamma. Vi körde hem till mamma vid 17-tiden, alla var ju inte lediga så vi fick ta det vid den tiden. Vi åt gott och hade jättemysigt. Amanda var lite trött men vi lyckades roa henne tills det var dags för tomten att komma.
Vi fick jättemånga fina paket. Amanda var jätteduktig, hon blev först jätterädd när hon såg tomten men sedan tyckte hon det var roligt och tackade tomten när hon fick sina paket.
Amanda fick en himla massa roliga leksaker med ljud och ljus. Hon fick även en gunghäst av sin mormor som lät när man tryckte på öronen. Hon fick även en lite trehjuling av oss som hon älskar. Lägger ut bild på den längre ner. Sedan somnade Amanda gott och mamma plockade fram godis. När klockan närmade sig 23-tiden så började vi bege oss hemåt.
Bilder från lillejul hos mamma
Amanda och hennes mormor
Amanda sitter hos tomten

Julafton: Då var det dags för firande hos Calles syster. Där var även calles föräldrar och Calles systers sambos bror med familj + deras mamma, hm blev kanske lite rörigt. Vi hade det så mysigt och alla barnen lekte och väntade på tomten så klart. God mat och trevligt sällskap. Tomten kom även denna dagen, och Amanda var inte ett dugg rädd denna dagen, hon trippade fram till tomten och hämtade sina paket och skrattade på vägen tillbaka. Vårt älskade lilla charmtroll. Tog runt 2 timmar att dela ut alla julklapparna så Amanda somnade ganska sent. När hon somnat gick vi ner en våning och åt lite godis och drack kaffe och pratade lite.
Vid 12,30 tackade vi oss och började köra hemåt. Vi var hemma vid 2-tiden på natten och ser att där står en bil längst upp på vägen avstängd men med folk i. Läskigt som tusan, 2 på natten på julafton känns ju lagom mysko. Så när vi kom in ringde vi polisen och pratade lite med dom och plötsligt kör bilen och då ser jag att jag har sett den bilen köra här ganska sent på kvällen innan. Vi hann inte se reg nr men ska se om bilen dyker upp igen. Lagom trött var jag så jag gjorde mig i ordning och bäddade ner mig.
25/12: Dags för middag hos Calles föräldrar där lite släkt också brukar vara med. God mat än en gång men började bli lite för bra med julmaten. Vi hade jättetrevligt och vi spelade även julklappsspelet, det är riktigt roligt. Tiden bara sprang iväg och det var dags att köra hem.
Nu i veckan så har även mina systrar med familj och sambo varit här, dom var här i måndags, vi åt och sedan spelade vi Monopol hela kvällen, det var riktigt roligt. Vi har även varit i Malmö en sväng med syrran och Johan.
Idag kom dom till oss på förmiddagen och hade bullar med sig, så det blev frukost när dom kom. Sedan gick Johan och Calle ner i källaren och började riva tapet och fixa där nere så vi kan få i ordning. Även syrran gick ner emellanåt och hjälpte till. Vi bjöd på middag och sedan fortsatte dom. Min mamma och hennes sambo tittade ut en runda så då blev det kaffe och kaka. Dom andra gick ner och fortsatte och jag nattade Amanda som var sjukt trött. Dom höll på i källaren ända till 21-tiden. Men där blev jättemycket gjort och vi är jättetacksamma för all hjälp.
Nu är det snart dags för sängen. Ska försöka hålla bloggen lite mer uppdaterad!
Sov gott!

Blogga igen?!

Har funderat på att börja blogga igen men har inte riktigt bestämt mig men kör ett litet inlägg så får vi se hur det går. Var så länge sen sist, så jag tar lite av det senaste.
Denna veckan har jag och Amanda varit lediga, Amanda har varit riktigt trotsig, tror hon behöver vara på dagis. Idag ska vi till mamma och fira jul, fick bli så detta året så det blir lika för alla.
Tycker tiden bara sprungit iväg, har inte hunnit allt jag skulle göra.
Ska bli mysigt hos mamma ikväll. Nu väntar vi bara på att Calle ska komma hem så vi kan börja göra oss iordning och packa allt som ska med.
Nu sover Amanda så jag ska försöka få något gjort. Ska nog försöka hålla bloggen uppdaterad nuförtiden tiden,gör ett försök i alla fall.
GOD JUL!
RSS 2.0