December

Julen har varit bra men har haft fullt upp. Har varit och fikat med Isabelle i stan, varit med Frida i stan en runda. Fick handlat lite kläder innan julafton. På lillejul va vi hos min syster Petra och firade där, på julafton var vi först hemma hos mamma och sen körde vi till Degberga till Calles syster och firade lite där. Fick många julklappar och är super nöjd med vad jag fick. Dagarna därpå va det middagar med Calles släkt och familj.  Kändes knappt att man varit ledig.

Jobbat dom första 3 dagarna denna veckan, usch va det va jobbigt att gå upp på morgonen, trött som attans har jag varit men nu är man ledig lite igen. Nu efter nyår ska vi börja jobba till kl 19 på kvällarna, blir långa dagar.
Efter jobb så körde jag och Calle in till Malmö en runda, han skulle in i någon fiskebutik och sen körde vi till EKO hallen och köpte ett sällskapsspel som heter Helt hysteriskt, det ska vara jättekul säger dom. Fick ett spel av Anna-Karin och Mattias i julklapp som heter Den glade mytomanen. Sen tänkte vi att vi skulle in på mobilia en runda och när vi kom in där så när man kommer fram till Hm så var det ena skyltfönstret helt sönder och där var jätte mycket blod på golvet, jätte obehagligt. Såg ut som att någon hade kastats in genom skyltfönstret, såg inga mer än vakterna som spärrade av. Men i alla fall vi gick en runda och Calle fick fixat vad han skulle.

Idag ska vi till Diana och Pontus och fira nyår där. Kommer bli superkul. Vi ska äta gott, spela spel och ha trevligt.

Ska bli bättre på mitt bloggande efter nyår.
Gott nytt år på er!  

Innesnöade

Hade planer på att ta en fika i Trelleborg med en vän och hjärtat skulle köpa julklappar idag men så blev det ju inte för vi är innesnöade. Hjärtat va ute och skottade snö innan men nu syns det inte att han gjort det. Här är nog lite mer än en halvmeter snö kanske lite mer, så vi kommer ingenstans. Hoppas bara man kan köra imorgon för jag har handlat till min kollega och jag måste lämna det innan onsdag. Har lite till jag ska köpa till hjärtat i julklapp också så jag behöver komma in till Trelleborg. Jag tycker det är lite mysigt att vi är innesnöade.
Hade jag kunnat lägga in bilder så hade jag lagt in en på vår trädgård men jag får fråga Diana sen =).

Ska försöka lägga upp en bild sen.

Hej så länge.

Hittade ingenting!

Hade tänkt att vi skulle köra till Malmö ganska tidigt idag men låg kvar och mös en stund extra i sängen idag. Sen blev det frukost och göra sig i ordning. Tycker det är jätte mysigt med all snö. Hoppas det håller sig kvar till julafton. Hade varit mysigt med en vit jul för en gångs skull. 
Först va vi en sväng i Trelleborg, jag hittade inget där. Sen körde vi till Burlöv Centrum, tänkte jag skulle hitta lite kläder och några julklappar. Först gick jag och hjärtat tillsammans men sen så gick vi på varsitt håll. Letade och letade och letade efter kläder och julklappar, men hittade inte ett skit. Så jävla tråkigt. Gick Burlöv runt typ 4 gånger. Sjukt att man inte hittar något på ett så stort ställe ändå.  Hjärtat däremot hittade vad han skulle. 
Sen körde vi till Ekohallen och kollade lite där, hittade inget där i heller. Gick in på skopunkter för hjärtat har inga vinterskor, men hittade vi vinterskor till honom? Nä det gjorde vi inte. Så vi körde till Ikea istället, när vi kom dit så gick vi och åt direkt för vi va jätte hungriga. Sen gick vi en liten sväng och jag hittade datorunderläggen till min kollega som jag skulle köpa. Hahaha hjärtat hittade en skruvdragare på Ikea och sa att han ville ha en sån, och jag sa ska du köpa sånt fattigt Ikea skit? Haha bakom stod en annan kille och tittade på samma skruvdragare och han hörde vad jag sa. Haha såg att han flinade lite, men han köpte en sån och det gjorde även hjärtat. Jag tror inte den kommer hålla så länge hahahahaa. 

Körde inom hans mamma och Pappa och tog en kopp kaffe och fick lite pepparkakshus. Lekte lite med söta Ellis, han va så glad och skrattig idag. Lilla sötnosen. 

Tack och hej!
   

Julklappar.

Körde in till Trelleborg idag, gick ganska bra att köra men va jobbigt på vissa ställen men fram kom jag i alla fall. Mötte upp Pia och sen gick vi ner i stan en runda. Fick köpt några julklappar i alla fall, tycker det är svårt att hitta på julklappar i år. Hittade även julklappar till hjärtat. Sen tog vi en sväng in på Billings och åt en bulle med ost och drack supergod varm choklad med grädde, marshmallows och chokladsås, den är så jäkla god. Sen gick vi en liten runda till i stan och jag köpte en ny mascara och hårspray. 
När jag kom hem så skottade jag snö, är ju en hel del snö och mycket som behöver skottas bort. 
Sen blev det en tur till Perssons livs och handlade lite frukost och så till imorgon. 

Tittade på en spännande film för en stund sen men slutet va helt kasst. Han det handlade om dog ju. Såna filmer gillar inte jag hihi. Gillar filmer med lyckliga slut.

Känner mig lite kass i halsen idag, känns helt stävt och rivigt. Hjärtat är lite förkyld och så också så det är väl nåt som går, förhoppningsvis går det snart över igen.  

Imorgon blir det julklappshandlande igen men då blir det tillsammans med hjärtat. Ska in en sväng på Ikea också. Mysigt att åka runt med hjärtat i Malmö och strosa runt i affärerna.  
Måste hitta nåt fint att ha på mig till jul, får hoppas att jag hittar något fint jag kan köpa imorgon.


<3

Snö

Har kommit en del snö, mysigt. När Hjärtat sa till mig igår kväll så trodde jag han skojade med mig men när jag kollade ut så va det vitt. Jag tycker det är mysigt med snö men jag hatar att köra bil när det är halt på vägarna. Va ju inte så kul att köra imorse. Var halt och snö på vägarna, fick köra i ca 40 km/h hela vägen till jobb. Tur man jobbar i Trelleborg så man slipper köra ända till Malmö när det är sånt här väder. När jag körde hem från jobb idag så var där is på vägen och det var jätte jobbigt att köra, jag är så rädd att kasa av. Har ju kört av innan. Där ska komma mer snö säger dom, men jag och Pia hade tänkt att köra till Malmö imorgon och handla lite julklappar men får se hur väglaget är imorgon. Har hittat en julklapp till Calle hihi hoppas bara han kommer tycka om den.  

Pratade med Diana idag om nyår. Det kommer att bli jätte trevligt. Äta gott, spela roliga spel och ha riktigt mysigt. Ska bli så kul att träffa Hampus och Nathalie också. Dom är så söta.
Ska bli spännande med nytt år. Se hur allt kommer att bli, och blir det som jag önskar så kommer jag bli jätte lycklig.

Usch vad jag blev trött. Nu är det dags för en kopp kaffe och sedan ska jag slappa lite. 

Tack Diana för din fina kommentar =).  

 

Idag!

Jahapp då har man jobbat idag, hade kul på jobb idag. Trivs jätte bra  där. Jobbar bara imorgon också sen är jag ledig i 10 dagar, ska bli skönt för jag känner att jag behöver lite ledighet.
Hjärtat jobbade över idag, dom har ju så mycket att göra så hjärtat ska inte vara ledig något nu till jul eller nyår. 

Pratade med Diana innan, vi har alltid lika kul och har alltid kunnat prata om allt. Pratade jätte länge hihi. 
Tycker om henne så mycket, hon är en bra vän. Så vad tycker du om min blogg? Haha.

Imorgon ska jag besiktiga min bil så får vi se hur det går =). 

Nu ska jag mysa lite med Calle. Hahahaha han tittar på plötsligt i Vinslöv igen. 


Sov gott!

Dagen och min nya blogg.

Jaha då har man skaffat en blogg hihi. Tack Diana =). Jobbat idag, suttit i receptionen på jobb idag, ganska rörigt men dagen har gått fort. 2 dagar kvar sen är man julledig =) ska bli skönt som attans, ledig 10 dagar. Snart julafton. Pratar med Gurkan nu hahahahahahaa. Får fortsätta att fixa lite här på min nya blogg =).

Hej svejs.

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0