Fredag!

Igår somnade alla 3 på soffan vid 21-tiden, vaknade en timme senare och vi gick och la oss.

Amanda vaknade redan vid 4 imorse och tyckte det var dags att vakna. Tog en stund sedan somnade Amanda om igen. Vaknade igen när Calle skulle köra till jobb med huvudvärk och ont i nacken. Somnade om igen och vi vaknade sedan vid 7,30. Fortfarande ont i nacken och huvudvärk.

Har även en liten hängig tös här hemma som inte riktigt är på hugget idag. Så idag blir det bara en mysdag, får se om Amanda orkar göra något sen som måla lite tex.

Senare i eftermiddag blir det fika med ett par vänner, ska bli så trevligt. Så när Calle kommer hem kör jag :).

Nu är det dags!

Nu är det dags att komma igång igen. Har varit en tid jag inte mått så bra och därför inte skrivit.

Har bestämt mig för att vara öppen om att jag fick ett missfall i höstas. Man vet inte hur många som egentligen varit med om det för det är inte många som är öppna om det. Så nu vågar jag äntligen gå ut med att vi ska ha barn i september. Går in i vecka 20 på söndag så det känns lite tryggare nu men man kan ju aldrig vara helt säker. Var på ultraljud igår och bebisen mådde bra. Det var en otrolig lättnad.

Börjar äntligen må bra och det känns som allt börjar gå på rätt håll. Är bara den här tröttheten, visst har blivit lite piggare men önskar jag var mycket piggare. Men nu är det dags att börja med järntabletter då blodvärdet var lite lågt.

Idag har jag och Amanda en mysdag här hemma. Så nu ska vi titta på ice age :).

RSS 2.0