Rubrik??

Tycker alltid att det är lika svårt att komma på någon passande och bra rubrik.
Mår mycket bättre nu, men tog det ändå lugnt i torsdags och va hemma och mös med min älskade dotter.
I går hade jag och Nettan bestämt träff i stan, men jag hade så mycket att tänka på så jag körde ifrån skötväskan med alla sakerna i, även min plånbok. Mötte upp Nettan på Valentaket och det blev en liten runda i stan. Hon var så söt så hon hade köpt ett ammningsarmband och en liten napp till oss ♥, jätte gulligt av henne. Sen gick jag in en runda på Lindex och köpte ett set med kläder till Amanda. 
Blev middag när hjärtat kom hem och sen kom hans föräldrar en runda. Men Amanda va inte lika road, hon hade inte sovit så mycket under dagen så hon var jätte trött, grät och va ledsen hela tiden. Vi fick henne till att somna vid tolv i natt. Hon somnar men max typ 10 min sen vaknar hon igen och så höll det på hela kvällen men hon sov ända till sex i morse så det blev många timmars sömn. 

Idag blev det till att köra till Trelleborg och handla igen för jag glömde handla kort och lite sånt igår. Så jag, hjärtat och Amanda körde in till Valen och köpte present till dopet, gick inom apoteket och köpte lite som vi behövde där. Sen blev det storhandling på Willys. Nu ikväll har Pia (min syster) och Johan varit här en runda och dom fick hålla Amanda lite, Pia skrattade jättemycket åt Amanda så hon spärrar upp ögonen jätte mycket haha. Hon tyckte det såg sjukt roligt ut. 

Imorgon ska vi på Sagas dop. Har fixat någon present nu men det som vi bestämde från början är där lite längre leveranstid än vi väntat så den får dom lite senare. Så nu ska man bara komma på vad man ska ha på sig imorgon. 

Nu blir det lite tv-tittande. 
God natt! 

40 graders feber och bartolinit

Var ett tag sedan jag skrev men det finns inte så mycket tid till att sitta vid datorn. I onsdags var vi på BVC då vägde Amanda 4200 g och är 56 lång =). I fredags kom Annika, Magnus och lilla Isabelle och hälsade på, det var jätte trevligt. Annars hände det inte så mycket sen i förra veckan mer än att jag var så fruktansvärt trött. Kände mig lite småkrasslig i helgen. I söndags skulle vi egentligen till Malmö men hjärtat fick köra själv då jag hade ganska ont då jag började få bartolinit och kände mig lite småsjuk. Vi skulle kolla på en ny vagn till Amanda, en Akta graco quattro tour sport,  det är en sittvagn som man kan sätta babyskyddet i när man ska gå en liten sträcka, skit smidigt och bara klicka i babyskyddet + att det finns mjuklift så man kan göra det till en liggvagn. Med tanke på att jag har en liten bil så är den vagnen perfekt att ha med sig då vår liggvagn är ganska stor så jag får fälla sätena och ändå är det trångt men nu med den nya vagnen så blir där mer plats över.
Lägger in en bild på vagnen men vår är mörkblå.   




I måndags hade jag jätteont av bartolinit och natten hade varit jobbig då Amanda inte ville sova och hon var så ledsen och det skär så i mitt hjärta när hon är så ledsen. I tisdags va det dags för träff hemma hos Nettan =). Vi va 4 mammor denna gången och 5 barn. Amanda hade en jätte jobbig dag och bara skrek och var ledsen och ville inte sova, hon somnade men sov bara typ max en kvart sen vaknade hon igen och hon höll på till typ 2 i natt. Igår kväll hade jag nästan 40 graders feber och mådde skit rent ut sagt, kände mig helt borta och ont som fasiken hade jag så hjärtat var så snäll och tog Amanda. Hade fruktansvärt ont i morse och bestämde mig för att ringa och boka en tid på sjukhuset, fick en tid 15.30 idag. Var fruktansvärt nervös för jag tycker det är så jobbigt med sprutor och sånt. Hjärtat körde mig in och väl där inne så var dom tvunga att öppna upp och tömma, fy fan säger jag bara men nu är det skönt att det är gjort för jag har inte lika ont längre. Har ju bara lite ont där dom öppnade upp. Så nu kan man sitta, gå och stå normalt igen utan att ha sjukt ont =).

Nä nu får jag gå och ta Amanda, hon är ledsen och gråter och hjärtat är trött och jag förstår honom han har bara sovit typ 4 timmar inatt.

Mysig dag

Jag och Amanda sov länge idag, matade henne när hon va hungrig och sedan somnade vi om. Vid halv tolv åt hon och då ringde telefonen, kunde inte svara just då tänkte jag får ringa upp sen. Och sen ringde det på dörren, det var någon från Sekuritas som ville sälja larm men hänvisade honom till hjärtat. Blev lite stressigt då vi skulle vara hos Anna vid 13. Hann slänga i mig 1 macka och göra oss färdiga sen bar det av till Trelleborg. Mötte Nettan när jag hade parkerat och vi hade sällskap in till Anna då vi alla skulle träffas.
Det va jätte trevligt idag, vi va 3 mammor men 4 barn =). Vi pratade förlossning, barn och ja allt möjligt, det va verkligen jätte mysigt. Det ena barnet avlöste det andra med gråt, blöjbyte med mera men samtidigt va det så mysigt. Alla barnen är så söta. 
Det ska vi göra om.

Tänkte jag skulle ta en promenad med Amanda till Apoteket på sjukhuset så vi fick oss en promenad idag också men när vi kom dit var där stängt, stängde en kvart innan jag kom. Så jag fortsatte promenaden ner till Apoteket på Valen så det blev en ganska lång tur, och sedan upp till bilen som stod kvar hos Anna. När vi skulle hem blev Amanda jätteledsen och det va svårt att köra samtidigt men efter en stund slumrade hon till. Va inte hemma förrän vid halv sju nu i kväll och hjärtat kom hem vid sju.
Imorgon är det BVC igen och då får vi se hur mycket hon har gått upp denna gången.

Nu ska jag försöka sy på tavlan jag håller på med så den blir klar, har inte så mycket kvar nu. Kommer bild när den är klar.

Trött med mera

I helgen har vi inte gjort så mycket, känns som att jag har mest sovit bort helgen. Är så fruktansvärt trött, sover länge varje dag, matar Amanda när hon är hungrig för att sen somna om när hjärtat är hemma. Känns inte normalt att vara så trött som jag är. Amanda sover ändå ganska bra på nätterna, hon vaknar typ 1-2 gånger då hon vill äta och byta blöja. Hoppas man blir piggare snart.
Igår var vi och storhandlade på Maxi, behövde handla hem en massa bland annat blöjer, dom går ju åt =). 
Det är så roligt nu när Amanda tittar mer på en och kan följa lite med blicken, hon är så underbar mitt lilla hjärta. 

Vår älskade dotter Amanda ligger och sover hos sin pappa ♥.



Imorgon ska vi träffa familjerna Wadebro och Malm =), det ska bli såå roligt. Det skiljer 8 dagar mellan Iris + Love (tvillingar) och Amanda och sedan 8 dagar mellan Amanda och Linnea. Har inte träffat Nettan och Anna på minst 1 månad nu. Får inte glömma min kamera bara hehe, får passa på att ta lite bilder. 

Har funderat på mitt hår idag, funderat på att färga det i en lite mörkare färg men jag vet inte, är lite osäker. Har haft det lite mörkare innan. Tycker mitt hår känns så tråkigt men samtidigt har det tagit lång tid att få tillbaka min egen hårfärg. Beslutsångest haha. Nä får se hur jag ska göra. 

Nä funderar på att ta en dusch så man kan piggna till lite. Skriver mer då tid och lust finns.
 

Inte gjort så mycket.

Nu har jag lite tid över och sitta vid datorn. Har inte hänt så mycket sedan sist jag skrev faktiskt, har mest varit hemma och myst och tagit hand om Amanda.
Idag var vi på BVC och vägde Amanda och hon väger nu 4 kg.
Idag kom också Hanna, Jonas, Alma, Per och Lisbet och hälsade på, det var jätte trevligt. Ska bli så kul när Alma och Amanda kan leka när dom är lite större =). Fick tagit lite bilder på Amanda och Alma tillsammans dom är ju nästkusiner =).
Skönt det är fredag imorgon, jag och hjärtat ska se om vi kan ha en liten myskväll för det är länge sen nu vi bara satt och mös i soffan till en bra film men vi får se hur det blir, vet ju inte hur Amanda är imorgon kväll för som hon är nu är hon lite ledsen.

Kan faktiskt inte komma på något att skriva så det får vara ett kort inlägg idag.

Helgen

Igår skulle Diana med familj komma men söta Nathalie var lite krasslig så vi får bestämma en annan dag och träffas. Anita och Carl-Bertil (hjärtats fabror) var här en runda och hälsade på igår och dom hade Isabelle (nästkusin till Amanda) med sig. Igår var Amanda jätte ledsen på kvällen igen och ingenting hjälpte men till slut somnade hon, verkar precis som att hon är jätte trött men inte vill sova. Natten har varit hyfsat bra men i morse var hon ledsen igen, tog en timme innan hon somnade.
Idag har vi varit ute och gått en runda med Amanda, det var jätteskönt. Hjärtat har varit i Trelleborg och varit en runda på sitt jobb och lämnat lite papper, och där låg en present till Amanda. Hon fick ännu mer kläder men som tur var så var det lite större storlek =). Har fått sjukt mycket presenter, trodde aldrig att man skulle få så mycket presenter.
Idag kommer min storasyster med sina barn hit, dom har inte träffat Amanda ännu så det ska bli kul.

Jag kan sitta och titta på Amanda i flera timmar, älskar henne så fruktansvärt mycket. Kunde aldrig föreställa mig den kärlek man har till sitt/sina barn. Hon är så underbar min lilla skatt.

Nu vaknade mitt älskade barn så nu blir det blöjbyte och se om hon vill ha lite mat =).

BVC och denna dag

Igår var vi på BVC med Amanda och hon är nu 54 cm lång och väger 3840 g. Var också och hämtade hjärtats bil i Trelleborg då han hade lämnat in den på SAAB för det var något som skulle fixas då den inte gick igenom besiktningen. Det var första gången jag körde med Amanda i bilen själv, vad nervös jag var i början man vill ju inte det ska hända något, det behöver ju inte vara ens eget fel finns ju andra som kör som galningar.

Amanda var jätteduktig i natt, hon vaknade bara 1 gång och ville äta men när det väl var morgon så ville hon inte somna om utan hon var pigg och vaken.
Idag började hjärtat att jobba och Amanda har inte haft någon ro i kroppen, hon kan sova hos mig men när jag lägger henne så går det typ 5 minuter sen vaknar hon igen. Nu på kvällen har Amanda varit jätte ledsen, tror hon har ont i magen plus att hon säkert är jättetrött då hon inte sovit så mycket idag. Hon har varit såå ledsen så många timmar nu i kväll så nu är man helt slut, har inte kunnat vila idag i heller. Det skär så i hjärtat när hon är så ledsen och ingenting hjälper, nu ligger hon och sover hos sin pappa här i soffan.
Frida har varit här idag och hon hade presenter med sig till Amanda och även till mig. Frida är så kär, hon hade köpt jättefina kläder och bra kläder till Amanda och en barbapappa bok och en mumintrollen bok =). Hon hade också köpt en jättefin sån speldosa med fjäril. Hon hade även köpt ett halsband till mig då hon tycker att man glömmer mammorna.

Imorgon kommer Diana en runda och hälsar på =), ska bli kul att träffa henne har ju inte träffats på ett tag nu ju.
Nä får kanske gå och lägga mig snart, men känns som att Amanda snart kommer att vakna för att äta, det är snart 2 timmar sen hon åt så jag tror det snart är dags men man vet ju aldrig hehe.

Nä nu får börja göra mig klar för sängen.

Vår lilla prinsessa

Vår älskade lilla prinsessa har börjat sova lite bättre på nätterna och hon sover själv fast ligger ju i vårt rum så nu blir det mer sömn till oss också hehe. I söndags va vi hos mamma en runda och åt lite mat och sen en runda ner till min mormor, men det är precis som att Amanda blir lite orolig när vi är borta för hon vill äta hela tiden och får ingen ro i kroppen, hoppas att det blir bättre med tiden.
I måndags va vi bara hemma och det var så skönt med lite lugn och ro, det behövdes att bara vara hemma och bara mysa med familjen. I tisdags va hjärtat på utbildning och Amanda får ingen riktig ro i kroppen när hjärtat inte är hemma men hon vänjer sig nog, han börjar ju jobba imorgon. Har varit jätteskönt att ha honom hemma.

Igår låg vi i sängen ganska länge och det var jätteskönt. Skulle in till Maxi och handla och tänkte passa på att köra in om jobbet =). Va på jobb en bra stund, blev lite kaffe och Amanda fick många fina presenter. Dom är så gulliga på jobb. Sen blev det storhandling på Maxi.

Idag ska vi till BVC och det ska bli spännande att se hur mycket hon har gått upp i vikt denna veckan =).
Nä nu vaknade vår lilla prinsessa och vill ha lite mat.

Sömn med mera

Tiden går så fort, vi är redan inne i oktober månad.
Igår kom en från BVC på hembesök hos oss, hon var jätte trevlig. Kollade lite på Amanda och vägde henne och hon väger nu 3700 g, så hon har gått upp i vikt och det är ju jätte skönt att det går på rätt håll. Igår var jag jätte trött, hon vill inte riktigt sova på nätterna och det har varit svårt att vila på dagen. Där är ju så mycket man vill hinna med hemma också. Nettan och Patrik körde hem från BB igår med sin underbart söta Linnea och stannade till utanför oss då dom ändå hade vägarna förbi, va så länge sen jag träffade Nettan nu. Det va roligt att träffa dom alla 3 =). Får snart bli en träff snart igen så fort dom orkar.

Har inte blivit jätte mycket sömn i natt heller, hon vill inte sova själv och äter ganska ofta men dom sa på BB att hon ska få äta när hon vill "fri ammning". Faster Anna-Karin och farmor Ann-Britt kom förbi en runda idag då faster A-K hade köpt en pyjamas till Amanda, den var jättefin ♥. Vi tänkte försöka ta en runda på Valen idag men tiden gick och klockan blev så mycket så vi struntade i det. Körde till Ellan och Patrik en runda och skulle kolla på kläder till Amanda som Saga har växt ur. Passade på att väga mig när var hos Ellan och Patrik och har gått ner ca 11 kg, det är ju inte fy skam hihi. Det var roligt att träffa dom, det var ju ett bra tag sedan nu. Gjorde ett försök att äta på Mc Donalds men det gick inte så bra då Amanda ville äta (igen) så det var ut i bilen så hon fick äta. Min mat fick jag äta i bilen när hon var klar. När vi kom hem somnade hon, hon hade varit vaken jättelänge när vi va hos Ellan och Patrik. Vaknade till någon gång men blev lugn när hon fick kelat lite.
Sen tittade Ingrid och Bibbi in en sväng och hade presenter med sig och dom var så gulliga och hade rosor med sig till mig ♥. Amanda sover och det hade jag också behövt, har inte blivit någon vila alls idag så denna natten kommer säkert bli tuff då Amanda inte sover så bra på natten. Känner mig inte jättetrött men ändå lite sömnig. Svårt att förklara.

Nä får se om jag kan försöka att vila en liten stund i alla fall men tror hon vaknar snart och vill äta =).

Diana jag tänker på dig. Hör bara av dig om det är något. Kan ju träffas när du har lust och ork.

Natti natti
RSS 2.0