Shopping

Amanda vaknade redan kl 7 imorse, trött som f*n var jag. Vi låg kvar i sängen en stund.
Gick sedan upp och gjorde oss i ordning och sedan körde vi till min storasyster som bjöd på frukost.

Sedan begav vi oss till ner till valens köpcentrum. Fick köpt 4 t-shirts till Amanda och en klänning till mig som jag ska ha på bröllopet vi ska på nu i juli. Petra köpte en jättefin klänning till Amanda.

Blev sedan en fika på det nya fiket på valen, gott men sjukt mäktigt. Bild kommer längre ner :).
Det var Inte bra att gå så länge i stan för fy vad ont jag fick i fogarna och i ischias nerven :(. Har fortfarande jätte ont.

Saga och Julia följde med oss hem och ska sova här. Får se vad vi hittar på imorgon :).

Midsommar och BM besök

Då har midsommar redan varit, den var bra. Vi firade hemma hos oss med mina systrar med familjer.
Amandas pool hade vi satt ut dagen innan och när vi gick ut så hoppade Amanda i med kläderna på, hon älskar verkligen att bada.
Blev även lite kubb och lek med barnen. Alla bilderna från midsommar ligger på datorn så kan inte lägga ut dom då jag bloggar från mobilen.

Idag var det dags för glukosbelastning. Sockret låg bra men järnvärdet var inte lika bra. Idag låg det på 96 och det ska helst inte ligga under 110. Har varit sjukt trött och sovit en del på dagarna. Kom fram till att det är Niferexen som gjort att jag blev så strulig i magen. Frågade om andra tabletter idag men BM trodde först att det skulle räcka med blutsaft men när hon tog provet trodde hon att det blev något felvärde och tog om det igen och det visade fortfarande 96. Så nu ska jag prova Duroferon och se hur magen reagerar på det. Hoppas det funkar bra! Vägde mig idag också och står på +4 kg.

Blev en fika på Mauros med Pia och Theo efter besöket och sedan körde jag hemåt.

När jag kom till Amandas farmor och farfar för att hämta Amanda stod farmor och lagade mat så det blev lunch hos dom. Nypotatis med hemmagjorda biffar, riktigt gott.

Nu ska jag äta lite glass och bara ta det lugnt, hade egentligen kunnat gå och lägga mig men får vänta några timmar till.

Ultraljud & kalas

Idag var det dags för 3D ultraljud. Lämnade Amanda hos farmor och åkte in till Malmö. Bebis ville inte alls vara med på bild, gömde sig, hade armarna för ansiktet och gosade in sig ordentligt men nån ansiktsbild fick vi alla fall dock inte lika bra bilder som vi fick på Amanda.

Sen var det inom biltema snabbt och sedan hämta Amanda.
Snabbt hem om och göra oss i ordning för Almas 3-års kalas. Det bjöds på god mat och tårta. Där var många barn så det var full rulle :).
Det blev även lite ridning för barnen, Amanda fick ridit för första gången och hon tyckte det var roligt.

Nu ligger vi nerbäddade och Amanda har somnade snabbt idag.
Imorgon är det upp tidigt och jobba sista veckan innan semestern.

Här kommer bilder på bebis och Amanda när hon rider :).

Senaste veckan!

Lördag idag, härligt! Nu har jag 4 arbetsdagar kvar sedan går jag på 4 veckors semester och sedan föräldraledighet. Hoppas på en bra sommar nu när man ska vara långledig.

Den senaste veckan har jag haft sån sjuk halsbränna, vaknat på nätter av det. Foglossningen ska vi inte ens snacka om, hade så ont igår kväll.
Magen har blivit lite bättre, slutade med Niferexen och sedan har magen blivit bättre men måste ha andra järntabletter för jag är så trött, så på måndag blir det att ringa Bm.

Imorgon har vi bokat tid för 3D ultraljud, ska bli så roligt att se vår älskade lilla bebis <3. Går in i vecka 29 imorgon.

Nu är det dags att gå upp. Får se vad som händer idag!

Besök hos BM

Idag var det dags för besök hos barnmorskan men det var inte förrän kl 17.

Calle slutade tidigare idag så han hämtade Amanda på dagis.
Efter jobb körde jag ner i stan en runda och fick köpt en tröja till Amanda, ett par kortare leggings till mig och ett par nya puma mjukisbyxor till Calle. Så nu kan han slänga dom gamla trasiga :D.

Sedan var det dags för besöket hos barnmorskan och det gick ganska bra men mitt kalciumvärde var lite för lågt, så jag behöver mer av det. Barnmorskan ville att jag ska dricka mer mjölk med mera men då jag haft lite strul med magen och vi inte vet om det beror på att jag blivit överkänslig mot mjölkprodukter eller om det beror på järntabletterna så ska jag börja med att prova laktosfritt och se om det hjälper. Om nu inte det funkar får vi prova utan järntabletter ett tag. Hade varit skönt att veta vad det är som gör att magen strular. Annars såg allt bra ut. Än så länge +4 kg på vågen och är i vecka 27.

Medans jag var iväg var Calle och Amanda i smyge och åt glass och kolla på får.

Älskade tös <3

Jobb & grillkväll

Imorse var det trögt att gå upp och även Amanda ville sova längre men upp kom vi. Dagen gick fort idag. Nu kör jag nedräkning, jag har 12 arbetsdagar kvar sedan ska det njutas och hoppas att vi får riktigt bra väder.

Idag var det dags för den årliga grillkvällen på förskolan. Tycker det är så trevligt och man lär känna dom andra föräldrarna lite mer. Maria från Cake Me Happy hade gjort en jätte fin och god tårta. Förskolan har haft småkrypstema så tårtan gick i det temat. Bild kommer längst ner. Fullt ös på alla barnen, var nog ingen som fick riktig ro till att äta :D.

Vid 20.30 kom vi hem och Amanda var helt slut. Hon somnade direkt efter tandborstning och hela den biten.

Nu är det även snart dags för mig att slänga mig i sängen, är riktigt trött idag.

Värdelös på att blogga!

Ja som rubriken lyder så är jag helt värdelös på att blogga. Men det är inte så lätt att få tid och ro till det riktigt.

Har hänt så mycket sen sist så jag kan inte skriva allt.

Amanda har börjat bli trotsig till tusen och ska absolut inte sova på kvällarna.
Men idag har Amanda inte vilat någonting under dagen och hon somnade vid 19-tiden, vet inte när det hände sist :). Hon har även blivit så kelig och gosig :). Älskade barn <3.

Igår var jag, Calle och Amanda i Malmö då både jag och Amanda behövde nya kläder. Fick köpt nya skor, 3 linnen och 2 leggings och underkläder till mig och fick även bytt batteri i min klocka.
Amanda fick 2 klänningar, 2 par byxor, 2 par skor, och 2 t-shirt. Lägger ut bilder på skorna längre ner :).

Idag går jag in i vecka 27 :). Full rulle i magen men har fått foglossning och det gör så ont :(. Men det är det värt det :).

Vi har storstädat lite, har damm överallt då dom fixar väggarna i källaren trots att vi har tejpat plast för, så vi har dammat, dammsugit och tvättat golven idag. Nu ska det förhoppningsvis inte bli mer sånt byggdamm då dom håller på att putsa upp väggarna nu.

Nu jobbar jag 3 veckor till sen ska jag gå hemma och njuta hela sommaren :D.

Nu blir det kaffe med kanelbulle :).

Slänger in en bild på magen också, tagen för några dagar sedan :).

RSS 2.0