Shoppat

I fredags kände jag mig på dåligt humör, jag pratade med Diana och vi pratade länge om allt möjligt sen kändes det bättre. Känns alltid bättre när jag pratat med henne. Sen somnade jag på soffan haha. 

I lördags körde jag till mamma och hämtade upp henne, vi skulle in på Mobila och kolla lite kläder till mig. Hittade jättefina tröjor, där var så många fina men jag köpte 2 st som jag kan ha nu och även ha när magen växer. Köpte också ett par fina jätte sköna byxor. Sen kollade vi lite till mamma men hon hittade inget. Vi tog en fika och pratade om hennes födelsedag nu i april. Vi gick in på Kicks där hon fick köpt en jättefin ögonskugga och en mascara. Vi gick in på Gallerix för vi skulle köpa inbjudningkort till hennes fest men kom överens om att vi skulle köra till Jägersro center och kolla där innan vi köpte på Gallerix. När vi kom in på Coop där så hittade vi samma inbjudningskort och där var dom nästan 20 kr billigare, att det kan vara sån skillnad. När jag kom hem så åt vi lite middag och kollade på Bröllopsfotografen men jag trodde den skulle vara roligare. Sen blev det Melodifestivalen.

Idag låg jag kvar i sängen ganska länge, har känt mig så trött dom senaste dagarna, känns som att jag behöver sova mycket mer än jag gör. Men blev hungrig så jag fick gå upp och äta. Sen blev det en tur till Malmö med hjärtat, tittade på kakel till badrummet och sen hämtade vi våra nya duschdörrar/väggar. Körde också till Burlövcenter är hjärtat köpte ny mobil. Kollade lite annat också men hittade inget.
Nu blir det film med hjärtat sen får man väl gå och lägga sig, ska ju jobba imorgon.

Hur har er helg varit?

Inte kul!

Är på dåligt humör idag, vet inte om det beror på hormoner eller om det bara är allmänt dåligt humör idag eller kanske båda. Känns som en supertrist kväll detta. Nä funderar på att ringa min kära vän Diana. Får nog ta och göra det.

Kort och trist inlägg idag, men jag känner ju min lite trist också ju.

Trevlig kväll!

Tankar!

Tänkte skriva av mig lite. Såg precis en film och började tänka på kärleken och förhållanden. Tänkte lite på hur många det är som "glömmer" kärleken och bara går i rutiner? Oftast är det samma visa varje dag, man jobbar, kommer hem och äter sen ska man nästan gå och lägga sig igen. Var finns glöden då? Det är ju viktigt att inte glömma bort kärleken om man nu kan säga så. Hm bara tankar och frågor som dök upp. Jag tror det är jätte viktigt att man har roligt tillsammans. Någon mer än jag som tror att det är så?? 

Annars har det inte hänt så mycket dom här dagarna, jobbar och står i. Planerna på att åka till spa är i full gång, frågade min lillasyster och hennes kille om dom ville med men har inte fått klart svar ännu, hoppas dom kan följa med hade ju varit skit roligt. 

Nä nu måste jag hoppa in i duschen och sen blir det sängen. 

God natt! 

Ikea och bak

I lördags körde jag och hjärtat in till Malmö. På vägen in körde vi förbi min syster och hennes kille som också var på väg till Malmö. Vi möttes upp vid Stadium på Svågertorp. Gick en runda där inne och hjärtat fick köpt ett par nya skor och även Johan. Sen blev det Ikea, Pia och Johan skulle handla till den nya lägenheten och vi skulle ha lite värmeljus och sånt. Där var jättemycket folk inne, skulle äta men det var svårt att hitta plats. Jag och Pia tog bara varsin Chokladbulle medans johan och hjärtat tog potatis med köttbullar och pasta. Några timmar gick på Ikea och dom hittade jättemycket, men inte vi. Vi bestämde att vi skulle träffas senare på kvällen då dom hade varit i Staffanstorp och hämtat en sängstomme så vi gick på K-rauta en sväng och sedan Bauhaus. På Bauhaus hittade vi jätte fina duschdörrar som vi köpte till badrummet som vi ska hämta nästa månad. Jag hade så ont i fötterna efter allt gående, har ju inga bra skor att gå mycket i. Hungrig blev jag så det blev lite mat på Burger King. Ringde Pia och frågade hur långt dom hade kommit för vi var klara men det var inte dom så vi körde hem så länge så skulle dom komma ut men klockan blev så mycket så vi struntade i det. Blev melodifestivalen och mys här hemma.

Igår körde vi in till Trelleborg då hjärtat hjälpte Johan att hämta en soffa som dom köpt och jag och Pia var och handlade på Willys. Sen bakade jag hela eftermiddagen medans hjärtat funderade och ritade på badrummet. Jag bakade kanelbullar och vaniljbullar.

         

         

Sen blev det lite middag och filmen Pelham 123 som var okej. Sen fastnade jag i en film på tv så det blev ganska sent i säng igår. Men känner mig ändå ganska pigg idag.

Jag och hjärtat funderar på att ta en helg och åka på spa någonstans men vet inte var ännu, det hade varit så skönt. Får se vad vi hittar för spa.

Trevlig kväll!  

.....

Har svårt att komma på rubriker haha.
Slutade tidigt idag, skönt. Jag och en kollega körde ner i stan för vi skulle in på Hemmakväll båda två. Hyrde 3 st filmer det blev Johan Falk De fredlösa, The taking of Pelham 1 2 3, och till sist så blev det The proposal. Körde in på City gross och handlade lite på vägen och och sen plockade jag undan lite här hemma. Hjärtat kom hem vid halv fem så då blev det lite middag och vi passade på att titta på Johan Falk filmen. Den var jätte bra men slutet blev jag lite smått besviken över, vill ju att det ska sluta lyckligt ju. Ikväll blir det mys och film med hjärtat. 


Känner mig jätte trött och törstig idag, somnar kanske på soffan idag igen hehe, har ju gjort det nu varje kväll. Men det är ju så skönt att sova.


Vårt badrum ska snart renoveras och det ska bli så skönt, längtar verkligen. Ska bara planera lite vad där ska vara för färg på väggar och golv, badrumsskåp och sånt ska vi också kolla. Så förhoppningsvis påbörjas renoveringen snart.

Hoppas alla får en trevlig fredagskväll!

Vill ha vår nu

Hatar detta vädret, är så trött på det. Nu vill jag ha vår. Längtar jätte mycket till våren. Då blir det en tur med min kära vän Diana till Ullared och det ska bli så kul. Sen ska vi ut och fotografera tillsammans, ta fina vårbilder i naturen.

Är jättesugen på att åka till Malmö i helgen och shoppa lite men får se hur vädret blir. Vill ha ny jacka, nya skor, lite nya tröjor med mera. Men är det för dåligt väder så får jag strunta i det. Imorgon slutar jag tidigt men vet inte vad jag ska hittar på, skulle egentligen träffa Frida men hon fick förhinder så det blir väl till att köra och handla och sedan hem och vänta tills hjärtat kommer hem.
Får se vad som händer i helgen helt enkelt.

Vad ska ni göra i helgen?


Sov gott alla!

Helgen

I fredags slutade jag tidigt och till min förvåning så gjorde Calle det också. Han slutar sällan tidigare men det var trevligt, vi tog en mysig fika när vi kom hem. Vi skulle egentligen till hans syster och Mattias men det blev inget på grund av all snö. Istället blev det en mysig hemmakväll.  

Igår blev det städning här hemma när Calle var hos sina föräldrar, jag får mest gjort när jag är själv hemma. Frågade syrran och hennes kille om vi skulle gå på bio och se den nya filmen Farsan. Körde in på Mc Donalds och åt lite först sen mötte vi upp syrran och Johan. Dom trodde inte filmen skulle vara bra för att den var svensk hehe men dom satt och skrattade mest. Vi tyckte den var jätte rolig men var lite sorglig.



Idag ska vi hem till mamma på alla hjärtansdag middag, mina systrar ska också dit. Ska ner och köpa en blomma till mamma och in en runda på Guldfynd och se om jag hittar något fint halsband eller något sånt till Saga och Julia. Jag tycker dom kan få en alla hjärtansdag present hihi. Tycker ju om dom så mycket.

Lägger kanske upp lite bilder ikväll från middagen. 
Trevlig alla hjärtansdag på er alla <3 

Torsdag!

Jobbade till 15.00 idag men fy vad det var svårt att komma upp imorse. Calle skulle till tandläkare så han hade sovmorgon och jag är ju så van att han går upp före mig, är ju inte van att han ligger kvar hehe. Sjukt mycket is på bilrutan imorse också så jag blev lite sen till jobb idag. Väl på jobb så var jag jätte trött, har knappt orkat att  prata med mina kollergor ens. Har sovit så dåligt inatt, har haft jätte ont i magen hela natten och haft mardrömmar.
Efter jobb blev det en fika med Frida, har inte träffat henne på ett tag nu så nu tyckte vi att det var dags. Vi hade så mycket att prata om så tiden gick jätte fort. Va inte hemma förrän 17,30 då det blev matlagning. Jag och hjärtat tittade på Distrikt 9 efter middagen och den var hyfsat bra. Nu ligger hjärtat och sover på soffan och jag ska titta på CSI Miami.  



Lite av varje

Dags för lite uppdatering kanske.

Förra veckan var det mest jobb men i fredags var jag i stan en runda med min lillasyster, det var trevligt, men fy attans vad gatorna är kassa i Trelleborg, riktigt dåliga är dom. Hittade inte vad jag skulle i stan men gick in och hyrde några filmer. Denna gången blev det Johan Falk Operation Näcktergal, Distrikt 9 och Knowing.

I lördags var vi på kalas hos Johan, det var trevligt. Dom har precis flyttat och dom hade det fint. När alla hade gått så stannade jag och hjärtat kvar och åt middag där, vi beställde pizza hehe, så jäkla gott. När vi sen körde hemåt så sa hjärtat att där va strömavbrott att han hade fått sms om det och det kunde hålla på till typ 22.00, jag trodde han skojade men han skojade inte alls. Så jäkla trist helt mörkt i hela klagstorp. Ringde hans föräldrar men dom hade ström, vi körde dit för vi ville inte missa melodifestivalen. Fick fler sms från Eon om att strömmen inte skulle vara tillbaka förrän på natten tills några minuter innan 20 då han får sms om att det är fixat, oh va skönt. Såg melodifestivalen, den va inte jätte bra, blev jätte besviken faktiskt. Vad är det för låtar dom har tagit med?? Nä hoppas det blir bättre på lördag. När vi kom hem så var här ganska kallt så det blev att krypa ner under en filt.
 

Sen har det inte hänt så mycket faktiskt. Men nu är jag så sjukt trött på denna snön, vill bara att den ska försvinna, vill ha lite varmare väder.  Känns som en evighet innan våren kommer, det bara snöar hela tiden, så jävla trist.

Funderar på att klippa mig men vet inte hur. Har funderat hela dagen men jag tycker det är jättesvårt. Det har ju blivit rätt så långt nu men mitt hår är så tråkigt. Känner att jag vill förnya lite.
Någon som har tips eller förslag?

Några dagar

Då var det dags att skriva lite igen, var ju några dagar sedan sist. Helt ärligt så har jag inte pallat att skriva.
I lördags körde vi in på Ikea en runda, jag ville ha ett nytt köksbord. Köksbord blev det men vi fick vänta tills dom hade stängt för att få det för dom hade det undanlagt och dom får inte köra med truck när där är folk. Körde sen in till Trelleborg och hyrde 3 filmer det blev Johan Falk Leo Gaut, Bronson och Gamer. Har bara hunnit se Johan falk. Ska se dom andra nu i veckan. I söndags gjorde jag ingenting, hade migrän hela dagen men hjärtat däremot han fick ett ryck och tapserade om i köket och fixade med vårt nya bord

Jag blev jättenöjd =). Han e så duktig.

Igår jobbade jag och idag var jag på utbildning i Malmö med en kollega om massa lagar och regler kring journaler med mera. Under lunchen gick vi in på Caroli city och åt lite och sen in i en butik där jag hittade en jättefin tröja så den köpte jag. Behöver förnya garderoben lite haha. Tog lång tid när vi skulle köra hem på grund av detta jäkla vädret. Sen från Trelleborg och hem var det ännu värre jag såg inte var jag körde, det blåste så mycket snö så man såg ju inget. Får se om man ens kommer ut imorgon.   

RSS 2.0