Fotokurs!

Idag har jag äntligen bokat en fotokurs. Fick presentkort på denna kursen i present av Calles föräldrar och syster med familj. Tror denna kursen kan ge mig mycket och om allt känns bra kommer jag att gå fortsättningskurserna också.

Längtar!

Ikea & min rökning!

Vaknade lite senare än tänkt idag, men upp kom vi till slut. Åt lite frukost, gjorde oss i ordning och körde sedan och hämtade upp Ingemar.
Hade inte rökat sedan kl 15 i tisdags jag var inte riktigt på bra humör idag. Gjorde allt för att hålla humöret uppe.
På Ikea fick jag handlat vad jag skulle, och så här blev det (bilderna ligger längst ner).

Började känna av mina nerver riktigt när
vi var på väg hem, riktigt längtade efter en cigarett. Hade verkligen sjuk abstinens. Dum som jag var snyltade jag en av Johan men kände mig ändå lugn på något sätt efteråt. Nu ska jag göra allt för att låta bli att röka! 

Calle är nere och fixar i källaren, Amanda sover gott och jag har jätte tråkigt! Kan inte komma på något att göra i heller! Hade det inte varit för uppdateringen av vår box/kort så hade jag sett handboll men den matchen missade jag ju så klart!

Nu ska jag fortsätta att äta mina kolor :).

Tavlan!

Här kommer tavlan jag sytt!

Besök hos en vän!

Imorse körde Calle till ett par vänner och hjälpte dom, jag och Amanda stannade kvar i sängen en stund till.

När Calle kom hem slappade vi en stund innan jag började göra mig i ordning. När jag och Amanda körde så stack Calle upp till Johan i lägenheten och skulle hjälpa honom att lägga golv.

Frida hade fixat te och kakor. Men lilla Felicia somnade precis innan vi kom och vaknade precis innan vi skulle köra. Men den lilla stunden var hon riktigt glad och log, hade såna söta smilegropar :). Det var riktigt trevligt att träffas idag, vi har inte träffats sedan i somras.

Glömde skriva igår att jag har broderat ett tavla till Theo som dom fick i julklapp. Kommer lägga ut en bild på den lite senare idag då jag glömde fotografera den, ska be syrran skicka foto på den.

Nu ska jag in på Ikeas hemsida och göra en handlelista tills imorgon då vi bestämt att vi ska till Ikea och lite annat.

Nytt år!

Tänkte det var dags att blogga lite igen.  
Skönt det är ett nytt år och hoppas att 2013 blir bättre än 2012. Det har varit ett riktigt kasst år. 
 
Undra vad man ska hitta på idag, tycker det är så trist och det är stängt precis överallt förutom matbutikerna. Vill hitta på nåt men vet inte vad bara. 
 
Står helt stilla i huvudet nu, kan inte komma på något att skriva. 
Så det får bli detta lilla så länge! 
RSS 2.0