Promenad, grillning & massa mys

I torsdags blev det inget Malmö, jag och min lillasyster tog med barnen och gick en runda runt flaningen istället. Sjukt varmt var det. Amanda älskar ankorna och sedan blev det en liten fika och lite lek på lekplatsen. Jag och Amanda körde sedan och handlade maten till grillningen. När min storasyster och hennes man kom hade dom köpt med vattenpistoler till Amanda samt lite flingor och annat kul. Efter maten och kaffet blev det badminton och det var riktigt roligt. Blev lite kyligt så vi bestämde oss för att gå in och spela kort så det blev en runda plump, har aldrig spelat det innan men roligt var det. Klockan var närmare 01 när dom körde hemåt. Igår blev det en runda till Diana. Hon hade bakat vaniljbullar när jag kom, mmmm gott. Alltid lika trevligt att träffa Diana. Körde hem och gjorde mig i ordning, hade bestämt med lillasyster och Johan att vi skulle ut och äta så vi möttes upp utanför casa blanka. Efter maten körde vi till Smyge och åt lite glass. Tanken var att vi skulle spela spel när Amanda somnat men vi fastnade i en film som gick på tv så spel får vi ta nästa gång. Idag blir det kanske en runda till Ikea med Pia, väntar bara på besked från henne. Sen ikväll bär det av till Ellan och Patrik.

Händer idag?

Riktigt fint väder idag, just nu sitter jag och funderar på vad vi ska hitta på idag. Ska man fixa här hemma eller ska man åka iväg nånstans. Får kanske ta en runda till folkets park i Malmö, har aldrig varit där. Nä det får det nog bli Malmö idag. Ikväll blir det grillning med min storasyster och förhoppningsvis lite kubb och badminton.

Handboll och massa annat trevligt

Var några dagar sedan jag bloggade men har verkligen haft fullt upp. 
 
I fredags var det som sagt dags för sista matchen Sverige spelade innan OS. Dom mötte Norge, och dom vann. Efter matchen stod Tobias Karlsson och skrev autografer så jag var bara tvungen att gå fram och få en bild tillsammans med honom, han var så lång så när jag ställde mig på tå för att inte se så sjukt liten ut så skrattade han haha. Jag och Mange gick tillbaka in i hallen igen och väntade på Andreas så jag fick träffat honom också =), han var riktigt trevlig. Här kommer bilderna, blir inte så bra på bild men det bjuder jag på =).
 
 
 
På vägen hem stannade vi till på en liten resturang, där blev det bakad potatis med kyckling för min del, det var riktigt gott. När vi kom hem till Suzie och Rikard så snackade vi lite och sedan körde jag mot Vellinge för att hämta min mamma. Hon följde med hem och sov hos oss. 
 
I lördags körde jag mamma till Vellinge så hon kunde hämta sin bil. Sedan kom Mini och Lotti ut en sväng, dom badade och drack lite öl och sedan grillade vi. På kvällen kom Patrik, Ellan och Saga. Åt lite kakor, snackade och hade trevligt. Klockan blev mycket så det var bara till att gå och lägga sig.
 
I söndags var det dags för Sagas kalas, hon fyllde 2 år. Men först körde vi till Maxi en runda och köpte present till Saga, hittade även en film till Amanda som hon verkligen gillar, hon är helt fast i Rorri. Körde sen en sväng till Pia och Johan, lämnade en kudde Ann-Britt hade gjort till Theo den var jätte söt. Blev en kopp kaffe och lite mys med Theo. Sedan bar det av mot kalaset. Hade jätte trevligt på kalaset och gud vad jag skrattade åt söta Ebba. På kvällen körde Calle och fiskade med ett par kompisar. 
 
I måndags hade jag och Ellan bestämt att vi skulle in och säga upp våra gymkort, men precis när jag skulle köra kom mamma och Sven på motorcykel. Drack en kopp kaffe och sedan körde dom igen. Jag körde och hämtade Ellan så vi fick sagt upp våra gymkort.
Senare på eftermiddagen kom mamma och Sven igen, det blev pizza till middag tillsammans med dom och sedan blev det bad i poolen. Tror klockan nästan var 21.00 när dom körde hemåt.
 
Igår på förmiddagen kunde vi inte komma på vad vi skulle hitta på, det var så fint väder så jag ville göra något kul. Vi körde hem till mamma en runda och där var min storasyster med familj och 2 av mammas kompisar. Amanda lekte som bara den. Körde sedan till Willys och köpte lite kött och körde sedan hem till min storasyster. Åt gott, Amanda badade lite i deras pool och sedan blev det efterätt. Amanda älskade deras kattungar, hon hade så roligt när hon busade med dom. Amanda somnade som en stock i bilen på vägen hem, fick knappt på henne pyjamasen när vi kom hem.
 
I  förmiddags kom min lillasyster Pia och Theo ut. Vi satt och mös av värmen på trädäcket och mös med barnen. Calle rensade i garaget. Pia körde sedan till Trelleborg och hämtade Johan på jobb och jag fick passa Theo under tiden, han är så go det lilla livet. När jag skulle byta blöja på honom så hoppsan vilken stråle där kom och han kissade ner mig haha. När Calle varit på tippen handlade han mat med sig hem, det blev grillat idag också, riktigt gott var det. Pia och Johan hade köpt glass med sig så det blev en tiptop till efterrätt.
Sedan tog Pia, Johan, Calle och Amanda sig ett dopp i poolen. Jag mös med Theo under tiden.
Vi har haft en riktigt mysig dag idag.
 
Blev ett långt inlägg idag, kommer lägga in lite fler bilder på barnen senare. Nu blir det snart sängen. '
 

Handboll och veckan som gått

Denna veckan har gått riktigt snabbt, redan fredag idag och jag har redan haft 1 veckas semester. I måndags var jag i Malmö en runda med mamma men vi hittade ingenting. Sedan körde jag och hämtade systerdöttrarna. Har varit fullt ös när man har 3 barn att hålla reda på dom är ändå 8 och 12 år. Igår åkte Saga och Julia hem. Det var äntligen dags för handboll i Kristianstad. Körde hem till Suzie och Rickard sedan bar det av, hämtade upp Mange på vägen. Det började ganska bra i matchen men det slutade med förlust 21-23. Sjukt trött när vi åkte hem, var inte hemma förrän vid 00-tiden. Just nu sitter vi i bilen till Kristianstad igen så får vi se hur matchen går idag då, men tror dom sparar sig till OS. Kommer lägga upp några bilder senare i helgen. Uppdatering och bilder kommer senare :).

Söndag

Ändrade lite i bloggen för jag tyckte den andra blev så ljus men är ganska nöjd nu. Idag var vi och hälsade på min mormor, måste ta vara på tiden med henne. Amanda busade som tusan hos min mormor och min mormor tyckte det var så roligt :). När vi sen kom hem så somnade jag på soffan, var så sjukt trött. Sedan kom svärföräldrarna med middag. Är ju inte helt fel haha. Blev även glass till efterrätt. När vi sen skulle få Amanda till att somna så ville hon absolut inte. Jag la mig i sängen men somnade igen, hur kan man vara så trött?!. Nu har vi precis kollat på film och känner att sängen kallar på mig. Slänger ut en bild från badandet igår :).

Fika hos Diana

Idag fick vi sovmorgon, riktigt skönt. Åt frukost och gjorde oss iordning. När vi var klara så körde jag och Amanda till Diana. Diana bakade vaniljbullar, Amanda och Nathalie lekte och tittade på Pingu så klart, bild kommer längre ner. Vi snackade och fixade med foton och drack riktigt gott kaffe :). Bullarna Diana bakade var sjukt goda. Nu har vi precis kommit och ska snart äta middag. Sen ikväll kommer Diana och vi ska bada i bubbelpoolen och dricka lite gott. Ska bli riktigt trevligt. Kommer kanske bilder från badet senare.

Dags igen!

Tänkte börja blogga lite igen efter ett långt uppehåll.
Det har hänt så mycket sedan sist. Tar det senaste bara. 

I fredags kom Anna-Karin, Mattias, Ellis och Elliot på besök. Det blev middag, efterätt och massa bus. Barnen ville så klart inte sova på kvällen så dom fick vara uppe tills dom körde hem. Amanda somnade inte förrän 23.30. 

I lördags var vi hos min lillasyster och hennes sambo och hennes goa lilla Theo. Där åt vi kinamat och snackade lite och jag mös med Theo. Sedan körde vi och hämtade Saga och Julia. Vi mös och kollade på Mupparna som Saga och Julia hade tagit med sig. Så rolig den var, man kommer så väl ihåg när man såg dom när man var liten. 

I söndags fick vi ett ryck och körde till Ystad djurpark med barnen, det var verkligen kanonväder. Petra och Håkan kom också dit. Lägger ut några bilder från Ystad djurpark lite längre ner. 

I veckan har jag jobbat för fullt, där är verkligen högt tryck på jobb nu men tiden går ju i alla fall fort. Vi var i Malmö igår och köpte ett lay-Z-spa. Jag och Calle badade igår kväll och det var riktigt skönt. 
Idag var jag hemma hos Suzie på en fika, det var riktigt trevligt, vi pratade även om handbollen vi ska på nästa vecka. När jag kom hem åt vi lite och sedan hoppade vi i badet med Amanda och hon tyckte det var riktigt kul, hon ville knappt gå upp. 

Börjar med detta inlägget. Nu är det snart dags att lägga sig, sista jobbdagen imorgon sedan har jag 4 veckors semester! 





RSS 2.0