Kalas för Amanda, bildbomb!

Har varit fullt ös hela helgen så jag har inte hunnit blogga. 
I lördags var det dags för kalas. Tårta skulle hämtas, kanelbullar skulle bakas och vi skulle duka tills gästerna kom. Vid 14 kom gästerna. Vi hade verkligen jätte trevligt och Amanda hade jätte roligt. Svärmor hade med sig mat som hon lagat som vi åt senare. Gott som tusan.  
Här kommer lite bilder.
Tårtan, kommer från CakeMeHappy
 
 
Presenter från Faster Anna-Karin med familj
 
Från Ellan, Patrik och Saga
 
Från Farmor och Farfar
 
Från Pia, Johan och Theo
 
Från Mormor
 
Från Mamma och Pappa
 
 
Amanda var jätte trött sedan på kvällen och jag tror att vi var lika trötta. 
 
SÖNDAG
Dags för kalas igen, min stora syster med familj kunde inte komma på lördagen då hon jobbade så vi passade på att fira mina pappa samtidigt som fyller 60 år imorgon. 
Pia och Johan kom också ut så dom fick firat pappa också. Dom körde ganska tidigt då som skulle iväg på en sak så jag fick passa Theo =). Min storasyster och hennes familj skulle äta middag med oss som svärmor har lagat så jag och syrran åt i skift, medans jag åt tog hon Theo och tvärtom. 
Klockan blev mycket, syrran hämtade Theo och min storasyster med familj körde också hem vid 20 tiden. Fy vad trött jag var då. Orkade inte göra någonting. 
Här kommer presenterna hon fick av dom. 
 
Trummor fick hon av min storasyster med familj
 
Fick hon av Morfar och Ewa
 
Sjukt långt inlägg, har säkert glömt att skriva något men känner mig lite stressad då klockan börjar bli mycket och jag ska upp och jobba imorgon. Försov oss imorse och vill inte göra det imorgon också. 
Fler bilder från kalaset och mer uppdatering kommer senare för nu måste jag avsluta detta inlägget.
Tack alla som var med och firade Amanda på hennes 2-års dag! 
 

Amandas 2-års dag!

Imorse väckte vi Amanda med sång och ljus och givetvis paket :). Hon var lite svårväckt först men sen vaknade hon lite i alla fall. Hon öppnade sina paket och tyckte det var roligt, men hon var så trött. Hjärtat fixade en kopp kaffe till mig innan han körde, jag och Amanda låg kvar en bra stund i sängen och mös och lekte med det hon fått. Hon fick 1 mikrovågsugn, en lite docka som gör massa ljud, ett glass set, och en katt som går och mjauar.

Kaffet slank ner och vi gjorde oss i ordning. Amanda bjöd på glass på dagis och dom hade hängt ut en flagga för henne, hon fick sitta i en prinsesstol, och hon fick välja en nalle som hon fick ta hem.

Idag har jag inte mått 100 men det har fått gå. Gjorde pannkakor till Amanda idag men hon ville inte äta, hon äter då dåligt nu för tiden :(.

Amanda har lekt mycket med sina saker hon fick och efter lite välling och mys så somnade hon gott.

Nu ska jag med sova, blev inte många timmars sömn inatt och har fullt upp hela helgen.

Presenter

Idag slapp jag jobba min långa eftermiddag så jag slutade redan vid 15. Körde sedan och hämtade Amanda, pratade med Lina en lång stund och sedan körde vi och mötte upp Calle i Vellinge.

Körde till toy's R us och skulle hitta presenter till Amanda. Fick köpt några saker där sen körde vi till Max och åt lite. Körde sen till Jysk och köpte lamellgardiner till vardagsrummet. Blev sedan Jägersro center där i hittade några presenter till :). Nu är vi på väg hem. Trött som tusan är jag nu.

Blir till att natta Amanda när vi kommer hem sen blir det att packa in paket.

Tänkt att vårt älskade hjärta fyller 2 år imorgon <3.

Scrapbooking

Skrev inget inlägg igår det inte hände så mycket.

Idag var det jobb som vanligt. Av någon anledning har jag känt mig stressad hela dagen. Är så mycket man ska hinna med innan kalasen i helgen. Amanda fyller ju 2 år på fredag, min älskade tös börjar bli stor.

Pia, Johan och Theo kom ut idag, jag och Pia hade bestämt att vi skulle skrappa idag, hon har aldrig testat. När hjärtat kom hem åt vi middag, det blev potatis med svärmors köttbullar och hennes brunsås.
Blev sen en kopp kaffe och sedan började vi att skrappa.
Pia gjorde det översta kortet och jag gjorde det andra, nu är det vara texten som ska på :).

Dom körde för en stund sedan så nu ska jag började förbereda inför morgondagen.

Hoppas alla haft en bra dag!

Söndag & måndag!

Igår blev det mycket gjort här hemma. Calle tömde och packade ner spat, satte in alla trädgårdsmöbler i garaget och fick undan mycket på trädäcket. Vi fick tvättat en massa och jag vek tvätt.

Fick även beställt nya gardiner till sovrummet och även till rummet där vi har kaminen. Längtar tills dom kommer så man kan se hur det blir.

När Amanda somnat så mös vi till en film, vi såg hunger game. Den var spännande men slutet var lite konstigt men fick reda på idag att det kommer att komma en uppföljare. Vi kom inte i säng förrän halv tolv så det var svårt att komma upp imorse.

Trött som tusan lyckades jag komma upp. Amanda blev riktigt ledsen när jag lämnade henne på dagis, det gjorde så ont i mitt hjärta när hon blev så ledsen och jag var tvungen att gå.
Tiden på jobb har gått fort, fick gjort mycket idag så det känns bra.
Vi har även beställt Amandas tårta idag, ska bli spännande att se den på lördag.

Nä bäst att lägga sig och sova så man kan komma upp i tid imorgon.

Ska försöka ta bild på framsidan imorgon så ni får se hur det blev :).

Sugen på resa

Idag fick jag lite sovmorgon, när jag kom upp så hade Calle och Amanda bakat scones och fixat kaffe. Helt underbart att vakna och få en sån god frukost.

Sen var det dags att hämta mamma i Hyllie då hon kom hem från Turkiet. Efter hon varit hemma och fixat lite så kom hon ut till oss. Vi åt lite middag och sedan började vi att titta på filmerna och jag blev riktigt sugen på att resa men det är ju nästan för sent nu. Men det hade varit riktigt roligt :). Får se nästa år kanske.

Nä nu blir det film och mys med hjärtat.
Ha en mysig lördag alla!

Mysfredag

Äntligen fredag och slutade tidigt idag. När jag hämtat Amanda på dagis så körde vi hem och tog en filt och mös ner oss i soffan till surfs up. Riktigt mysigt.

När hjärtat kom hem blev det färsfyllt bröd till middag.
Vi tände även en brasa i vår kamin, mysigt när det är sånt ruskväder.

Amanda somnade runt 20.30 så vi kunde mysa till filmen vi skulle sett igår, skönt att det funkade, filmen var sjukt spännande.

Nu är det dags att sova, känner mig så trött.

Bjuder på en gammal bild på Amanda, tänk så fort hon växer mitt älskade hjärta <3.

Jobb & fika

Idag var det jobb mellan 10.30-17. Efter jobb körde jag ner i stan till Systrar och bönor där jag skulle träffa Teresa och Suzie. Åt en bagel och drack en kopp kaffe och snackade om allt möjligt. Var längesen jag träffade Teresa.
Sedan gick vi in på Åhléns en runda och kikade innan vi körde hem.

Jag och hjärtat hade tänkt att mysa till en film så jag tände ett doftljus som jag fick av Suzie idag <3. Hjärtat fixade filmen medans jag försökte få Amanda till att somna. När väl filmen var igång och Amanda somnat så gick det inte att se på filmen, det bara hackade hela tiden :(.

Så nu är det dags att sova, ska upp tidigt imorgon.

Här kommer en bild på ljuset som jag fick :).

God natt!

Läkarbesök & älskade Amanda

Idag var det dags för läkarbesök i Malmö. Allt gick bra. Går inte in på detaljer. Körde sedan hem och vilade en stund på soffan. Hämtade Amanda på dagis som vanligt. Hon är så härlig mitt älskade lilla hjärta, hon kan alltid få en att skratta. Hon var jätte duktig idag, hon tog sin potta och gick in på toaletten där jag var och satte sig och kissade i pottan. Första gången hon gör så, och hon blev så glad själv.

Annars har det varit lungt idag. Nu ligger jag i sängen och ska sova, har tagit 1 citodon så jag kan sova inatt, jobb väntar imorgon.

Natti natti

Dags igen!

Efter ett långt uppehåll i bloggandet så ska jag börja lite så smått igen. 
Har varit mycket tråkigheter detta året för mig och hoppas nu att det ska bara ska bli bättre. 
 
Nåt som är trevligt är att vi har bytat fönster här hemma och vi har även fixat vår framsida. Inga granar eller träd kvar nu ligger där grönt fint gräs och ser mycket trevligare ut med nya fönster och fin gräsmatta. Ska lägga upp lite bilder sen på fönsterna och framsidan. 
 
Nu längtar jag till oktober då jag, Suzie och Rickard ska åka till Hamburg och se handboll. Hamburg spelar mot Kiel så det ska bli riktigt trevligt. 
 
Nu fyller snart Amanda 2 år och vi har bestämt att vi ska beställa en tårta från CakeMeHappy i Klagstorp, hennes tårtor är helt fantastiska, gå gärna in och kolla www.CakeMeHappy.se. 
 
Nu ska vi snart natta Amanda och sedan ska jag dricka en kopp kaffe. 
 
 
RSS 2.0