Fixat & shoppat

I tisdags hände inte så mycket, jobba, hämta från dagis, äta och sen hade den kvällen gått.

Har fått upp mina gardiner på rummet på jobb, så nu ser där riktigt mysigt ut. Ska se om jag hittar några tavlor att sätta upp också så kommer där bli riktigt fint.

Idag hade jag bestämt med syrran att vi skulle gå en runda i stan efter jobb, så jag hämtade Amanda på dagis och sedan mötte vi upp syrran. Tänkte jag skulle ha lite nya tröjor och ett par byxor men jag hittade inget av intresse, men hittade lite till Amanda. Det blev ett par byxor, 2 st tröjor och 1 kofta. Kommer bild längre ner.

Mötte sedan upp Calle på Valen, vi gick en liten runda innan vi gick till Harmony för att äta. Det blev kycklingplanka för mig och det var riktigt gott. Amanda var jätteduktig och åt rätt så fint. Det var riktigt mysigt att komma ut och äta då vi inte gjort det på länge.

Calle håller på att fixa med teglet som ska upp på väggen och jag ska snart slänga mig i duschen. Ska göra mig en kopp te efter duschen, jag har fortfarande ont i halsen :(. Vill slippa detta skitet nu!

Här kommer bild på kläderna jag köpt idag.

Tillbaka på jobb!

Då har denna helgen också gått, trodde jag skulle vara frisk nu men icke, fortfarande ont i halsen, snorig och hosta. Vill bara bli frisk nu!!

Körde ändå till jobb idag, har ju varit borta i en vecka men det var tungt att jobba idag. Har förresten fått mina nya glasögon :), har ute riktigt vant mig vid dom än men det gör jag väl snart.

Nu kommer snart vår kamin på plats, rören i skorstenen är fixade och snart ska teglet bakom kaminen upp och sedan kommer dom hit med kaminen och kopplar den till skorstenen. Bild på väggen där den ska stå kommer lägre ner.

Sjukt trött, ska snart slänga mig i duschen och sen ska jag bädda ner mig i soffan med en kopp kaffe.

Värdelös!

Jag är ju helt värdelös på att blogga så denna gången lovar jag inget, utan skriver när jag känner för det.

Just nu är jag sjuk, det är så jäkla trist. Har fått PC-kur som jag ska ta i 10 dagar. Jag har så ont i halsen och helt stopp i näsan. Va på jobb och tog prover och min snabbsänka låg på 60, som vanligtvis ska ligga under 5-8.

Amanda är också sjuk, dunderförkyld. Hon är väldigt gnällig, klängig och på sjukt bråkigt humör.

Annars har det hänt en del men det är för mycket att skriva. Blir bara detta korta inlägg idag. Snart dags för BB och sedan sängen men jag hade lätt kunnat gå och lägga mig nu.

RSS 2.0