Blandat

Har inte skrivit på ett tag men får ta mig i kragen nu. Vi var på fest den 10 april för min mamma fyllde 50 år. Min kusin frågade min lillasyster om inte jag hade gått up lite i vikt haha, hon bara jo men hon är gravid hahaha. Det var många som frågade om jag mår bra osv. Hjärtat blev ganska full, liksom många andra. Körde hem vid tolv.
På söndagen gjorde vi inte så mycket direkt, tittade på film hela dagen.
Sen var det dags för jobb på måndagen. När jag kom hem i tisdagskväll så orkade jag inte ta datorn och surfa lite men hjärtat frågade mig många gånger om jag inte skulle surfa lite =). Trodde han hade gjort något med datorn men när jag lyfte på den så låg där ett Nintendo Wii under, sjukt kul ju. Ska köpa lite mer saker till spelet nu i helgen.

Vi var på vårt första ultraljud igår och det var helt underbart att se det lilla livet. Vår lilla bebis var inte stilla 1 sekund haha. Helt fantastiskt att se. Längtar redan till nästa gång =).  Barnmorskan som gjorde ultraljudet var helt underbar, hon berättar hela tiden vad som va vad, fingrar, armar, ben och mun. Bebisen passade även på att dricka lite och det var så häftigt att se. Fick 3 st bilder med oss hem, lägger in dom i fall ni vill se det lilla livet.
Klicka på bilden för att se den större!

           
Vår älskade lilla bebis <3

Idag fick jag näsblod på jobb, det bara rann ut från näsan och ville inte sluta. Fick be min kollega att hämta en sköterska på mitt jobb. Tittade och tryckte i typ 15 min men det blödde lite ändå. Fick gå in på öron-näsa-hals rummet på jobb och sätta mig och läkaren tittade i min näsa. Såg inte så bra ut, torra slemhinnor och sår i näsan. Men jag har ju problem med näsan när jag e på jobb. Fick en tamponad med bedövning som skulle sitta i 10 min och som gjorde att svullnaden i näsan gick ner. Jag var så rädd att jag skulle behöva åka till Malmö och etsa ett blodkärl men tack och lov så behövdes det inte. Fick en ny tamponad med en speciell olja på som skulle sitta i så länge så möjligt. Jävligt obehagligt haha. Men skönt att man har så snälla kollegor på jobb, dom tog så bra hand om mig. Så det blev bara vila för hela slanten efter jobb, fick inte anstränga mig eller någonting sånt.

Fick ett gulligt sms av min vän Diana idag =), hon hade köpt en lite body till bebisen. Diana är så gullig.
Nä nu blir det lite tv tror jag och sen sängen, jag är så trött idag. Sov lite efter jag kom hem från jobb men känns som att jag skulle kunna sova ett helt dygn haha.

Ha det bra alla underbara människor!

Påsken och lite till

Var ledig i tordags så det blev en runda på Entré och fick köpt present till min mamma, köpte också ny mascara och makeup väska. Sen blev det inte handlat mycket mer. Hade ju tänkt att jag skulle hitta nåt mer men det gjorde jag inte.
I fredags blev det påskmiddag hos hjärtats föräldrar och det var så roligt att träffa alla. Och lilla söta Ellis, han e så go. Bokade biljetter till Avatar som vi inte sett och det blev på 3D. jag, hjärtat, Anna-Karin, Mattias och Berit körde in till malmö på kvällen och fy fasiken vad filmen var bra. Det var jätte trevligt att gå på bio med dom, det får vi göra om. I lördags blev det middag hos mamma, det var trevligt. Fick påskägg innan vi körde hem och Saga och Julia följde med oss hem för det var länge sen dom sov hos oss. 
I söndags blev det bara en slappedag, var så skönt att inte göra någonting. I måndags körde jag till Trelleborg ganska tidigt och mötte upp mamma på torget. Gick runt jättelänge och försökte hitta någonting vi kan ha på oss på hennes fest som är nu i helgen och tillslut hittade vi en klännng till mig som jag även kan ha nu i sommar. Sen skulle vi hitta något till mamma och det va lite svårare. Hon hittade, köpte och körde hem. I tisdags körde hon till Trelleborg bytade den mot en annan och körde hem. Så nu får vi se vad det blir hon ska ha på sig. Syrran och Johan åt middag hos oss i måndags, alltid kul när dom kommer ut. 

Jobbade igår ända till 19 men fy vilken dag det var, märks att det har varit långledigt. Mycket papper kom med posten som skulle fixas med och många patienter. Fick jätteont i magen sent på eftermiddagen för man vill ju hinna med allt man ska innan man ska köra hem. 
Idag kände jag mig stressad på jobb också, har jättemycket att skriva så jag struntade i att ta lunch idag, ville hinna med så mycket så möjligt och jag hann med en hel del, så imorgon blir det nya friska tag hehe. Känns ändå kul när man får mycket gjort. 

Nä nu får det bli duschen och sen sängen. 
Sov gott!   

RSS 2.0