Förkyld & trots!

Har åkt på en riktig dunderförkylning, näsan är helt sönder efter allt snytande. Ont i ansiktet och huvudet har jag och jag får inte sova på nätterna. Hatar verkligen att vara förkyld. Vill bli frisk nu.

Amanda har börjat bli trotsig till tusen nu. Det ska bråkas om allt. Hoppas det lugnar ner sig snart :).

En liten gnällig uppdatering blev det idag!

Test med nya inställningar

Amanda hade över 39 graders feber igår också, hon blev lite piggare med Alvedon men vill ju så klart att mitt älskade hjärta ska vara frisk. Idag har hon inte haft lika hög feber, den har legat runt 38 grader så det känns som att det börjar gå på rätt håll.
 
Jag och Pia var en sväng i Malmö idag, hon skulle ha tag i arbetsbyxor. Det enda jag fick köpt var spolarvätska till bilen, en tigersåg till pappa som han behöver och Pia fyndade ett par skor. 
 
När vi kom hem fikade vi lite. Det var så fint väder så vi bestämde oss för att Amanda skulle få lufta sig lite, hon hade ingen feber då i heller så vi passade på och då fick Amanda prova sin cykel. Hon tyckte det var roligt men blev så arg när det inte gick som hon ville haha älskade barn. 
Jag passade på att prova lite inställningar på kameran. Det är lite svårt när man inte kommit in i det riktigt men det lossnar nog snart. Bilder kommer lite längre ner. 
 
Sedan har jag och Amanda haft lite myskväll och Calle var hos sina föräldrar. 
Hade ett långt samtal med Diana idag också, det har vi oftast när vi pratar =), alltid lika trevligt! 
 
Nu sover Amanda och det blir snart ett avsnitt av Arrow.
 
 
 
 
 

Hög feber

Igår blev Amanda hastigt sjuk, feber kom hastigt, hon skakade som ett aspelöv. Kräkte i bilen precis när vi kom hem. Febern uppe på 40 grader, hon däckade i soffan direkt. Älskade hjärta <3.
När hon fått Alvedon så började Amanda piggna till. Efter någon timme var hon som vanligt igen, skönt tänkte jag. Kanske bara är något tillfälligt.
Feber kom tillbaka framåt kvällen.

Tog tempen nu på morgonen eftersom hon kändes brännhet och hon frös. Uppe i 39,5 grader. Måste nästan vara någon sorts influensa hon har åkt på, går så mycket sånt skit nu.
Hoppas det inte håller i sig så länge.

Får se om jag kör till Trelleborg en sväng senare idag också, hade behövt att handla lite.

Ha en bra dag mina läsare!

RSS 2.0