Sjuk?

Har sovit dåligt inatt, vaknat ofta och har även behövt springa på toaletten. Mådde sjukt illa men lyckades somna om. Vaknade en halvtimme innan klockan ringde imorse och kunde inte somna om. Mådde konstigt och kände hur huvudvärken kom smygandes.

När jag lämnat Amanda på dagis så körde jag direkt hem och bäddade ner mig i soffan. Huvudvärken ville inte ge med sig men lyckades sova en stund innan det var dags att hämta Amanda.
Började få ont i halsen nu framåt kvällen och även lite snorig. Hoppas verkligen att det försvinner snabbt.

Det har varit fullt ös i magen idag, bebisen har rört sig så mycket så det gör ont.

Nu skulle jag vilja bädda ner mig och sova men får vänta några timmar till men det blir inte mycket gjort i alla fall. Ska nog göra en kopp te och mysa i soffan.
Hoppas på bättre mående imorgon!

Fika & Hugo Boss

Lämnade Amanda i vanlig tid på dagis och sedan körde jag till Trelleborg för att träffa Nettan. Blev bullar, kaffe och annat gott. Vi satt i uterummet med underbar utsikt, se bild längre ner. Det var jätte trevligt!

Körde sedan och tankade bilen och tvättade den så nu är den ren och fin. Körde inom Anderslöv innan jag skulle hämta Amanda och hämtade parfym som jag beställt, Hugo Boss Orange. Den parfymen luktar såååååå gott.

Blev middag när hjärtat kom hem och sedan fortsatte han med taket i källaren. Idag är det en sån kväll då Amanda vägrar att somna, men hoppas hon somnar snart då vi ska upp tidigt imorgon också.

 

 

En riktigt dålig dag & en bra dag!

Igår hade jag en riktigt dålig dag! Kände mig deppig, tråkig och allmänt trött på allt. Dagen gick sjukt sakta.
Igår kväll började jag få typ som mensvärk i mage och rygg som kom och gick hela kvällen. Amanda vägrade att sova och hon somnade nog inte förrän vid 22,30 tiden.

Idag har det varit en betydligt bättre dag. När jag och Amanda åt frukost fick jag sån "mensvärk" igen som kom och gick. När jag lämnat Amanda på dagis körde jag hem till Cecilia som jag precis fått kontakt med. Hon och hennes man har sin son på samma dagis som Amanda och dom väntar också barn som beräknas komma inom dom närmaste veckorna.
Vi fikade lite och det blev en massa prat om barn, bebisar och förlossning. Skönt att prata med någon som också har samma tankar och oro som en själv. Så ett stort tack för idag, det gör vi om snart!

Körde hem om innan jag skulle hämta Amanda för jag tänkte vila en stund, låg en stund på soffan men kom inte riktigt till ro. Den här "mensvärken" har kommit lite då och då. Hoppas att det är något på gång men vågar inte hoppas för mycket, det behöver ju inte vara nåt på gång på ett tag men jag räknar ner, 11 dagar kvar till Bf och hoppas verkligen att jag inte går över tiden!

Hämtade Amanda på dagis, hon ville inte hem idag hon ville vara kvar och leka. Väl hemma blev det lite bus och sedan kom hjärtat hem. Han lagade maten idag och skar sig i tummen, det blödde rejält så jag fick plåstra om honom lite <3.

Amanda somnade tidigt och jag har tagit en riktigt varm dusch.
Nu blir det lite tv innan sängen kallar.

Denna helgen!

I fredags gjorde vi inte så mycket, Pia och Johan kom ut med mat från Casablanca så det blev en trevlig middag.
Igår var vi i Malmö. Körde först till Siba då min iPhonedocka slutat fungera, vi fick pengarna tillbaka då dom inte hade fler sådana inne. Var sedan på biltema en runda och fick köpt lite vi behöver bland annat lite som behövs till källaren. Sedan blev det barnenshus då dom ska gå i konkurs och hade utförsäljning men det var inte så mycket billigare.
Till sist körde vi till Ikea, sjukt mycket folk men fick köpt nästan allt vi skulle. Tur där finns vagnar som jag kan stödja mig på, annars hade jag aldrig kunnat gå i affärerna.

Fick köpt en till madrass till Amandas säng, hon har fått en Kura säng från Ikea och nu ska den snart fixas. Har hittat lite inspiration från nätet så vid madrassen under ska där bli en myshörna med tyg man kan dra för och en mysig lampa. Tanken är att hon ska sova där nere för jag är rädd att hon ramlar när och om hon ska klättra ner på natten men när hon blir lite större kan hon sova där uppe.

Calle fortsatte i källaren under kvällen och jag och Amanda somnade tidigt! Helt slut efter allt gående.

Idag har det blivit städning, byte av sängkläder och vikt tvätt. Calle fixar för fullt i källaren och han har även klippt gräset. Så nu blir det lugnt för min del resten av dagen och kvällen. Skönt man har vissa dagar man kan göra något för vissa dagar klarar man inte av att göra någonting alls för smärtan.

Kanske lite rörigt inlägg men är helt slut i knoppen så det får bli som det blir!

Så här ser Amandas säng ut än så länge. Lägger ut en bild till när den är färdig sen :). Kommer bli så mysigt!

Bm besök

Dags för ett bm besök idag. Lämnade Amanda på dagis kl 9 och sedan körde jag direkt in till Trelleborg.
Besöket gick bra, vikten ligger på samma som sist. Järnvärdet har stigit från 104 till 117 på 2 veckor och det är jätte skönt. Så nu är det bara till att vänta och se när bebben vill komma!

Körde sedan ner till valen och köpte 2 par byxor och 2 tröjor till Amanda.
Sedan blev det maxi, tur jag hade vagnen att stödja mig emot för efter rundan i stan hade jag verkligen ont.

Hann knappt vila när jag kom hem för sen var det dags att hämta Amanda.
Amanda somnade tidigt idag så det blir en lugn kväll.

Annars har det varit lugnt idag, sjukt trött efter handlingen men var tvungen att handla.  

Lite mörk bild kanske men det blev inte bättre än så här!

Dagis & magbild!

Idag var det äntligen dags för Amanda att åka till dagis. Hon har längtat så mycket.
När jag lämnade henne kl 9 var hon helt stirrig. Hon pratade så fort med fröknarna så dom hörde knappt vad hon sa. Jag fick en puss och en kram sen sprang Amanda in till sina kompisar.

När jag kom hem blev det en kopp kaffe. Idag lyckades jag röja lite här hemma. Fogarna värker men det har varit lite lindrigare idag så då får man passa på.

Kl 14 hämtade jag en glad tjej på dagis. Amanda hade haft så roligt med alla kompisarna.

Nu börjar jag känna mig sprickfärdig haha, nu får vår älskade bebis snart komma till oss. Längtar jätte mycket!
Lägger ut en nytagen bild på magen :).

Nu blir det kaffe och idol!

Kalas & graviditet 37+0

I lördags var det dags för kalas för Calle. Jag och Amanda gav Calle sina presenter när vi vaknade och han fick choklad, en skjorta och en jacka som ska inhandlas. Hade scrappat ett eget kort till honom (bild kommer längre ner). När Calle öppnade den presenten med skjortan i så hade jag lagt den i en gräddbulle låda och han säger åhhh gräddbullar. Amanda: nä det är bara kläder innan han ens sett vad som låg i haha. Älskade tös.

Gästerna kom vid 14-tiden. Bjöds på kaffe, kakor och tårta. Tiden bara sprang iväg men det är väl så när man har trevligt :).

Petra, Håkan och barnen var kvar sist så vi bestämde att vi skulle äta något ihop så det blev mat från grillen.
Vid 21-tiden körde dom hemåt.

I går gick jag in i vecka 37+0. Har en jävulsk smärta i fogarna, får använda kryckor annars kan jag knappt ta mig fram. Nätterna är värst då jag inte kan vända mig i sängen utan att få så jädrans ont. Nu är det riktigt hemskt! Känns som att det är en evighet kvar innan bebisen tittar ut.

Calle fixade lite i källaren under dagen och sedan såg vi nog en av världens sämsta film, seanfrika (stavas??). Calle såg fram emot att se den men den var helt värdelös haha.

Idag var det dags för Calle att jobba igen. Jag och Amanda har inte gjort så mycket med tanke på min smärta. Jag tror hon kommer vara helt slut imorgon när hon varit på dagis :).

Långt inlägg det blev så nu ska jag gå och packa Amandas väska tills imorgon.


Resturangbesök!

Idag var planerna att överraska hjärtat med att bjuda honom på middag på restaurang, han fyller inte år förrän imorgon men då vi får gäster så var det lättast att ta det idag.

Hade bestämt med min storasyster att hon skulle passa Amanda så vi kunde ut och äta själva. Sist vi åt på restaurang utan barn är för ca 3 år sedan så jag kände att denna kvällen kunde vi göra det.

Det blev ostgratinerade nachochips med dippa till förrätt. Calle tog oxfilé till huvudrätt och jag tog marinerad kyckling. Till efterrätt delade vi på en marängswiss.

Vi hade det riktigt mysigt och trevligt!

 

Illamående

Vilken pärs det varit inatt, har haft så ont och sovit dåligt. Mådde även illa när jag vaknade inatt och var helt säker på att jag skulle spy. Men lyckades somna om till slut.

Imorse hade jag jätte ont i fogarna men det har blivit lite bättre under dagen men har mått så illa till och från. Blir inte av med det helt. Känner mig även lite febrig men har ingen feber.

Idag har jag fixat lite med Calles present , han fyller år på lördag och Amanda har ritat lite idag, byggt pussel och vi började på ett halsband som hon ville göra.

Nu ligger vi och myser i soffan till ice age och väntar på att hjärtat ska komma hem.

24 dagar till BF och Renovering

Var ett tag sedan jag skrev, finns en anledning till det men det är inget jag skriver här.
 
Graviditeten rullar på och idag är det 24 dagar kvar till BF. Tungt och jobbigt nu. Kommer knappt upp från sängen på grund av att jag har så ont, har även svårt att gå. Men där är fullt ös i magen och det är ju bra. Var hos BM förra veckan och har nu gått upp totalt 7 kg. Hade även socker i urinet så nu får jag tänka mig för vad jag stoppar i mig. Bebisen är fixerad så nu får den gärna snart komma. Har haft en del "mensvärk" både i rygg och mage från och till senaste veckan och har även börjat må lite illa igen. Men har lyckats ta mina järntabletter varannan dag utan att bli dålig. Sedan i fredags har jag börjat ta dom varje dag för att se hur magen reagerar och än så länge har det gått bra, hoppas verkligen att det kommer gå bra att ta dom varje dag då jag har börjat bli lite piggare. 
 
Renoveringen av källaren är i full gång, Calle har jobbat hårt där nere sedan dom blev klara med putsningen av väggarna. Rummet nedanför trappan har blivit målat och taket är uppsatt. Nu håller han på med gillestugan som är mycket större men ska förmodligen börja måla det rummet i helgen och tak sättas nästa vecka. Önskar jag kunde hjälpa till där nere men på grund av smärtan kan jag inte det. Det kommer bli så bra där nere.
Kommer lägga ut före och efter bilder sen. 
 
Nästa vecka börjar Amanda dagis igen, som hon har längtat efter sina kompisar. Så det kommer bli jätte roligt för henne att komma tillbaka. 
 
En lite uppdatering så länge, mer kommer nog under veckans gång!
  
RSS 2.0