Lite blandat

I söndags fyllde Anna-Karin år och vi skulle köra upp till dom och fira henne. Tänkte köra inom Ystad på vägen och handla. På väg ner till Ystad var vägen verkligen skit kass, dom hade inte plogat eller nånting såg det ut om, kändes galet att köra lång om hela vägen upp skulle vara så kass. Kom ner till Ystad men där blev det lite bättre. Körde in på Ohlssons Basar och köpte present till A-K och sen ner på Elgiganten då jag har varit sugen på en videokamera länge och ville se om dom hade någon. Köpte en videokamera, kul nu när man har Amanda ju.
Sen blev det en sväng inom Bo ohlsson där vi köpte lite julklappar och en julklänning till Amanda =).
Blev sängen direkt när vi kom hem då kl nästan var halv ett på natten.
Igår gjorde jag inte så mycket mös mes Amanda hela dagen då jag inte kan komma ut med vagnen, var så sugen på att gå en runda men där ligger så mycket snö, hjärtat har skottat en gång men den är inte så bred så man kommer fram med vagnen.

Idag händer det ju inte så mycket i heller men posten har vi fått idag, dom ställde ju inte det igår så vi fick ingen post. Idag kom inbjudningskorten till dopet, så jag ska försöka få iväg dom så fort så möjligt. Idag kommer hjärtat hem sent, håller ju på med sin utbildning och dom har prov idag och hoppas att det går bra för honom. 
Ska försöka göra lite ordning bland Amandas kläder också idag, hon växer ju så det knakar så jag får börja lägga undan det hon inte kan ha längre och måste in till stan någon dag snart och köpa lite nya kläder till henne.  

Nä nu tror jag min lilla prinsessa håller på att vakna så nu har jag inte tid och sitta här längre =).

Snö & Julpynt

Det har kommit så mycket snö =), tycker det är jättemysigt nu när man inte måste ut och köra bil varje dag haha. Nu är julstämmningen på topp hihi. Började julpynta lite igår men hann inte med så mycket. Syrran och Johan var här en runda igår då hjärtat körde och lämnade min bil i Trelleborg då jag fortfarande hade sommardäck på så Johan skulle köra och byta dom idag, så Johan och syrran körde hjärtat hem igen. Jag var sjukt nervös när han körde till Trelleborg igår på sommardäck, helt galet men nu har jag vinterdäck på.

Idag har jag julpyntat en hel del och dammat och haft mig. Hjärtat har skottat snö. Undrar hur mycket mer snö som ska komma. Amanda har sovit mycket idag så det har blivit en del gjort. Ska packa in några julklappar sen idag också.
Imorgon ska jag se om jag kan köpa någon julklapp till om vi nu ska ner om Ystad =).
Lägger in en bild på vår älskade dotter Amanda när hon sitter och myser med pappa ♥, sen blir det en varm och skön dusch och sedan lite mys.


Tiden

Det va skit längesen jag skrev men tiden bara springer iväg och det känns som tiden inte räcker till. Men nu bestämde jag mig för att ta mig i kragen och skriva lite nu när Amanda sover. Man har ju hittat på en del under denna månaden som gått. Träffat Nettan och Linnea ett pat gånger och det är alltid lika trevligt =). Har börjat handla julklappar men har många kvar att köpa. Fick ett par vinterskor av hjärtat när jag fyllde år, det va det enda jag kunde komma på att önska mig och det är ju något man behöver. Fick ett par Canadian snow skor och dom är jättesköna och varma. Fick presentkort på Veromoda av mamma och syrran =), men ska se om jag kan köra till Malmö en dag och handla för på Veromoda i Trelleborg har dom inget snyggt.

Va på BVC med Amanda förra veckan och hon är nu 60 cm lång och väger ca 5200 g. Hon är så mysig, hon har börjat le, och när hon gör det så ler hon med hela ansiktet. Hon har även börjat jollra, hon är helt underbar. Idag har vi lyssnat på lite julmusik och dansat, hon somnade i min famn när vi dansade.

Igår hade vi efterträff med mammagruppen, det va trevligt att se alla igen, vi är några som brukar träffas men inte alla så det va skoj. Efteråt körde vi ner till Valen och skulle byta en jacka som Amanda fått i present för vi fick 2 likadana i samma storlek och vi hittade en jättefin hello kitty dress och jag kunde inte låta bli att köpa den och den köpte vi lite strumpor och en ny body till henne.
Dopet är nu bokat och väntar på att inbjudningskorten ska komma, hoppades på att dom skulle komma med posten idag men det gjorde dom inte. Hoppas dom kommer imorgon.

Kanske lite rörigt inlägg men det är så längesen jag skrev så man kommer knappt ihåg när man gjort vad haha.
Tänkte lägga upp lite bilder på Amanda sen, ska bara se om jag kan fixa så man låser bilderna, vill inte att någon ska kunna kopiera dom. Så bilder kommer sen.

Ska skärpa mig med bloggskrivandet =). Nu ska jag passa på att göra lite annat nu när hon sover.
RSS 2.0