Vilket väder!

Vilket väder säger jag bara, skulle jobba till 19 idag men chefen kom in lite över 16 och sa att jag fick nog köra hem för det va kaos ute, hon är så snäll och omtänksam. Packade ihopa och kom ut i detta blåsiga, kalla skit vädret. Var inte det lättaste att köra hem i heller, såg knappt vägen för det blåste så mycket snö. Sen var där ganska mycket vallar på vägen och dom såg man ju inte förrän dom var precis framför en. Kasade flera gånger när jag körde + att jag körde nästan fast en gång precis innan Klagstorp där var tjockt med snö. Jäkligt obehagligt att köra när det ligger så tjock med snö. Hade jag väntat att köra så hade jag nog inte kommit hem för dom vägarna vid oss prioriteras inte direkt dom tar alltid dom stora först och det förstår man ju. Hoppas vägarna är lite bättre till imorgon så man kan ta sig till jobb.

Nu ska jag snart ta mig o kragen och ut och fotografera, bara det inte är för kallt. Är bara jobbigt om det är för kallt.


Vad ska ni göra i helgen?


Några dagar sedan.

Det var några dagar sedan jag skrev men jag har inte mått så bra. Sen har man jobbat, det tar mycket av tiden. I veckan som gått har det inte hänt så mycket, men helgen har varit rolig. Haha jag och hjärtat har spelat Super mario 3 och tittat på Karate kid nu i helgen, känns som man åkt 15 år tillbaka i tiden haha.

Igår va vi och åkte skridsko med Saga och Julia. Saga har aldrig åkt skridsko och Julia har åkt en gång med skolan. Saga va jätte duktig. I början va hon lite rädd men sen lossnade det hihi. Hon åkte själv men använde sig av en kon, för svårt annars ju, va ju första gången men hon ramlade ju också några gånger men hon tyckte det va lika kul ändå. Julia åkte själv utan kon så hon va också jätte duktig. Vi åkte i ungefär 2 timmar =). Jag tyckte det va jätte trevligt, det tyckte hjärtat också så det ska vi göra om fler gånger. Barnen va överlyckliga och hade jätte roligt och vill göra detta snart igen. Efter vi hade varit på ishallen så körde vi till MC Donalds och åt lite, va så hungriga. Sen blev det hem och bädda ner sig.

Idag jobbade jag lite extra men mår inte så bra så det blev 4 timmar.
Har legat nerbäddad sen jag kom hem, har så mycket jag hade behövt att göra men det går inte.

Nu blir det vila och sen Johan Falk =).



..........

Har inte skrivit på ett par dagar men har haft ganska mycket att göra och igår orkade jag inte.
I lördas träffade jag Susanne och Yvonne i Trelleborg, tog en fika och pratade lite. Sen träffade jag lillasyrran så vi tog en sväng i stan. Köpte boken Aldrig fucka upp =), köpte 2 linnen på Hm och en eyeliner. Hyrde några filmer innan jag körde hem. Hyrde Män som hatar kvinnor, hjärtat ville se den, sen tog jag Baksmällan haha den va rolig och Boot camp men den va så där.

I söndags va vi på dop, fösökte fotografera lite i kyrkan men det va svårt där inne. Men dopet va fint och trevligt.

Igår orkade jag inte göra så mycket faktiskt.
dag jobbade jag till 19.00, det va drygt idag faktiskt men vad ska man göra. Imorgon blir det jobb igen och ett läkarbesök under dagen. 

Näpp nu ska jag se på handbollen, än så länge leder Sverige men vi får se vad som händer. 

=) 

Fredag!

Efter jobb idag körde jag hem till hjärtat, vi tog en mysig fika när jag kom hem. Körde sedan till Angelica som jag inte träffat på länge, och hon får en besökare till och vem va inte det? Jo Tina som jag inte har träffat på flera år. Jag och Tina pratade alltid förr, dag som natt om allt. Det va riktigt kul att träffa Tina och Angelica igen.

Körde sen hem för hjärtat hade någon överraskning till mig idag =). Duschade och gjorde oss i ordning.  Vi körde in till Trelleborg oh åt på en resturang, det va jätte mysigt. Sen blev det bio. Vi såg Snabba Cash



Riktigt bra film detta, den va verkligen jätte spännande. Nu måste jag köpa boken 
Aldrig fucka upp, uppföljningen till denna filmen så man kan se vad som händer sen. 
Hoppas den är lika bra och dom gör film av den också. 
Bästa film jag sett på länge =).  


Uppdatering

Har inte skrivit på ett par dagar men har inte mått så jätte bra, + att denna veckan har känts ganska tråkig. I måndags hände inte så mycket, man jobbar, kommer hem, äter sen är klockan så mycket. I tisdags jobbade jag till 19.00, ganska lång arbetsdag då jag började 7.30. Lämnade min bil på service igår, dom bytade en sak på bilen så nu är den i kanonskick hehe. Idag slutade jag 15.00 och det va jätteskönt. Imorgon slutar jag 13.00, det är så skönt att sluta så tidigt. Har mått lite halvkasst dom senaste dagarna och imorse vaknade jag och hade ont i halsen, inte kul alls så jag hoppas att jag mår bättre till imorgon.

Hjärtat har tagit semester nu och är ledig imorgon och hela nästa vecka, gottegris hihi, men han behöver vara lite ledig hade ju ingen semester under jul och nyår så han förtjänar lite ledighet.

Nu längtar jag till våren jätte mycket bland annat för värmen och naturen men samt att min kära vän Diana ska fotografera oss. Kommer bli jätte fina bilder =). Får försöka träffas snart igen.
Ska försöka fotografera lite imorgon tänkte jag =).

Ska bli skönt med helg. Har jättemycket att se fram emot =).

Känns lite tomt!

Barnen sov länge idag, men dom behövde det nog hihi. Sen blev det lite mys framför tvn med Saga då Julia fortfarande sov. Väckte Julia en stund senare då vi va hungriga så det blev en mysig liten frukost. Lite bus och sen lite tv-spel. Dom provade att spela super mario men det gick inte så bra. När vi väl skulle köra och lämna dom så ville jag inte det, jag ville dom skulle stanna, och dom ville också stanna men det går ju inte vi ska ju jobba imorgon. Lämnade barnen och körde sen till Willys en sväng och handlade det vi behövde. 
När vi kom hem så va det så tyst och tomt, kändes nästan lite jobbigt. Saknar dom jättemycket. Dom får snart komma ut igen hihi. 

Hjärtat lagade inbakad fläskfile idag, mums gott som tusan. 
Har inte mått 100 nu ikväll faktiskt, känner mig trött och lite lätt illamående. Jag och hjärtat spelade lite spel nu ikväll också, haha det va kul.  
Nu ska jag snart göra mig iordning för sängen.

Sov gott!

Barnen

Idag kom min stora syster och hennes familj på besök. Vi drack kaffe och snackade lite. Barnen ville sova över här inatt och självklart får dom det. Har tagit lite bilder på barnen nu idag så jag lägger in några bilder.
Klicka på bilden för att se den större.

                    

           

Tycker dom är jättesöta.
Även hjärtat va med och posade lite hihi, han e så söt.



Har inte hänt så mycket annars idag.
Nu blir det mys med barnen och film.
Ha en trevlig kväll!

Fredag

Jobbade över 1 timme idag då 2 st har semester och en annan jobbar 60% så hon slutade ju tidigt. Känner mig trött idag men samtidigt lite rastlös. Vill göra något men kan inte komma på något så direkt. Så det blir väl bara till att slappa idag. Tänkte se om jag kan fotografera Saga och Julia (systerdöttrar) nu i helgen, hade varit kul.
Usch kan inte komma på nåt kul att skriva ens.

Aja alla dagar kan ju inte vara bra.

Trevlig helg!

Full rulle

Igår jobbade jag till 17.00, sen körde jag hem och hämtade upp hjärtat som är förkyld för vi skulle till min mamma och äta middag och spela lite spel. Syrran och Johan kom också dit. Maten var supergod men mammas mat är alltid god. Sen blev det kaffe, godis och kakor, Mums haha. Spelade Trivial pursuit och jag och Calle vann då vi spelade parvis. Blev ganska sent igår men vi hade jätte trevligt. Passade på att fotografera lite hemma hos mamma för hon har så mycket prydnadssaker och sånt hemma haha. Kanske inte blev jätte bra men jag tycker dom är fina i alla fall!
Vad tycker ni om bilderna?

                         



Idag blir det bara slappa, så det händer inte så mycket idag.
Ska nog se en bra film nu tror jag.

Ha en bra dag!

Frusen och trött

Är jätte frusen idag, fast det har jag ju varit dom flesta kvällarna senaste tiden. Men det konstiga är att det är bara på kvällarna jag är frusen, fryser riktigt mycket får ha täcke på mig. Är även jätte trött men det är nog många nu för tiden. Mår lite allmänt illa också idag, kan vara något som går. Hjärtat mår inte heller helt bra, han är förkyld och lite hängig.

Längtar till våren nu det hade varit skönt. Ska bli kul att kunna fotografera i naturen utan att behöva frysen häcken av sig. Ska fotografera min syster snart =), så får vi se hur bilderna blir. Får ju prova mig fram lite.

Känner mig riktigt tråkig idag så nu ska jag bädda ner mig framför tvn.
Hoppas jag mår lite bättre imorgon.


Ny kamera!

Vaknade vid kl 4 imorse av en jätte hemsk dröm, kunde inte somna om förrän vid kl 6.
Hade tänkt att köra till Malmö med hjärtat vid halv tio idag men vi sov lite länge så det blev lite senare. 
Körde in till MediaMarkt och skulle köpa en systemkamera, vi tittade lite och kände men bestämde oss för att köra till El-giganten och köpa den där för där fick men en DVD på köpet men när vi kom dit så fanns inga kvar, fanns bara uppe i Kalmar. Lite väl långt. Körde tillbaka till MediaMark och hoppades på att dom inte sålt slut för där va bara 3 st kvar. Där fanns kvar så jag köpte en :). 
Köpte även väska där man fick ett stativ till. Testade att fota lite här hemma men måste fixa lite med inställningar men lägger upp en bild som jag testfotat idag. Men kom ihåg det e första gången med en sån kamera :).

 

Ska ut och fotografera mer imorgon.
Så nu kan jag snart åka ut med min kära vän Diana och Kerstin och fotografera i naturen
och lära mig mer om fotografering :).


Nyårsafton

Va hos Diana och Pontus igår, det var super trevligt. Åt Taco till middag, glass till efterrätt och en massa godis och läsk haha. Vi spelade spel under kvällen hihi det var roligt. Såååå söta Hampus och Nathalie är, Hampus sa att jag va hans kompis =), han är så kär. Jag slutade att röka för 3-4 månader sedan men jag och Diana rökade vid tolv-slaget men det smakade inte så gott faktiskt. Om jag ska vara ärlig så smakade det skit rent ut sagt. 

Här kommer några bilder från spelandet igår

                        


Vi körde hem ungefär vid två-tiden men vi va inte hemma förrän vid halv fyra, va dimmigt och lite halt så jag fick ju köra försiktigt, va jätte trött den sista biten, va lite jobbigt att köra. Calle sov halva vägen hem.


Imorgon ska jag och Calle in till Malmö och kolla på en systemkamera som jag är supersugen på.
Känns den bra så köper jag nog den. Men vi får se hur det blir imorgon.


Önskar alla en god fortsättning på det nya året!



RSS 2.0