Shopping & middag

I går körde Calle en massa till tippen så jag körde in till Trelleborg och mötte upp Ellan i stan. Gick en liten runda, drack lite kaffe. Jag hittade ett linne på Gina som jag köpte och sedan hittade vi inget mer. Sedan kom mamma ner en runda i stan så vi åt lite lunch och Amanda fick sin mat. Gick in en runda på Intersport där jag köpte ett träningslinne och en kofta.

Sedan körde jag och Amanda hemåt. Hann bara vara hemma en liten stund sedan skulle vi köra igen. Vi var bortbjudna till Calle fabror på middag. Amanda var inte alls på humör, hon var ledsen och tyckte inte alls det var kul. Men god middag och tårta bjöds det på. Hade inte Amanda varit så ledsen och gnällig så hade vi stannat längre men det gick inte.

Idag var det meningen att jag och Pia skulle träna men vi trodde att dom
öppnade tidigt idag men det gjorde dom inte, så vi hoppade över träningen idag.
Calle och Patrik åkte och fiskade och jag och Ellan snackade lite och barnen lekte och vi passade på att grilla lite korv också.

Imorgon blir det träning på morgonen men även ett pass på kvällen, ska prova ett indoorwalkingpass på kvällen så får vi se hur det går.

Mys & träning

Igår när Amanda somnat så bestämde vi oss för att hyra film, det är sjukt längesen vi tittade på film tillsammans i lugn och ro. Vi hyrde Faster, den var bra och spännande men ganska rå. Var helt slut efter teäningen igår så jag gick och la mig vid 23 men Calle skulle vara uppe en stund till men vid 02.30 vaknade jag och gick ut i tv-rummet och där låg han och sov på soffan haha.

Vaknade imorse och va så fruktansvärt trött, men upp kom jag och fick i mig lite frukost och en kopp kaffe. Blev ett kort men intensivt träningspass idag men det känns så bra efteråt, men nu blir det vila resten av helgen. Känns nu att man kört på ganska bra.
Känner mig sjukt trött men tror det beror på att jag har dragit ner mycket på sockret, har till exempel inte druckit läsk på flera dagar och har lyckats hålla mig ifrån godis. Känns bra!

Busfröet Amanda har börjat resa sig upp mot allt nu, jätte roligt att se. Hon har även börjat prata jätte mycket och pekar på saker. Mitt älskade lilla charmtroll. Idag har hon en sån dag när hon vägrar att somna så vi får se när hon somnar ikväll.

Nu ska jag se om vi hittar nåt bra att se på tv annars får vi kanske hyra film idag också.

Trevlig helg!

Träning & överraskning

Jag och Ellan hade bestämt att vi skulle träna idag också så vid 10-tiden var jag i Trelleborg och hämtade upp henne. Calle och Amanda skulle umgås med Patrik och Saga medans vi tränade. Idag körde vi konditionspass och vi höll på i lite mer än 1 timme. Sedan gjorde vi oss i ordning och körde ner i stan för att möta upp männen och barnen. Patrik skulle klippa sig 13 så när han var klar så gick vi till Harmony och åt mat och det var riktigt gott. Ingen läsk för mig idag, det är rekord.
Calle hade köpt en träningsväska och en tröja till mig idag, tack hjärtat.




På vägen hem körde vi inom city gross och handlade lite.
Nu är jag helt slut, har vilat en liten stund men är jätte trött.

Nu ska jag vika lite tvätt och sedan blir det nog lite mys i soffan.

Trevlig kväll!

Träning

dag var det första dagen på gymmet. Jag körde och hämtade upp Ellan vid 10-tiden och vi körde ner till gymmet. Mötte vår personliga tränare, han var jätte trevlig. Idag började vi med konditionspass, jobbigt men det var skönt att komma igång. Men man märker ju hur dåligt tränad man är. Men det känns så jäkla bra att vi har kommit igång.

Imorgon ska vi till gymmet igen och köra ett konditionspass till. Vi är så taggade nu. På måndag ska vi träffa vår personliga tränare igen för att köra ett styrketräningspass. Tycker det är riktigt kul.

Blir bara detta idag, ska fixa lite och sedan blir det sängen.

Sov gott alla läsare!

Shopping & gym

Det var meningen att vi skulle åka till Öland och träffa fam Brocka igår, men dom hade sagt på vädret att det skulle bli regn och vi skulle bara stanna över en natt så vi vågade inte chansa på att köra dit om det nu skulle bli dåligt väder så är det ju inte så skönt att gå i djurparken direkt. Tyckte det var kanske bättre för fam Brocka att gå på Ölands djurpark när dom ville och hade bra väder. Så igår körde jag, Calle och Amanda till Malmö en runda. Blev en runda på Mobilia då jag skulle in på Stadium och köpa träningskläder, fick köpt träningsskor och byxor. Calle köpte ett par skor till mig som jag kan ha till vardags, Tack hjärtat. Mötte upp Pia och Johan och vi åt tillsammans på Mc Donalds. Gick en liten runda till och sedan körde vi till Entré men där var inte så mycket så vi körde inom Barnenshus på vägen och köpte en mugg till Amanda och hon fick även en liten boll.

 

Idag körde vi till Vellinge för Calle och Johan skulle hjälpa Ingemar att köra saker till tippen så jag och Pia passade på att köra till Burlös center. Fick köpt 2 linnen och 1 tröja till mig och 1 klänning och 1 tröja till Amanda. När vi var klara och kom till Vellinge så blev det pizza till middag och sedan körde vi hem. Amanda fick sin välling och så men vägrade att somna så hon somnade vid ca 22-tiden.

 

Imorgon bär det av till gymmet för första gången. Jag och min vän ska träffa vår personliga tränare då och ska gå igenom lite. Ska bli så skönt att komma igång och så får vi se hur mycket jag lyckas bli av med.

Kalas & utekväll

Fredag: i fredags var vi bjudna på 1-års kalas, där bjöds det på tårta och kaffe. Barnen lekte och hade kul.




Igår hade jag och Josefine bestämt oss för att gå ut. Vi hade inget att ta på oss när vi skulle ut så vi tog en tur till Malmö under dagen för att inhandla kläder till kvällen. Trodde inte jag skulle hitta något men det gjorde jag.

Vi började med middag på A9, där är så god mat. Vi satt och pratade om allt möjligt och hade jätte trevligt. Sedan gick vi vidare till en pub men där va dött så vi gick vidare till Kräm nattklubb. I början var där inte så mycket folk men vid tolv så började det ramla in lite fler. Vi dansade och hade verkligen jätte roligt igår. Känner att jag behövde en sån här kväll. Har inte haft så kul på jätte länge.

Idag ska jag fixa lite här hemma och vi måste åka och handla lite också. Sen får vi se vad dagen mer bjuder på.

Mysig middag

Idag har vi fixat med vår hylla nästan hela dagen men det blev bra när vi väl blev färdiga.



Kanske inte den bästa bilden men man ser hur det ser ut i alla fall.

Vid 15-tiden började vi att göra oss i ordning så smått då vi var bjudna på middag hos Josse & Robin. Vi hade jätte trevligt och Amanda och Nelly är så söta och dom leker så fint tillsammans. Gud va vi skrattade idag, men det gör jag och Josse varje gång vi träffas. Vi har alltid lika kul.

Nu är vi på väg hem, det blir nog sängen direkt tror jag.

Tack Josse och Robin för en jätte trevlig kväll!

Ullared med mera

Söndag: I söndags körde vi till Trelleborg och handlade lite inför vår ullareds tur. Började förbereda det vi skulle ha med oss med mera. När vi väl gick och la oss så kunde jag inte somna, vet inte varför men jag har fått så svårt att somna.

Klockan ringde 04.30 i måndags och då var det dag att gå upp, packa ner det sista, upp med
Amanda och iväg. Körde till Trelleborg och mötte upp Ellan, Patrik och Saga. När vi kom fram var där lagom med folk så vi gick och kollade och tog det vi skulle ha. Vi hade jätte trevligt men när klockan närmade sig typ 11-12 tiden då kom där jätte mycket folk.

Gick och lämnade sakerna i bilen och sedan gick vi till Harrys för att äta, jag tog planka med fläskfilé och jäklar va gott det var. Gick in i några butiker och sedan körde vi hemåt. Kom på att jag köpte ingenting till mig själv, men blir ju lätt så nu för tiden haha. Hade en riktigt trevlig dag tillsammans med familjen Frank/Jönsson.
Lägger in en bild på kläderna vi köpte




Fick även köpt lite påsar, folie och massa sånt.

Igår körde vi till Trelleborg för att hämta en ny tv-bänk med hyllor och skåp som vi fick av min mamma och Sven för dom ville inte ha den, dom hade precis köpt den men var inte nöjda haha. Så vi höll på med den hela kvällen igår.
Lägger in en bild när vi är klara med den.

Idag har vi fortsatt med hyllan. Varit på BVC och Amanda är nu 73 cm lång och väger ca 8,9 kg. Allt såg bra ut så det var skönt. Körde till Maxi och handlade sedan kom Pia och Johan ut och åt pizza som jag gjort.
Nu håller Calle på med hyllan så vi kan bli klara och få iordning här hemma.

Nä nu ska jag gå och röja lite.

Go kväll!

Besök & en tur till Ikea

När jag kom hem från jobb igår så hade Ellis kommit. Jag lagade lite mat till mig då dom andra redan hade ätit. Sen kom Ellan, Patrik och Saga på besök. Vi hade trevligt och barnen lekte. Gick och la mig när dom hade kört hem för jag va så sjukt trött.

Vaknade imorse och hade jätte ont i huvudet och mådde illa, egentligen skulle Calle ha sovmorgon och jag skulle ta Amanda men Calle gick upp med henne så jag fick vilat. I eftermiddags körde Calle iväg och fixade ACn i min bil och sedan körde vi till Biltema och sedan blev det en tur på Ikea. Vi började med att äta middag. Calle satte brickan på bordet och då passade Amanda på att ta min efterrätt

 

 

 

På Ikea köpte vi en mjuk kista till Amanda där hon kan ha sina leksaker i, 3 tallrikar till Amanda. Jag passade på att köpa en ny kudde så vi får se om jag sover gott i natt.

 

Amanda vill inte sova, så vi får se vad klockan blir innan hon somnar.

Fredag förmiddag

Då va man uppe, har duschat och gjort mig i ordning. Vi har precis ätit frukost och Amanda har ätit nästan en hel macka.

 

 

 

Snart dags att bege mig till jobb, måste inom och handla på vägen. Vid 15.30 ska jag ner till centrumklin och jobba till 18. En av våra Goa läkare ska kolla min hals, är lite svullen och lite öm.

 

Nu ska jag mysa lite med Amanda innan jag ska köra!

Regniga torsdag

Som det har regnat hela dagen, satt på jobb och önskade att jag kunde vara hemma och mysa med min familj. Men hade fullt upp på jobbet idag så tiden gick fort och det var ju skönt. Sista dagen jag jobbar imorgon och sedan ska jag vara mammaledig igen.

Efter jobb körde jag hem och lekte med Amanda en stund. Passade på att vila lite innan middagen, har haft så jäkla ont i magen och ryggen idag så det är helt sjukt.

 

Nu ikväll har jag röjt lite på Amandas rum, låg massa saker på golvet som till exempel en resesäng och massa annat som jag har lagt undan. Har även rensat lite bland hennes leksaker, hon har jättemycket leksaker så jag plockade undan dom för bebisar som hon inte använder längre.

 

Nu ska jag och Calle dricka en kopp kaffe och sedan ska jag slappa lite, ska kanske sy lite på Amandas födelsedagstavla som jag påbörjat.

 

Sista jobbedagen imorgon, längtar!

Tappar intresset

Japp nu bloggar jag igen. Men jag tappar intresset emellanåt. Har en del läsare och det hade varit roligt att veta vem som läser, vet bara några enstaka. Jag tror jag hade bloggat mer och lagt ut fler bilder om där bara hade funnits en app till bloggen. Funderar på att byta blogg men vet inte vilken som är bra, tips någon???

 

Ja det har ju hänt mycket sedan jag skrev sist och jag kan ju inte sitta och skriva allt. Jag har börjat jobba lite, jobbar sista veckan nu och sedan ska vi vara lediga tillsammans. Amanda säger Mamma och titta. Hon går med sin gåvagn dock inte så långt men hon går en liten bit i alla fall. Hon är världens underbaraste.

 

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag för som jag skrev tidigare så har det hänt så mycket. Jo vi håller på att fixa på vår framsida så vi har 2 parkeringsplatsen, så hela helgen har dom jobbat här ute. Dom har grävt och flyttat postlådor och dragit upp en jättestor trädrot och det var inte det lättaste. Kommer bli så fint när det är klart. Lovar att lägga ut bilden när det är klart.

 

Det får bli detta inlägget idag, ska snart lägga mig börjar tidigt imorgon och jag har varit så trött på senaste tiden så jag behöver min sömn plus att jag är ensam på jobb så jag får sköta alla uppgifter själv och det är en hel del. Men som sakt har ni tips på andra bra bloggar så skriv gärna.

 

 

God natt!

RSS 2.0