Kort inlägg

Idag sov Amanda ända till halv tio i sin egen säng ♥. Blev många timmars sömn inatt =). Men hon har varit lite gnällig idag och sovit ganska mycket, hoppas hon inte börjar bli sjuk bara. Så idag har vi inte gjort så mycket, har bara slappat.
Tänkte ge mig på att göra hemmagjorda köttbullar haha så får vi se om man lyckas med det.
Pratade med Diana idag och vi pratade lite om fotografering på dopet och jag tror det kommer bli toppenbra, hon är en jätteduktig fotograf =). Gå gärna in och kolla hennes hemsida http://www.fotografdiana.dinstudio.se/ 

Nä blir ett kort inlägg idag, måste sätta fart med köttbullarna haha.

Slarvat igen

Nu har jag slarvat igen med att skriva blogg hehe. Vad har vi gjort denna tiden då, ja vi va och firade min kusin som fyllde 25 år. Har också träffat Nettan och lilla Linnea, träffat dom andra mammorna också då vi denna gången träffades på öppna förskolan och det va jättetrevligt att träffa alla. Fick hålla lilla Love och Iris =), dom är så söta.
Har även klippt mig och mycket av håret blev klippt, men är ganska nöjd, blir snyggt när man gör vid det.

I helgen va vi uppe hos Anna-Karin på 35-års fest =), det va jätte trevligt. Men när vi skulle köra hem så snöade det och det va lite obehagligt på vägarna men hem kom vi i alla fall.
I söndags körde hjärtat till Malmö och skulle handla julklappar och jag skickade honom till Ikea haha, där va en del saker jag ville ha, va först tänkt att vi skulle köra in tillsammans med i och med att han behövde handla lite julklappar så fick han köra själv.
I måndags kom min älskade lillasyster hem till mig, hon hade köpt bullar med sig. Det va jätteskönt att ha henne här hela dagen, fick lite avlastning och passade på att få lite gjort här hemma.
Igår körde jag in en runda till Trelleborg, drack en kopp kaffe hos systeryster och sen körde vi och fixade dom sista julklapparna och hon hjälpte mig så jag kunde handla hem lite på Willys, alltid lättare när man är 2 =).

Idag skulle vi egentligen till Trelleborg och träffa alla underbara mammor på öppna förskolan men vågar mig inte ut i detta vädret så det blir till att stanna inne idag. Hade verkligen varit kul att träffa alla.

Köpte ny säng till Amanda som står bredvid vår säng och hon är så duktig, hon sover så gott i den nya sängen, oftast sover hon hela nätterna också. Hon har fortfarande lite problem med magen men hoppas att det blir bättre snart. Hon växer så det knakar vi va på BVC 8 december och då va hon 63 lång och väger nästa 5,7 kg =).
På tisdag är det dags för första vaccinationen och jag är så nervös hihi, jag gillar inte sprutor och sånt skit så pappa Calle får följa med haha.
Idag kommer prästen hem till oss och ska prata lite om Amandas dop, så nu ska jag passa på att plocka undan lite här hemma nu när älskade Amanda vilar lite.

Tack o hej leverpajstej =).

.........

Blev något konstigt med förra inlägget, det blev inte publicerat så jag fick publicera det idag.
Igår hade vi lite problem att få Amanda till att somna men till slut gick det men lite mys i sängen och napp hihi.
Idag har vi inte gjort så mycket, har snöat jättemycket idag och som sagt kan inte komma ut med vagnen, hade ju varit skönt att gå en promenad.
När hjärtat kom hem idag gick jag ner till Perssons och hämtade mina paket jag beställt. Beställde 2 tröjor från H&M och sen har jag beställt julklappar på ett annat ställe som också kom idag så senare blir det till att packa in lite klappar hihi. Annars händer inte så mycket idag, Amanda ska ta sig ett bad sen hihi, hon tycker det är så skönt att bada.

Har även broderat/sytt en födelsetavla till söta Ellis som är klar nu. Slänger in en bild på den och någon ny bild på Amanda.








Nä nu ska vår lilla prinsessa bada ♥
Kunde inte komma på någon rubrik så det fick bli punkter haha.

RSS 2.0