Kärleken till barn

Dags att blogga lite igen. Igår va vi i Malmö med Pia, vi va en runda på burlöv center och sen en runda på Ikea. Där blev det köpt saker till Amandas rum och lite leksaker till henne. Sen följde Pia med oss hem och va här till typ tolv halv ett nåt då Johan hämtade henne. Idag va vi bjudna på fest och såg fram emot det jättemycket men vi bestämde att jag och Amanda skulle stanna hemma med tanke på dom blåsorna eller vad det e hon har fått, e rädd att smitta andra då där skulle vara andra bebisar, så Calle åkte dit med Patrik och Ellan. Ska ner på BVC på måndag så får dom kolla vad det e Amanda har. Satt och tittade länge på Amanda innan när hon sover, helt underbart. Kärleken till ens barn går bara inte att beskriva. Visste inte sådan kärlek fanns. Man läser så mycket i tidningar och ser på tvn vad folk för mot barn och jag kan verkligen inte förstå hur man kan göra barn illa. kan inte heller förstå dom som struntar i sina barn, hur kan dom?! Nä kärleken till ens barn är helt underbar. Älskar min lilla Amanda nåt så oerhört mycket! Finns inget finare än kärlek!! Nä nu ska jan se om jag kan sova, har lite tråkigt så jag kan lika bra lägga mig. Sov gott!

Hatar snö!

I förrgår va jag en runda på jobb, det va trevligt. Börjar känna mig helt frisk och öronen känns bra. Igår va jag hos Nettan, vi skulle träffas och äta lite lunch med Anna och Moa. Nettan hade gjort pastasallad som va jättegod. Det va riktigt roligt att träffa alla. Idag va det dags för babysimmet och Pia skulle följa med och bada idag men när jag skulle köra till Trelleborg fick jag sladd på bilen, körde emot och kasade över på fel sida av vägen och bilen stannade precis bredvid diket. Körde ändå in till Trelleborg. Babysimmet gick bra och Amanda dök idag för första gången. Sen blev det god frukost med bullar och kaffe hos Pia. Imorgon bär det av till Malmö med Pia, ska bli kul =). Nu kallar sängen.

Inte så mycket

Får väl blogga lite. Har inte hänt så mycket faktiskt. I lördags skulle vi äta middag med Diana och hennes familj men vi va så förkylda så vi sköt fram på det, förstår att dom inte vill bli smittade. Så istället kom min lillasyster och hennes pojkvän hit, dom va lika förkylda som vi. Jag och Pia åt tonfisksallad och Johan och Calle åt makaroner haha. Sen blev det glass till efterrätt. Jag och Pia beställde lite foton från dopet och på Amanda. I går hjälpte vi mamma och Ingemar att köra hem saker till dom som har varit Ingemars mamma som nu inte längre finns med oss. Vi stannade en stund och sen bjöd mamma på pizza. Efter det körde vi hem till calles föräldrar och drack lite kaffe. Sen blev det hem och kolla på solsidan. Idag har jag inte gjort så mycket fick vikt lite tvätt och röjt lite i köket men det va också allt. Imorgon är Calle hemma för dom har sportlov på utbildningen men han ska plugga så jag tänkte köra in till jobb en runda. Ska höra om dom vill kika i mitt öra också för jag har ont i mitt lilla öra hihi. Nä nu får man väl sova så man får lite sömn man vet ju aldrig när lilla Grynet Amanda vill vakna hihi. God natt!

Döden!

Lite tankar. Döden, den kommer man aldrig ifrån. Hoppas att dom som lämnar oss inte har ont, hoppas att dom har frid i sinnet när dom lämnar oss. Saknaden blir stor. Jag tror att många tar varandra för givet, och sen plötsligt finns dom inte längre och då tänker man på vad man missat. man ångrar det man aldrig gjorde. Som en sa till mig idag som står mig nära och väldigt varmt om hjärtat, han sa: Ta vara på det ni har. Och han har rätt för någon gång tar tiden slut och man kan aldrig veta när ens tid är inne. Tror många vet vad jag menar. Lite av mina tankar en tung dag! Ta vara på dom ni har nära och kära!

Sytt gardiner & Förkyld

Tänkte blogga lite nu när jag har en lite stund över. I tisdags gjorde vi inte så mycket, Calle va i skolan och jag pysslade om Amanda hela dagen. Igår kände jag mig lite småkrasslig och hade huvudvärk. Diana, Hampus och Nathalie kom och hälsade på oss igår och det va trevligt. Calle kom hem lite tidigare igår för han skulle jobba natt också. Fick sytt lite på Amandas gardiner igår men hann inte bli helt färdig. Calle körde vid kl 20 och knappt en timme senare blev Amanda jätte ledsen och ingenting funkade. Natten har varit sjukt jobbig då jag inte kunde somna, Amanda vaknade vid kl 02 och skulle inte sova, somnade till slut men vaknade igen vid 04 när Calle kom hem och sen va det kört vi försökte få henne till att somna ändå till 06 då hon tillslut somnade. Vaknade sedan vid 09 imorse och jag va så sjukt trött, fick ju inte många timmars sömn.
Är dunderförkyld nu och vill bara bli frisk. Vi hoppade över simmet idag då Amanda inte är helt bra ännu. Har mått riktigt kasst idag så jag hoppas jag mår bättre imorgon.
 Har fått sytt färdigt Amandas gardiner idag =)







Nä nu kallar sängen, är sjukt trött.

Sjuk

Amanda vaknade ganska tidigt imorse fast hon inte sovit så bra inatt, hon har hostat och haft sig. Hela förmiddagen va hon gnällig och ledsen så jag bestämde mig för att ringa vårdcentralen och prata med dom så vi fick en tid halv fem. Försökte få Amanda till att vila lite under eftermiddagen men hon ville inte, hon slumrade till en liten stund bara. När vi kom till vårdcentralen började dr med att lyssna på hennes lungor och det hördes lite slembiljud och så. Han kollade hennes öron men det va svårt att se så vi fick gå in i öronrummet och kolla med andra instrument och Amanda va så fruktansvärt ledsen. Det. Va svårt för honom att se men misstänkte öroninflammation. Amanda fick även inhalera Atrovent 2 gånger och sedan lät det lite bättre men fick pencillon och Atrovent utskrivet till henne. Nu ligger Grynet och sover gott, fick sin medicin och mat sen somnade hon. När vi kom hem från vårdcentralen hade hjärtat redan hunnit äta, vi hade bestämt att vi skulle ha pizza idag men vi trodde inte det skulle ta så lång tid på vårdcentralen så jag fick värma min i ugnen. Hjärtat hade passat på att stanna till på vägen hem och köpt 3 röda roser till mig, jätte gulligt. Försökte sy lite till på Amandas gardiner idag men det gick inte, tiden räcker inte riktigt till känner jag, börjar känna mig sjukt stressad över allt som måste göras jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt, får så ont i magen. Nä får väl försöka sova lite känner mig helt matt efter denna dagen. God natt!

Vilken helg

Ligger här i sängen och känner inte mig ett dugg trött. Amanda och Calle sover. Natten till fredagen skulle Calle börja jobba 4 på morgonen, Amanda fick sova i vår säng då hon vägrade att sova i sin egen men tror det berodde på att hon inte mådde bra. Hon har inte mått bra, haft feber och varit gnällig och blivit ledsen jätte lätt så det har inte varit mycket tid över till annat. Ringde vc i fredags men dom sa vi skulle avvakta och se om Amanda blev sämre. Febern har lagt sig men är jätte snorig och nu har hon fått hosta också, min älskade lilla loppa. Calle jobbade även i fredags kväll så han körde vi 20-tiden. Syrran och Johan kom ut och drack kaffe och stannade hos mig till ca 22. Idag har nästan all tid gått till att trösta älskade Amanda, började sy på hennes gardiner men hann inte bli färdig med dom ska försöka sy dom färdigt imorgon. Hoppas hon mår bättre imorgon. Letar ny bil, inte det lättaste men jag måste ha en större. Får inte plats med mycket i den jag har nu så nu ska jag bara hitta en. Nä nu ska jag pussa Amanda god natt och försöka sova lite man vet ju inte hur natten blir eller hur dags Amanda vaknar.

Kan inte sova!

Kan inte sova så jag skriver blogg i stället. Vad har hänt sedan sist då, jo i lördags va vi hos Anna-Karin och Mattias på fest, det va jätte trevligt. I söndags gjorde vi inte så mycket. I tisdags körde vi till Diana med Nettan och Linnea för lite fotografering och efter det blev det fika. Tack Diana och Nettan det va jätte trevligt. I går va jag ute och gick en runda med Amanda, det va jätte skönt. Tyckte Amanda kändes lite varm i går kväll och imorse så vi hoppade över babysimmet idag och tur va nog det för idag har Amanda mått ganska dåligt med lite mer än 38 graders feber och varit så ledsen och knappt sovit idag. Det är så synd om min lilla tös. Ska ringa vårdcentralen imorgon men hoppas hon mår bra imorgon. Nu ligger hon och sover och jag hoppas hon sover gott inatt. Fick hämtat min nya telefon idag =). Nä jag får kanske försöka sova lite. Hihi både Amanda och Calle ligger bredvid och snarkar, sötisar. God natt!

Babysim

Igår hade vi bara en mysdag här hemma, man är ju ute och kör bil så ofta så någon gång får man ha mysdagar.
Diana va inne på Ikea en runda och vi bestämde att hon skulle komma in en sväng när hon körde hem. Hon hade kakor med sig mmmmmmm aldrig fel med kakor haha. Hon hade även köpt tallrikar till Amanda, en djup och en vanlig platt och även en mugg, jättegulligt. Tack Diana ♥.

Idag va vi på babysim för andra gången och det va jätte mysigt, Amanda va jätteduktig. På vägen hem stannade vi till och köpte bullar, så det blev kaffe och bullar till frukost för mig när vi kom hem. Och Amanda har sovit sedan dess, hon är helt slut efter badet. Så nu blir det bara att koppla av tills hon vaknar.
Hjärtat kommer hem sent idag så jag får se vad man kan hitta på för middag idag.

Blandat

Har slarvat lite med bloggandet igen men ibland räcker tiden inte till helt enkelt. Fick ihopa Amandas garderob och har fått fixat lite där inne under helgen så nu börjar det likna nåt hehe, ska köpa lite tavlor och lite småförvaring också.  I lördags va vi på kalas hos Johan, det va mycket trevligt. Har inte kunnat dricka mjölk och äta grädde och sånt innan men har kunnat börja göra det lite så smått nu faktiskt, åt en bit tårta i lördags och det gick jättebra, Amanda reagerade inte ett dugg. I lördags va vi även hos Ellan och Patrik en runda, åt middag där också. Saga är så söt, hon gapade åt mig ibland haha hon såg så gullig ut lilla busfrö.

Igår va vi på BVC, Amanda är nu 65 lång och väger 6880 g. Hon va på jättebra humör när vi va där. Nästa gång är det dax för vaccinering igen. Amanda har nu börjat med lite smakportioner, hon får lite gröt och vi har börjat med potatis och palsternacka, sen blir lite annat gott också =).

Idag va jag, Pia och Amanda på Maxi en runda, hittade en jättefin pyjamas till Amanda och 3 bodysar. Handlade lite annat man behöver också. Sen blev det en runda hem till Nettan och Linnea för en fika. Det va mysigt, barnen va ganska lugna idag. När hjärtat kom hem efter utbildningen så blev det lite städning här hemma, men ska ta ett ryck snart och omorganisera i köksskåpen för det behövs verkligen. 

Fan jag måste börja träna. Hade varit skönt att komma igång och träna men vet inte hur det ska gå till som det ser ut nu, Amanda äter ju så ofta fortfarande. Får se när man kan ta tag i det.

Nä nu är Amanda jätteledsen så får gå och trösta henne. Haha behövs inte pappa Calle startade Rolandz skivan och då blev hon knäpptyst haha det slår aldrig fel.
RSS 2.0