Middag och jobb

Igår mådde jag inte riktigt bra men kom inte till ro för att vila, tiden kändes så bortkastad. Hela familje gick ut i trädgården och jag började plocka ner studsmattan och Calle började tömma poolen som vi skulle gjort för längesen. Amanda gungade Matilda lite innan vi gick in.
Amanda fick sålt sitt Pippi hus då hon aldrig leker med det. 
 
Vi skulle även på middag hos Josefine och Robin och körde inom maxi och handlade. Amanda handlade my little pony docka och blind bags för pengarna hon fick för dockhuset. Och vi köpte gröt till Matilda och lite annat som behövdes. 
Blev middag när vi kom till Josefine och Robin och sedan efterrätt och det var riktigt gott. Blev även lite vin under kvällen. Tack för en trevlig kväll! 
 
Idag har jag jobbat extra igen. Amanda har varit på dansträningen. 
Nu blir det mys med familjen resten av dagen! 
 
 




Tandläkare, remiss till dietist och dockhus

Har inte haft tid att skriva, tiden bara springer iväg. 
Amanda har varit och röntgat tanden som var ok så den får sitta kvar än så länge och det kändes jätte skönt. 
BVC har även skickat remiss till dietist med tanke på att Amanda äter så dåligt och vi fick en tid innan denna månaden är slut. 
Har även ringt och kollat med placeringsassistenten ang Matildas plats och inget besked än men inom 1 vecka kunde vi få besked. 
 
I tisdags följde Sandra med mig hem efter vi lämnat barnen på dagis. Blev mycket prat och massa kaffe, alltid lika trevligt och roligt. 
 
Det går bättre att lämna Amanda på dagis nu, skönt att hon inte tycker det är så jobbigt längre. 
 
Nu är min mormors gamla dockhus på plats i Amandas rum. Amanda har lekt med det jätte mycket. Hon är jätte glad för huset. 
 



4 års kontroll & målning

I måndags var det dags för Amandas 4 års kontroll. 17,2 kg och 104,5 cm lång. Hörseltestet var bra och resten också förutom synkontrollen då hon verkade se lite sämre med höger öga så en ny kontroll ska göras när Matilda är på sin 15 månaders kontroll. 
 
Igår gick det hyfsat ok för Amanda att gå till dagis men hon hade blivit puttad och var ledsen över detta. 
När vi kom hem började jag förbereda lite i Matildas rum så vi kunde börja måla när Calle kom hem. 
Fick målat dom vita väggarna. 
 
Idag ville inte Amanda gå till dagis med tanke på gårdagens incident, försökte prata med henne, ringde fröken på dagis och pratade med henne. Jag fick lov att följa med Amanda till dagis och vara med en stund. Efter en stund gick det bra att jag och Matilda gick hem. Amanda sa att det gått bra idag. 
Medans Amanda var på dagis passade jag på att måla fondväggen i Matildas rum så nu är där färdigmålat! Skönt att få lite iordning. Nu ska det handlas lite inredning. 
 
Barnen sover så nu blir det en kopp kaffe och big brother! 
 
Så här blev det! Svårt att få till en bra bild. Och taklampan ska bort :D


Färg, middag & besök

I helgen har det varit full rulle. 
I lördags körde vi in till Trelleborg och köpte färg till Matildas rum. Blev en runda till mc donalds och passade även på att stanna till hos min storasyster på en kopp kaffe. 
 
Kl 17 blev jag hämtad av Erik och Cecilia. Jag och Cecilia hade bokat bord på A9 och vi hade en mycket trevlig kväll. Inte allt för ofta man gör något sådant. 
 
Söndag: vi lämnade Amanda på dansen och medans hon var där gick jag, Calle och Matilda en runda i Anderslöv, blev en runda på ca 35 min. 
När vi kom hem fick Calle klippt gräset med Amanda och jag vilade lite med Matilda. 
Sedan kom Ellan och Patrik med barnen. Calle och Patrik körde iväg och fiskade och vi fikade medans barnen lekte. 
Calle och Patrik köpte mat med sig hem. Sen blev det lite lek till för barnen innan dom begav sig hemåt. 
 
Somnade i Amandas säng när jag hade läst saga för henne. 

Förskola, jobb & besök

Igår ville inte Amanda till förskolan igen. Efter ett litet samtal med henne gick vi ändå dit. När ska detta släppa?! Mår så dåligt när hon mår som hon gör. Hon kan ju inte hjälpa det heller. 
 
Sedan kom Frida och Julian. Frida tog med lunch till oss då hon inte tål gluten. 
När jag hämtade Amanda så hade hon haft kul på förskolan ändå. Men hon tyckte det var skönt att komma hem. 
 
Efter middagen körde vi och hälsade på
svärföräldrarna. 
 
Idag var det dags för jobb, blev en lång dag 7,45-17. Amanda ville verkligen inte att jag skulle jobba. Saknade barnen jätte mycket. 
När jag kom hem va Pia och Theo här. Barnen lekte, vi åt och hade lite fredagsmys. Theo är en riktig myspelle. Han är för go! 
 
Är helt slut så nu blir det sängen! 

RSS 2.0