Lite sömn och babysim

Inatt blev det inte mycket sömn. Amanda somnade inte förrän typ halvtolv och vaknade sedan vid 02.40, hon somnade om ganska fort men vaknade vi 04.00 igen och va lagom pigg, jag va så trött och försökte få henne till att somna om men det tog nästan 2 timmar innan hon somande igen. Fattar inte hur hon kunde vara så pigg för hon sov inte så mycket igår. Kl ringde kl 7 för vi skulle upp och äta och fixa innan vi skulle till Trelleborg på babysimmet men jag va så trött så jag kom inte upp förrän lite över 8. Fick mata Amanda och sen bar det av till Trelleborg.
Det va jättemysigt på babysimmet, Amanda tyckte det va roligt men när vi skulle hålla dom så att dom typ flöt på ryggen så blev hon lite osäker och tyckte nog inte det kändes helt 100 men det gick ändå bra. Det va så roligt att Calle också va med idag =).
När vi va klara så hämtade vi en garderob till Amanda som hon ska ha på sitt rum, men hon va så trött efter badandet så vi susade hem. Hjärtat lämnade av garderoben tog en macka och sedan körde han till jobb.

Nu ligger Amanda och sover och jag har precis druckit en kopp kaffe. Ska se om vi kan bygga ihopa Amandas garderob när Calle kommer hem och få lite ordning på hennes rum nu när där är nymålat =).
Nä ska passa på att koppla av lite nu när Amanda sover.

Krassliga

Vaknade tidigt imorse av Amanda som var vaken vid halvsex imorse och rullade runt på magen. Kände mig förkyld och ont i halsen, även Amanda är lite krasslig idag. Skulle varit på babymassage idag men med tanke på att Amanda är lite krasslig så hoppade vi över det, hon har varit jättegnällig hela dagen men det kan man ju förstå om hon inte mår bra. Hoppas verkligen att hon mår bättre tills imorgon då det är första gången på babysim, längtar jättemycket, det ska bli så spännande.
Vi hade tänkt köra till Trelleborg och köpa en garderob till Amanda idag men vi får ta det en annan dag.
Ska se om vi kan möblera hennes rum imorgon =).

Får bli ett kort inlägg idag då min lilla prinsessa är jätteledsen, får ge henne lite mat är dags för det nu.

Målning och Handboll

Har sovit ganska bra i natt, Amanda vaknade någon enstaka gång men har somnat om snabbt igen.
Idag körde vi till Trelleborg och hämtade min lillasyster Pia och sedan körde vi till Colorama och köpte mer färg till Amandas rum. Sen körde vi en runda till Skurup där Sussie stod och sålde strumpor och vi köpte 7 par var =).
När vi kom hem till oss så tog jag och Pia en kopp kaffe och en kaka. Sen fick jag ett ryck och började måla Amandas rum när Pia ändå va här så hon passade Amanda medans jag målade hennes rum så nu ska vi köpa lite möbler till henne och sedan är rummet klart =). När Johan hade slutat så kom han hem till oss med pizza och det va såå gott.

Tittade på handbollen innan och det gick ju inte så bra. Förstår inte varför dom inte satte in den andre målvakten han är ju sjukt mycket bättre. Men vi får väl hålla tummarna att det går bättre på fredag. Undrar också hur det gick för Dalibo för efter han fick smällen i ansiktet så spelade han inte mer. Aja jag håller verkligen tummarna för att dom fixar det på fredag.

Nä nu får man väl gå och lägga sig för man vet aldrig hur natten kommer att bli och man vet aldrig hur tidigt Amanda vaknar =). Älskar henne så oerhört mycket går inte att beskriva min kärlek till henne ♥.

God natt!

Helt värdelös =)

Haha jag är ju helt värdelös på att skriva blogg. Skrev ju att jag skulle bättra mig men har ju inte skrivit på länge. Men känns som att tiden inte riktigt räcker till.
Det har ju hänt en massa sedan jag skrev sist så jag skriver inte allt för då skulle jag kunna sitta här hela kvällen haha. Amanda fick sina första sprutor i december och hon blev så ledsen, det gjorde så ont i mitt mammahjärta men det gick fort över.
Vi hade dop för Amanda den 16 januari och det gick jättebra, hon va så duktig. Alla presenter var jättefina.
Har varit hos Diana och fotograferat Amanda och bilderna blev jättefina, kommer lägga ut någon bild sen när jag fått dom =), hon är verkligen jätteduktig.  

Idag har vi målat Amandas rum men ska måla på ett lager till. Det kommer bli jättefint, ska in på Ikea en dag snart och köpa en garderob till henne som är vit och rosa =).
Händer mycket nu, på onsdag är det babymassage, ska bli jättemysigt. På torsdag börjar babysim och det ska bli så kul, ska bli roligt att se hur Amanda reagerar haha. Hoppas bara hon mår bättre då för hon är förkyld nu och hennes näsa bara rinner. På fredag ska Josse komma på en fika, ska bli så kul för det va så länge sen vi träffades.
Har inte fått så mycket sömn på senaste tiden då Amanda vaknar ofta på natten. Hon började vända sig från rygg till mage förra söndagen och ibland får hon för sig att hon ska vända sig i sängen på nätterna och tycker det är jätteroligt. Börjar kännas nu att man inte sover ordentligt, vet inte varför men hon vaknar jättemånga gånger på natten och det tar en bra stund innan hon somnar om.

Idag är det handbollsmatch på tv som jag inte kan missa. Sjukt spännande, matchen igår va ju sjukt spännande men dom fixade det bra i 2:a halvlek =). HEJA SVERIGE!!!!
Nu ska vi fixa lite middag, blir lasange idag.

Älskar min familj <3
RSS 2.0