Tisdag & Onsdag

I tisdags gick dagen ganska sakta men det var nog för att när hjärtat kom hem så skulle vi åka iväg och hämta min bil som vi köpt. Det blev en Saab 9-5, en bra och rymlig bil. Ska lämna in den på måndag så dom kan koppla ur airbagen så jag kan ha Amanda där framme. Slänger ut en bild på bilen nästa gång jag bloggar för jag har ingen bild på den just nu. Igår kom Frida en runda och hälsade på, vi bestämde oss för att köra till Malmö en runda. Körde in på den nya affären barnens hus eller vad den heter där vid jägers och köpte en ny bilbarnstol till Amanda, sedan gick vi ner till jägers och fikade och sedan gick vi till guldfynd och köpte present till Julia som fyller 11 år på lördag. Hon har önskat sig en fotlänk och nu får hon en sån =). Mådde inte så bra igår kväll, hade ont i magen och mådde illa och det höll i sig hela kvällen så jag hoppade över middagen igår. Just nu sitter jag och väntar på pappa som ska komma och hämta min gamla bil få han ska kolla över den lite. Sedan ska jag göra mig i ordning för jag ska vara på jobb vid tio för att gå igenom hur jag ska jobba dom här 3 veckorna som kommer. Mår lite illa idag också faktiskt, men hoppas det går över snart. Nu är det dags för lite frukost.

Playdate

Idag var jag jätte trött när vi vaknade vid 7.30, kändes som att jag hade ett ton grus i ögonen men det var bara till att ta Amanda och gå upp. Amandas 3:e tand är nu på väg upp, idag kunde man känna den, trodde hon skulle få framtänderna där uppe nu men det fylls på där nere i stället :D.  Vid 11 kom Josefin och söta Nelly med bullar, så det blev lite fika och sedan lekte barnen. Dom är så söta när dom leker tillsammans på golvet.

 

 

 

 

När hjärtat kom hem bestämde vi att vi skulle ha pizza till middag idag då han kom hem lite senare då han varit på banken, för imorgon ska vi åka och hämta min nya bil :D, längtar som tusan. Nu nannar Amanda gott i sin säng, helt slut efter allt lekande idag. Tack Josse och Nelly för en jätte mysig dag!

 

Ett tag sen!

Det var ett tag sedan jag skrev blogg men har haft mycket att stå i och haft en jobbig tid men nu är allt mycket bättre. Skriver lite om det roliga som jag/vi gjort. Förra helgen var jag ute med Anna, Nettan, Moa och Johanna och det var riktigt trevligt. Flera år sedan jag var ute så. Vi började med 1 timmes bowling och sedan blev det middag och god dricka på A9. Hade skit roligt, längesedan jag kunde koppla av på det sättet.

Har äntligen fått köpt lite kläder men har en del till jag behöver köpa så jag ska in till Malmö en dag snart och se om jag kan hitta nåt. Har även kolla på ny bil och nu har vi hittat en som vi ska ha, nu väntar vi bara på att dom ska få papperna på ägarbytet för dom hade slarvat bort det. Längtar jättemycket efter bilen så man kan köra i lung och ro utan att behöva vara orolig och ha en AC som funkar, synd om Amanda i denna bilen hon svettas ju attans.

 

Idag har vi varit på 1-års kalas för Ellion, det var jätte trevligt och mycket goda tårtor bjöd dom på =). Sen bar det hem och tvätta, äta och plocka undan lite. Njuter av livet i fulla drag =). Tror denna sommaren kommer bli helt underbart rolig. Nu börjar snart träningen, ska in och köpa gymkort nu i veckan och sedan jäklar ska jag köra igång. Dom har börjat med afrodans som jag tänkte försöka få med mig Johanna på haha.

 

Nu ska jag mysa lite med Amanda innan hon ska sova!

Torsdag

Idag fick jag lite sovmorgon och det är ju alltid skönt. Vi åt frukost och pratade lite om dagen som har bestått av städning och rensning av skåp, har så mycket i skåpen så nu måste vi rensa ut det vi inte använder. Min älskade syster Pia och hennes pojkvän Johan kom ut för vi glömde videokameran igår som Pia ska låna då hon åker till Turkiet idag. Vi åt lite jordgubbspaj och kladdkaka innan dom begav sig hemåt igen. Sedan fortsatte jag att städa och fixa här hemma. Hjärtat var ute och gick en runda med Amanda och då passade jag på att spela musik ganska högt, det gör man ju inte så ofta längre så jag passade på. Amanda har fått sig ett bad idag och hon plaskar som bara den, skönt att hon tycker om att bada. Älskar henne över allt annat, går inte att beskriva i ord. Hon är verkligen allt för mig.

 

Dagens middag var Ostgratinerad falukorv med morots- och äppelråkost från Icas matkasse. Det var ganska gott men man kunde skippat senapen, jag är inte så förtjust i senap. Slänger in en bild på maten.

 

 

Nu blir det en kopp kaffe och mys framför tvn.

RSS 2.0