Inskolning dag 5

Amanda vaknade redan vid 06 och hon ville inte somna om. Lite orolig hur det skulle gå på dagis, hon brukar bli trött vid 10-tiden.

 

Idag gick det rätt så bra, hon kröp iväg själv och lite sånt men när klockan närmade sig 11 så var hon jätte trött. Vi skulle äta lite lunch där men hon var så trött så jag fick inte i henne någonting. Så det slutade med att vi fick köra hem. Hon däckade direkt.

 

Vi har ätit lunch och busat lite och nu känner jag för att göra något. Är lite sugen på att köra och köpa en sackosäck till henne men jag vet inte riktigt. Lite beslutsångest.

 

Uppdatering, foto & kalas

Lördag: Dags för kalas. Denna dagen hade vi bjudit hit mamma, Sven, Petra med familj och Pia. Hade gärna haft 1 kalas bara men vi får inte plats så det fick bli så här detta året. Jag och Amanda körde till Trelleborg under förmiddagen då vi behövde handla hem lite till kalasen och vi bestämde att Saga och Julia skulle följa med. När vi var klara så följde dom med oss hem. Vid 14 kom gästerna. Amanda fick många presenter. Lägger ut lite bilder efterhand på presenterna.

Vi hade jätte trevligt och Amanda var på strålande humör.

Här är presenterna hon fick denna dagen.

Detta fick Amanda av Petra, Håkan, Julia och Saga

 

Detta är från Pia

 

Från Mormor och Sven

 

Det blev bestämt att Saga och Julia skulle sova över hos oss. Vi mös på kvällen, vi tittade på Twilight och åt lite godis men Saga och Julia somnade redan vid 21-tiden så jag fick se färdigt filmen själv. Calle satt i köket och pluggade. Jag började se Twilight New moon men orkade inte se hela så jag gick och la mig.

 

Söndag: Vi vaknade ganska tidigt och bestämde att vi skulle köra till Malmö och vi skulle äta frukost på vägen. Körde in på Burlöv center för Calle skulle in på 3 butiken och fixa ny telefon, och gick även en lite runda där inne. Sedan körde vi bort till Barnenshus då vi skulle köpa en bilstol till nu när Amanda börjar på dagis. Vi köpte en Maxi cosi, den kan man justera så Amanda kan sitta rakt upp men även ändra den så det blir mer lutning på den så huvudet inte trillar framåt. Så här ser den ut.

 

Sedan körde vi hemåt, lämnade av Saga och Julia hos min pappa då Petra var där, dom skulle fira pappa den dagen.

 

När vi kom hem slängde vi oss i duschen, gjorde tårtan och dukade. Hanna och Jonas kom först. Sedan kom Farmor och Farfar. Alma och Amanda lekte för fullt, och dom blev ju inte rastlösa precis. Amanda var jätte trött när gästerna åkt och vi var precis lika trötta så vi gick och la oss ganska tidigt.

Från Farmor och Farfar

 

Från Hanna, Jonas och Alma

 

Lägger in några bilder till på presenter som Amanda fått.

Detta fina set fick Amanda av Josse, Robin och Nellan

 

Lite djurbowling som hon fick av Ellan, Patrik och Saga

Lite mer kul från Ellan, Patrik och Saga

 

Detta fick hon av oss, inte något speciellt men kunde inte komma på nåt, hon har ju så mycket.

 

Måndag: Dags för inskolning igen. Denna dag gick det ganska bra. Amanda lekte själv i sandlådan men skulle ändå hålla koll på var jag va. Vi körde hem vid 11 och vi hann bara precis ut i bilen och köra en liten bit och sedan sov Amanda. Hon vaknade inte ens när jag lyfte in henne eller tog av henne skorna. Hon sov ganska länge. Sedan blev det mys resten av den dagen..

 

Tisdag: Idag var Calle hemma och vi bestämde att han skulle ta inskolningen idag för han ville också vara med. Det hade gått jätte bra idag, hon hade lekt mycket och suttit i fröknarnas famn och ätit frukt och hon åt även middag där. När Calle och Amanda kom hem så sov hon som en stock haha.

När Amanda vaknat gjorde vi oss i ordning och körde mot Trelleborg och hämtade upp Petra, Saga och Julia. Vi hade bestämt vi skulle köra in på skopunkten för Amanda behöver regnstövlar och lite kläder. Vi hittade gummistövlar till henne och även 2 par byxor och 1 tröja. Amanda fick en film av Petra med Timmy the lamm. Jag köpte även lite skrapbooking saker, tänkte jag skulle börja lite med sånt. Körde hemåt och Amanda var trött så hon fick välling direkt när vi kom hem och sedan somnade hon.

 

Shit vilket långt inlägg det blev, hoppas mina läsare har orkat läsa. Ska försöka skärpa mig så det inte blir så långa inlägg.

 

En fråga bara, Vad tycker ni om årets idol??

Feber & middag

Missade inskolningen i torsdags, Amanda hade fått feber och det var ganska hög feber. Så det blev bara mys hela dagen. Calle var hemma senare än vanligt då han hjälpte en kompis.

 

Natten till idag var inte rolig alls, Amanda vaknade vid 01 i natt och höll på ända till 03 innan hon somnade. Vi fick hoppa över inskolningen idag också. Usch jag har sån ångest, får se om vi kanske kan förlänga inskolningen i och med att hon missat så mycket denna veckan.

 

Amanda sov rätt så länge idag, tror hon vaknade vid 09. Kände mig sjukt stressad idag, Amanda var jätte gnällig och klängig hela dagen. Vi hade bjudit hit pappa och Ewa på middag för att fira pappas och Amandas födelsedag och jag hade så mycket att göra men fick inte gjort så mycket då Amanda inte ville vara på golvet själv och sova ville hon inte heller.

 

Allt löste sig till slut och vi påbörjade maten när Calle kom hem, vi bjöd på lax, potatis med nån sås till. Dom tyckte det var jätte gott.

Sedan blev det chokladpudding till efterrätt.

 

Jag hade köpt ett par pumaträningsbyxor till pappa i present då han behöver lite mysbyxor. Av pappa och Ewa fick Amanda en tröja och en blixten bil med ljud, ljus och massa sånt kul. Så här ser den ut :)

 

 

Hon gillar den jätte mycket. Tyckte det var jätte mysigt att ha pappa och Ewa här på middag.

 

Amanda somnade vid 19.30 ungefär men vaknade igen och nu vill hon inte somna om. Vi som hade tänkt att mysa med lite godis och film men det kan vi nog glömma.

 

Nu ska jag gå och röja undan lite, lägger ut en bild på pappa och Amanda också, jag tog denna bilden i somras.

 

 

Inskolningsdag 2, BVC & födelsedag

Dag 2 på Amandas inskolning, vi började kl 9 idag men idag var hon lite mer försiktig och höll sig ganska nära mig hela tiden. Hon var med på fruktstunden idag och hon var inte helt förtjust i att sitta i en egen stol men det gick en stund. Sedan gick vi ut lite och Amanda gungade lite och sedan gick vi en sväng i sanden och kollade på alla barnen. 10.30 körde vi hemåt, Amanda slocknade som ett ljus i bilen, hon var helt slut. När hon vaknade åt vi lite lunch.

 

Kl 13.00 var det dags för BVC besök, Calle mötte upp oss utanför. Det var en ny sköterska IGEN! Amanda väger nu 9360 g och är 75 cm lång. Hon skulle få vaccination idag också men den här sköterskan var inte alls bra på att sticka. På Amandas ena ben blödde det jätte mycket och på det andra inget alls. Hon höll även kvar nålen ganska länge, Amanda var riktigt ledsen och det gjorde så ont i mitt mammahjärta. Det vat så skönt att Calle var med.

 

När vi kom hem fick Amanda sina presenter av oss, hon fick en docka, en mikrofon med ljud och en klosslåda eller vad man kallar det. Amanda somnade sedan, hon var ju så trött. Sedan blev det middag och vid 18-tiden kom syrran och Johan ut och firade Amanda lite. Amanda fick ett prinsesstält, en klänning och en väska hon kan ha till dagis. Hon blev stormförtjust i tältet, hon vägrade att gå ut från tältet. Lägger ut en bild, den är inte av bästa kvalité men det gör väl inget :).

 

 

 

Funderar på om jag ska åka och storhandla imorgon inför helgen eller om vi ska ta det på fredag.

Får se hur det blir imorgon!

 

Sov gott mina vänner!

Amandas 1:a inskolningsdag & besök hos Johanna

Idag var det dags, Amandas första inskolningsdag. Har varit så nervös inför detta.

Vi började med lite mys i sängen innan vi gick upp. Åt lite frukost och sedan gjorde vi oss i ordning. Kl 9.30 var vi på dagiset. Personalen var trevlig, och Amanda kröp direkt in och tog en traktor och tittade på dom andra barnen. Dom andra barnen var jätte nyfikna på Amanda. Jag satte mig i deras soffa och kände att jag inte ville störa nu när Amanda kröp i väg själv. Hon lekte lite men kollade ibland så att jag var kvar. Vi skulle vara där i 1 timme men vi var där i ca 1,5 timme. Det gick jätte bra idag och Amanda satt i knät på en av personalen också så nu känns det ändå lite lugnare för min del men oron kommer väl igen när man ska lämna henne själv där. Imorgon ska vi vara där i 2 timmar men tiden kommer säkert gå jätte fort.

Körde sedan mot Trelleborg, vi hade bestämt träff med Johanna och Celine. Amanda fick sin lunch där och sedan åt jag och Johanna också lunch, för min del blev det tonfisksallad. Barnen lekte lite men dom var så sjukt trötta båda två men ingen av dom ville sova.

Vi 15-tiden packade vi ihop och mötte upp syrran nedanför, jag skulle köra henne till vetrinären så hon kunde hämta sin katt.

När vi kom hem var Amanda jätte gnällig och ville inte alls, ingenting var bra men hon somnade tillslut, lite sent för en tupplur men hon var tvungen att få lite vila. Sen blev det middag.

Helt plötsligt var klockan lite över 19 och det var dags för Amanda att sova. Tittade lite på Lejonkungen samtidigt, fick den med posten idag och jag har helt glömt hur sorglig den är emellanåt men den är sjukt bra.

Har fortfarande ont i huvudet och blir yr och illamående ibland. Yrseln och illamående bara kommer helt plötsligt och sedan försvinner det lika fort igen. Får nog snart ta och kolla upp det, pallar inte ha det så här längre.

Nu ska jag gå och göra mig i ordning för sängen för imorgon ska vi iväg tidigare.

 

Tack Johanna & Celine för idag!

Huvudvärk, gäster, kalas och inskolning

Natten till lördagen kom våra nattgäster, det var min bror och hans flickvän. Blev inte många timmars sömn den natten. Och vi vaknade tidigt i lördags. Calle hade redan kört då han skulle iväg på mopperace. Vi käkade frukost och gjorde oss i ordning och sedan körde vi för att hälsa på mormor. Tiden bara susade iväg, handlade lite innan vi körde hemåt igen. Väntade på att mamma och Sven skulle komma, då vi alla skulle äta tillsammans och spela lite spel. Det blev tacopaj till middag. Sedan spelade jag och Jenny lite guitar hero. Efter det blev det Wii resten av kvällen. När mamma och Sven kört hem vid 23-tiden så gick vi och la oss allihopa då vi var så trötta.

 

Så gott vi alla sov natten till söndag. Hade mysfrukost, Calle och Amanda hade varit och handlat frukost och alla vi andra fick sovmorgon. Vi började städa lite här hemma då vi skulle ha kalas för Amanda. Vid 13-tiden kom mamma och Sven och hämtade min bror och Jenny då dom skulle åka tillbaka. Josse, Robin och Nellan kom vid 14.30 och Ellan, Patrik och Saga kom en liten stund senare.

Vi hade jätte trevligt och Amanda fick jättefina presenter. Kommer lägga ut bilder från kalaset/kalasen i senare inlägg. Josse, Robin och Nellan stannade kvar och åt lite middag med oss innan dom också begav sig hemåt.

Tack alla för att ni kom på Amandas kalas.

Igår kväll mådde jag inte riktigt bra, mådde jätte illa och kände mig allmänt kass. Trodde jag skulle bli jätte dålig, spy och sånt men det kom aldrig tack och lov. Har haft huvudvärt nu i snart 2 veckor och vet i tusan vad det beror på. Har även idag haft huvudvärk och mått lite illa men dock inte lika mycket som igår kväll. Hoppas verkligen att jag mår toppen tills imorgon.

Imorgon är det dags för inskolning på dagis. Har lite ångest över det men det ska ju göras. Imorgon börjar vi med 1 timme bara, ska bli spännande att se hur Amanda reagerar på alla barnen och allt runt omkring.

 

Nä nu mår jag lite illa igen så jag ska slänga mig i duschen och sedan bädda ner mig.

Torsdag & fredag

Hann inte blogga igår, känns som ens tid inte riktigt räcker till ibland. Igår var jag och Amanda hembjudna på fika hos Nettan och Linnea. Vi körde dit efter deras bad, åt lite bullar och drack kaffe. Barnen blev trötta så vi bestämde oss för att gå en sväng vid havet. Blåste som attans men barnen somnade. Så vi passade på att dricka lite kaffe till och snacka, barnen sov ju i nästan 1.5 timme. Klockan bara sprang iväg, barnen lekte lite och sedan var det dags att köra hem. Vi hade jätte trevligt hos Nettan.
På kvällen körde Calle iväg och mekade med sin moppe. Så kvällen bara susade iväg. Jag hade fullt upp här hemma.

Under dagen idag har jag och Amanda bara varit hemma, vi har busat jätte mycket idag. När Calle kom hem från jobb så åt vi lite och sedan körde vi till Maxi och handlade. Blev ganska sent vi var hemma.

Nu ska jag slappa en stund framför tvn innan vi får nattgäster som ska sova här hela helgen.

Shopping & trött på stora spindlar

Efter vi gått upp imorse och ätit frukost så gjorde vi oss i ordning. Vi var bjudna hem till Ingemar på fika och hans dotter Anette skulle också dit. Efter vi varit hos Ingemar så körde vi och hämtade upp Pia och körde sedan ner i stan. Hittade en vinteröverall till Amanda på Lindex. Har letat överall ett tag men dom är ju överdrivet dyra men hittade till lagom pris, Amanda kan ju bara ha den detta året. Lägger ut en bild på den.

 

 

Sedan gick vi in på HM och där köpte jag ett par byxor till Amanda. Efter det bestämde vi oss för att ta en fika.

 

 

Gick inom Ica och köpte bröd innan vi körde hemåt.

 

Gahh jag hatar verkligen spindlar, Amanda somnade vid 20-tiden men hon sov i Calles famn och så vaknar hon för en stund sedan så jag tar henne och försöker få henne till att somna. Calle går och duschar, sjunger för Amanda och hon somnar. På väg ut i hallen för att lägga Amanda i hennes rum ser jag en STOR spindel vid en smurf som ligger på golvet. Hm vad gör jag, vill ju inte att den smiter så vi inte hittar den. Får stå och vagga och sjunga för Amanda medans jag väntar på att Calle ska bli klar. Spindeln börjar röra sig och springer in i vårt sovrum!!!! Ahhhhh, går och lägger Amanda och går in till Calle och berättar om spindeln. Han kommer ut och tar den och mosar den muhahahaha, lika gott. Usch vad skulle jag gjort om inte Calle varit hemma. Fattar inte var dom stora kommer ifrån?!?!?!

 

Nä nu dör mitt batteri snart så nu avslutar jag detta inlägget!

Höst

Snart varit vaken i 1 timme och usch vilket väder det är ute, riktigt höstväder. Calle har kört till jobb, men han var lite försenad idag. Frågan är vad man ska hitta på idag när det är sånt här ruskväder. Kanske får ta en runda i Trelleborg eller nåt sånt, kan kanske se om jag hittar en överall till Amanda. Ja vi får se vad vi hittar på.

 

Nu får vi nog gå upp och äta lite frukost. Slänger in en bild på en väldigt morgonpigg, glad, underbar liten tös.

 

Shopping

Idag fick jag sovmorgon, Amanda vaknade inte förrän vid 8. Vi åt lite frukost och gjorde oss i ordning. Körde till Trelleborg och hämtade upp Pia. Vi körde till Skopunkten för Amanda behöver skor nu till hon ska på dagis. Fick köpt 2 par skor, ett par gympaskor och ett par fodrade skor. Så här ser dom ut.

 

 

 

Sedan gick vi vidare och jag fick köpt ett set kläder till Amanda, tröja med byxor till, tyckte dom var så söta.

 

 

 

Sedan tog vi oss en korv på Pölsemannen. Var ute efter en överall till Amanda men jag hittade ingen, antingen var dom för stora eller så var där inte i hennes storlek. Kollade även på Jägersrocenter men hitta ingen bra där i heller.

 

Sedan körde vi tillbaka till Trelleborg och gick en runda på Maxi och en liten sväng på ÖB men vi hittade inget kul.

Körde och lämnade Pia och sedan körde jag och Amanda hem.

 

Nu sover Amanda gott och jag ska snart slänga mig i duschen och sedan ska jag renbädda sängen.

 

Vad händer imorgon?

Underbara Treo

Vad skulle jag gjort utan Treo?! Mådde inte så bra imorse, hade huvudvärk och mådde illa. Amanda ville busa och ha kul så jag tänkte att jag testar att ta en Treo. Swoops så var huvudvärken och illamåendet borta. Det va den sista Treon vi hade hemma men hade planer på att gå till Perssons under dagen och hoppades på att dom hade Treo. Trött som attans var jag under hela förmiddagen, ville bara sova.

 

Efter jag och Amanda ätit lunch så gick vi ner till Perssons och handlade lite mjölk, bröd och massa sånt man alltid behöver och dom hade Treo så det blev ett rör sådana också.

En glad Amanda när vi skulle gå till affären

 

 

 

Städade i köket när vi kom hem, dammsugade och jag packade in Amandas presenter.

 

När klockan närmade sig 16 så kom huvudvärken och illamåendet igen så jag slängde i mig en Treo till och swoosh så va det borta igen. Började på maten, idag blev det potatis med sprödbakad torskfile. Maten var precis klar när Calle kom hem.

 

Amanda vägrade att somna nu ikväll, hon fick sin välling i vanlig tid men hon skulle banne mig inte somna. Tror vi höll på i nästan 2 timmar innan jag lyckades att få henne till att somna. Jag sjöng lite för henne och då slocknade hon direkt.

 

Så nu ligger jag i sängen och ska sova, Amanda vaknar väl vid 6 imorgon också så det är lika bra att lägga sig tidigt.

 

Sov gott mina vänner!

Helgen som gått

Fredag: Idag hade jag bokat tid till frissan för klippning och hade tänkt att prova slinga håret. Pia passade Amanda under tiden. Blev ganska nöjd med slingorna faktiskt. Blev lite mer liv i håret nu. När jag och Amanda kom hem så plockade vi undan lite medans vi väntade på Calle som köpte med sig mat hem från My way, sjukt god kebab har dom. Sedan blev det mys hela kvällen.

 

Lördag: Då var det dags för träning. Jag och Ellan hade bestämt att vi skulle köra till gymmet på förmiddagen. Jag fick lite sovmorgon, vaknade lite över 9 men här var så tyst. Kallade på Amanda och Calle men fick inget svar. Gick upp och här var ingen hemma. Calle och Amanda hade varit och handlat frukost. Åt direkt när dom kom hem och sedan körde jag och hämtade upp Ellan. Vi körde lite kondition och lite styrketräning. Efter vi var klara körde vi och köpte lite lunch och sedan körde vi hem till Ellan och åt i lugn och ro, vi pratade och hade jätte mysigt. Det var jätte längesen vi umgicks utan barn. Det var riktigt mysigt. Klockan blev runt 15-tiden och vi hade bestämt att jag skulle köra Ellan till jobb så jag körde och lämnade henne på jobb och sedan körde jag hemåt.

Calle och Amanda hade varit ute på lekplatsen och lekt och haft det jätte mysigt. Lägger ut nån bild sen. Åt middag och sedan fortsatte vi att riva i källaren. Vid 23-tiden vaknade Amanda och hon ville INTE somna om. Tror vi höll på till runt 01 innan hon somnade.

 

Söndag: Idag fick jag också sovmorgon, min tanke var ju att Calle skulle få sovmorgon men han hade gått upp med Amanda och även denna morgon hade dom varit och köpt frukost. Dom kom in och väckte mig vid ca 9.30 och då var allt framdukat och kaffet var klart. Helt underbart. Har även idag varit nere i källaren och rivit ner tapet. Calle körde till sina föräldrar och mekade med sin moppe som han ska använda nästa helg. Jag har inte mått så bra idag, vet inte riktigt varför men har haft ont i huvudet och mått fruktansvärt illa. Det har släppt lite nu under kvällen då jag har vilat lite. Nu ska jag se om jag får ordning på föräldradagarna inne på Försäkringskassan, det är ju inte allt för lätt att få rätt på saker och ting där.

Glömt

Jag undrar vad som händer med mig, jag har börjat glömma saker och det värsta är att jag kommer inte ihåg vad vi gjorde igår under dagen. Helt borta, kan inte minnas alls och det börjar skrämma mig lite faktiskt. Det enda jag vet att vi gjorde igår det var att vi rev tapet i källaren under kvällen men det är också allt jag kommer ihåg. Fortsätter det så här så får jag nog kolla upp det.

 

Idag vaknade Amanda redan vid 06, och jag var så trött och ville bara sova men det går ju inte så jag tänkte att jag skulle passa på att sova när hon sov på förmiddagen. Hon somnade vid 9 så jag bäddade ner mig i soffan men kunde bara vila i ca 20 minuter. Gjorde sedan oss i ordning för jag skulle inom jobb idag och hälsa på och även kolla om mina tider blev okej.

 

Sedan körde vi mot stan och mötte upp Pia. Vi gick en sväng i stan och jag fick köpt lite nytt smink, gick inom BR Leksaker för jag ville titta lite och hittar en typ mic med massa ljud och lampor och melodier som Amanda pekar på och vill ha och jag kan inte låta bli att köpa den. Tänkte hon kunde få den i present haha. Körde upp på Willys och handlade snus, tvättmedel och sånt innan vi körde hemåt. Amanda somnade som en stock i bilen på vägen hem.

 

Calle kom hem sent idag då han varit iväg och hjälpt Ingemar. Jag är så sjukt trött idag, somnade till på soffan innan, hade så sjukt ont i huvudet och mådde illa men lite sömn gjorde susen. Så nu blir det snart duschen och sedan sängen, känner att jag behöver sova lite mer.

 

Imorgon ska jag till frissan, längtar. Ska bli spännande och se hur det blir.

 

God natt!

Början på veckan

Måndag: Förmiddagen var som vanligt, samma rutiner, frukost, bus och vila. Vid 13-tiden mötte jag upp Ellan i Trelleborg. Vi gick en runda i stan och sedan tog vi en fika på Palmblads. Klockan blev runt 15-tiden och jag körde Ellan till jobb. Körde ut på Maxi och handlade, mötte upp Calle utanför firman och lastade över maten och Amanda i hans bil. 17.15 var det dags för Mickes indoorwalkingpass, fy fasiken va jobbigt men skönt efteråt.

Åt när jag kom hem och sedan blev det lite mys med Amanda och sedan idol.

 

Idag vaknade vi redan vid 06, så det var bara till att gå upp. Fick tömt diskmaskinen och satt in lite disk, fick även röjt upp lite i köket. Fattar inte att där blir alltid så stökigt. Hade lite bry med en spindel här hemma men det löste sig efter ett tag.

Pappa, Johan och Martin kom precis när jag och Amanda ätit middag, dom skulle hämta plattor som har legat på framsidan innan, så jag satte Amanda i vagnen och hjälpte till att bära. Calle kom hem en stund efter dom kört och då var det middags dags för honom.

 

Ikväll har vi suttit och planerat Amandas 1-års kalas och det är skit svårt hur man ska få i hopa det men det löser sig.

 

Nu ska jag sova, hoppas att Amanda sover nån timme längre imorgon haha.

Lägger ut en bild på buketten jag fick av Josefine med familj då den börjat slå ut :).

 

 

 

God natt!

Fått mycket gjort

Ligger just nu i sängen och är riktigt trött, kan snart inte hålla ögonen öppna men tänkte att jag skulle blogga innan jag skulle sova.
Idag har vi röjt jätte mycket i källaren, Pia kom ut och passade Amanda medans vi fixade så nu är där tömt i källaren så vi kan börja riva ner tapeter och sånt. Hann även med att röja lite i garaget så vi kan få in saker där som vi behöver till renoveringen. Ska bli så kul.

Vid 16-tiden mötte jag upp Anna utanför gymmet då vi bestämt vi skulle på 45 minuters indoorwalking men det visade sig att det var 60 minuter. Men det gick bra och vi kämpade på.

Kom hem, åt lite och sedan tänkte vi att Amanda skulle få sin välling så hon kunde somna, hon slumrade till men vaknade och sedan ville hon inte alls sova. Idol på tv och hon bara klappade och var jätte glad, min lilla söta trollis. Nu har hon precis somnat och jag tänkte också lägga mig ner nu och hoppas att vi får sova hela denna natten.

God natt!

Torsdag, Fredag & Lördag

Torsdag: Denna dagen hade vi bestämt att vi skulle till Malmö med Ingemar. Vi körde till Malmö vid 10-tiden. Körde in till Engelbrektsboden för Ingemar skulle handla lite där och jag tänkte passa på att se om dom hade några kläder till Amanda som hon kan ha när hon ska börja på dagis men dom hade ju nästan ingenting. Gick sedan in en runda till Eko hallen och där hittade Ingemar en present till Amanda så då var den fixad. Gick även ner till Babyringen för jag var sugen på att kolla lite. Hittade en ny skötväska, större och mer stabil än den vi hade. Amanda hittade en liten goskanin där inne som hon ville ha så Ingemar var så snäll och köpte den till henne.

Sedan begav vi oss hemåt. När jag lämnat Ingemar hemma så körde vi upp till Pia en sväng. där busade Amanda för fullt. Hon dansade attans i Pias soffa haha. Ser så jäkla roligt ut.

Vid kl 16 körde vi bort till Ingemar för vi skulle möta Calle där. Calle hjälpte Ingemar med lite saker i lägenheten. Klockan blev nästan 19.30 innan vi började bege oss hemåt. Amanda fick välling direkt när vi kom hem och sedan somnade hon gott. Jag var så sjukt trött så det blev tidigt i säng denna kväll.

 

 

Fredag: Dagen jag väntat på. Vaknade tidigt som vanligt. Började städa lite här hemma, Amanda var inte riktigt på humör men det gick ändå. När Calle kom hem gjorde vi oss iordning och påbörade maten. Josefine, Robin och Nellan skulle komma på middag. Fick en jättefin bukett med blommor, lägger ut en bild längre ner. Vi åt, pratade och hade verkligen jätteroligt. Barnen lekte så fint, dom är så fina våra töser. Sedan gjorde jag en jordgubbspaj till efterrätt, mm smarrigt. Barnen somnade så vi kunde sitta i lugn och ro. Gud va vi skrattade, Josefine är så sjukt rolig. Klockan blev runt 00-snåret när dom begav sig hemåt. Trött var jag men det var en riktigt toppenkväll.

 

 

 

 

Lördag: Imorse var jag sjukt trött, men fick ligga kvar i sängen ett tag i alla fall. Idag kom min mamma och Sven hem från Kreta och vi skulle hämta dom på Sturup. Körde dit i eftermiddags när planet landat och gud va bruna dom var, men dom hade nästan haft det för varmt, dom hade haft runt 41 grader nästan hela tiden. Men dom hade ändå haft det bra där nere. Mamma hade köpt lite saker till Amanda som dom packade upp när vi kom hem till dom. Detta fick Amanda.

 

Vi var inte hemma förrän ca 16.30 och då hade Calle redan fixat maten, jag var så jäkla hungrig så det var gulligt av honom att ha det färdigt. Sedan röjde han lite till i källaren och jag nattade Amanda i vanlig tid. Nu har vi precis sett Fast Five, den var riktigt spännande och bra.

Nu är klockan ganska mycket så nu kallar sängen. Blev ett långt inlägg men har inte hunnit blogga förrän nu. Så god natt mina vänner.

 

Tack än en gång Josefine, Robin och Nellan för en toppenkväll <3

RSS 2.0