Ledig

I måndags och tisdags jobbade jag, ledig idag och imorgon. Idag körde jag in till min syster och hade frukost med mig. Vi körde in till Skopunkten när vi hade ätit och kollade runt lite för vi ville ha nya skor, jag hittade ett par fina svarta typ ballerina skor som jag köpte. Syrran hittade ett par finskor men hon köpte dom aldrig. Körde hem till mormor i Vellinge för hon fyllde år igår. Hon blev jätte glad för blomman hon fick. Satt och pratade med mormor och Knut ganska länge. Är ju inte jätte ofta man träffar dom. Sen blev det en runda i Trelleborg, vi tänkte se om vi hittade någon fin klänning men där finns inte mycket i Trelleborg måste jag ärligt säga. Dom har så mycket bättre utbud i Malmö.

Imorgon bär det av till Entré i Malmö. Ska köra så tidigt så möjligt för imorgon kommer snickare hit och ska kolla lite på badrummet så då får man se till att vara hemma. Ska se om jag hittar present till min mamma också som snart fyller år.
Fick ett jättefint sms av Diana idag =). Jag blev jätteglad, tack så mycket Diana!

Har gått in i vecka 17 nu och jag mår hur bra som helst men jag är fortfarande trött och täppt i näsan. Magen syns inte så mycket ännu men det kommer väl.

Ska snart lägga mig och läsa lite.
God natt <3

Dåligt med inlägg

Jag har varit lite dålig på att skriva inlägg denna veckan så här kommer lite av min vecka. I måndags och tisdags så hade jag fortfarande jätteont i huvudet, så fort jag rörde mig så bultade det i hela huvudet, jättejobbigt var det så jag låg för det mesta helt stilla. I onsdags körde jag till jobb, hade fortfarande huvudvärk men inte så kraftig som innan. Under dagen gick det över, det va sååå skönt. Har haft lite ont i huvudet från och till dom senaste dagarna men bara lätt huvudvärk en det kommer från nacken och jag vet inte vad jag ska göra för att slippa det.
I torsdags slutade jag lite tidigare och var sjukt sugen på fisk till middag så det blev fisk och potatis till middag, sen fick jag ett ryck och vek lite tvätt och städade samt dammsugade. Hjärtat undrade om jag var galen haha, jag har ju varit så trött innan så man knappt orkat göra något.
Annars har det mest varit jobb, jobbade länge i fredags så i på kvällen blev det bara mys hemma. Igår blev det en runda till Malmö hjärtat skulle ha en ny mobil och lite annat och jag hade planer på att köpa ny mascara och lite sånt smått och gott, men så blev det inte för när vi kom till Entré så var ingen av oss på humör för att handla. Men fick köpt nytt täcke på påslakan igår i alla fall =). Körde inom Willys och handlade på vägen för hjärtats föräldrar skulle komma på middag. Det blev inbakad fläskfilé med potatisgratäng mums. 
Idag har vi inte gjort så mycket har tvättat lite och tagit det lugnt. Funderat lite på badrum och trädgård så vi får se vad det blir av det. Ringde min lillasyster och frågade om dom hade ätit men det hade dom inte så vi körde in till dom och åt pizza. Alltid lika kul att träffa dom. Dom krockade idag =(. Inte deras fel men bilen ser ju inte så fin ut men dom klara sig som tur är det är ju det viktigaste. För en gångs skull när Johan kör ordentligt så krockar dom, det är så typiskt. 

Nu är det bara 2,5 vecka kvar till ultraljudet =), ska bli så spännande längtar verkligen. 
Vägde mig på jobb nu i veckan och än så länge har jag inte gått upp ett enda kg sedan jag var på mödra sist. Har ju i och för sig haft lite svårt att äta vet inte om det kan bero på det. Men jag mår bra i alla fall =).

Nu ska jag gå och vika lite tvätt till innan det är dags för sängen. 
Sov gott! 

Fortfarande ont

Körde till Malmö och träffade Diana vid jägersro, huvudet bultade som bara den. Det blev en snabb runda på jägersro sen gick vi till Eko hallen, där fick Diana köpt skor till sig själv och gummistövlar till lilla Nathalie. Vi bestämde oss för att äta lite så vi gick till Pölsemannen och när jag står i kön känner jag bara hur yr jag börjar bli, kunde bara äta en macka till frukost imorse. Stod i kön och hoppades på att dom framför skulle bli klara fort för jag behövde mat och dricka. Gick och satte mig vid bordet med Nathalie och då gick Diana och köpte lite mat. Nathalie är så jävla söt, hon satt med mig vid bordet och skrattade och åt lite korvbröd med mig =). Hon är en liten sötis. Gick en runda i affärerna men det enda jag köpte var kexchoklad hihi.
Diana skulle ta bussen till Limhamn och jag körde hem. Sen jag kom hem så har jag bara försökt att vila men huvudvärken vägrar ge med sig. Pulsen slår jättehårt fast jag knappt rör mig. Känner mig inte alls bra =(.  Behöver vika lite tvätt men jag har verkligen inte ork till det. 

Så nu ska jag bädda ner mig i soffan och se om jag kan vila lite till och hoppas på att huvudvärken ger med sig.
Tack Diana för en trevlig dag, kände inte mig som roligaste sällskapet idag. Tar vi igen en annan dag. 

Sov gott alla!  

Malmö

Vaknade vid 8 imorse och hade jätte ont i huvudet. Jag vet att det är nacken som spökar. Hjärtat hämtade min andra kudde som jag köpt av sjukgymnast just för nacken, sen somnade jag om men hjärtat var vaken. Vaknade vid halv tio och hade fortfarande jätte ont. Vet inte vad jag ska ta mig till snart, känns ju som att jag har provat allt. Har tagit 1 Alvedon i alla fall men dom hjälper ju knappt.

I alla fall Diana skickade sms och frågade om vi skulle träffas i Malmö idag men funderade först på att bara vila med tanke på huvudvärken men det är ju inte så ofta vi träffas så jag ringde upp och sa att vi kunde träffas. Så nu ska jag snart gå och göra mig i ordning och vänta på att hon hör av sig när hon sitter på tåget in till Malmö. Ska bli jätte trevligt. 

Skriver ikväll och berättar mer! 
Ha en bra dag! 

Trevliga dagar

I tordags gick jag 2 timmar tidigare från jobb, det var så fint väder och jag var sugen på att ta en runda i stan så jag frågade min lillasyster om hon ville med. Körde och hämtade henne och gick runt i stan och tittade och vi fikade. Vi hade det jätte trevligt i stan och hon är så rolig. Sen blev det frisören =). Köpte även nytt hårschampo och balsam av märket Soyoss, kanon bra schampo och balsam.

Igår slutade jag tidigt så det blev handla lite och sen hem. Var så trött och hade lite ont i huvudet så jag somnade en timme på soffan och hjärtat var hemma när jag vaknade igen. Min lillasyster och hennes kille kom på middag och det blev hemmagjord pizza. Undr kvällen blev det lite tv spel, spelade jätte gamla spel hehe, hjärtat och syrrans kille hade jätte roligt med dom gamla spelen. Direkt när dom körde så gick jag och la mig direkt jag var jätte trött men lyckades sova till halv tio idag =).

Idag körde jag, syrran och hennes kille till Malmö. Jag fick köpt ett par nya byxor som jag kan ha nu när jag blir lite större =). Sen blev det en runda till Ikea men det blev inget köpt där.
Hjärtat var hos sina föräldrar idag och när jag kom hem så låg där ett jätte fint kort från hans syster och hennes familj och texten var jättefin. Hjärtat har en sån fin familj. 

                                            


På väg in till Malmö idag så började jag få lite småont i huvudet. När jag sen kom hem så hade jag så fruktansvärt ont i huvudet, kändes som att det skulle sprängas. Kunde inte röra mig för då blev det värre. Provade med en jättevarm vetekudde men det hjälpte ingenting. Provat massage men det funkande inte i heller. Ska prova ta min andra kudde inatt, det är en sån som är formad och ska vara bra för nacken. Får prova och se om det hjälper för jag har haft mycket ont i nacken nu på senare tid.

Nä nu får det bli lite mys med hjärtat.
Trevlig lördag!

Ont i magen

Har haft så ont i magen nu i 2 dagar, vet inte alls vad det beror på =(. Jätte jobbigt är det, har fortfarande lite ont i magen men hoppas det går över snart.
Idag firar jag och min älskling 3 år tillsammans, vi sa att vi inte skulle köpa något till varandra men jag kunde inte låta bli hihi, min älskade lilla syster fick mitt bankkort och åkte ner till stan och handlade idag för jag jobbade till 16 idag och ville överraska hjärtat. Han fick en parfym Van gils, den hade han när vi träffades. Den luktar verkligen jätte gott. Sen fick han ett sött kort. Han blev jätte glad och det var ju skönt.

Just nu tittar vi på uppdrag granskning om Vellinge kommun om att ta emot flyktingar. Spännande att se vad dom visar. Sen blir det Greys anatomi, jag kan inte missa ett enda avsnitt haha.

Imorgon ska jag klippa mig =), har ju blivit ganska långt nu.
Kort inlägg idag men så blir det ibland, nu ska jag fortsätta se Uppdrag granskning.

Ha en trevlig kväll!

En trevlig helg

Som jag skrev i förra inlägget att jag skulle somna tidigt i fredags, och visst gjorde jag det jag somnade på soffan hehe. I lördags vaknade vi ganska tidigt, har blivit så senaste tiden, jag kan inte sova länge längre. Tog det lungt under förmiddagen. På eftermiddagen körde vi till mina kusiner i Vollsjö området någonstans hehe för min kusin fyllde 15 år. Efter det körde vi till min underbara vän Diana och hennes familj. Körde inom City Gross i Höör och handlade lite efterrätt med oss, blev Hallon/jordgubbspaj och rabarberpaj. Köpte en lite brandbil till Hampus och Nathalie fick en pingvin som tutade. Hampus släppte inte brandbilen på hela kvällen nästan och Nathalie tyckte om pingvinen och det känns skönt att dom tyckte om sakerna och dom är såå söta.
Vi åt middag och kolla på Melodifestivalen, fel låt vann tycker jag. Behöver något mer med lite ös i när det gäller Eurovision song contest. Vi hade en jätte trevlig kväll. Fick ett jättefint halsband av Diana, det var en skyddsängel och den var jättefin (bild kommer sen). Det värmde i hjärtat när hon gav mig halsbandet. Diana lärde mig lite om systemkameran också, det behövde jag haha jag kan inte så mycket om inställningar och sånt. Somnade vid halv två inatt men tror ni jag kunde sova länge?? Nädå vaknade vid 8 imorse. Har mått allmänt skumt idag. 
I alla fall körde in till Trelleborg och handlade och hjärtat fixade ny mobil och jag fick tvättat bilen, den var jätte skitig. Frågade syrran om dom ville komma på middag och det ville dom så det blev tacopaj. Det var kul att dom kom ut för det är ett tag sedan nu. 
Nä nu blir det lite tv tittande och sen sängen. 

Ha det bra alla!  

Jobb

Har varit iväg med jobb på planeringsdagar nu i 2 dagar på Harmonigården i Räng. Var inte hemma förrän vid åtta igår + att jag mådde jätte illa. Gick och bäddade ner mig ganska tidigt för jag mådde så dåligt men somnade inte. Var ju inte trött. Sen ringde Diana och vi pratade en stund, ska bli kul att träffa familjen Johansson imorgon kväll =). Idag är jag helt slut i huvudet då vi varit iväg hela dagen och kom hem vid halv sex.

Ikväll blir det bara att ta det lugnt, kommer nog somna tidigt idag.
Nu får vi ta och äta nåt för jag börjar bli lite hungrig =).

Över 1 vecka sedan

Har inte skrivit på ett tag men har verkligen inte känt för det, har varit såå trött och det har varit mycket jobb. Med andra ord så har det inte hänt så mycket. Vi var på hem och villa mässan i lördags, men det var inte jätteroligt direkt. Sen blev det Bauhaus då vi skulle köpa en ny toalett till det nya badrummet som snart ska påbörjas vi ska bara bestämma vad vi ska ha för kakel.
I söndags var det kalas för lilla söta Saga som fyllt 6 år, tiden går så fort. Vi hade köpt en fingerskateboard, innebandyklubbor med 2 extra bollar och en sån sak som spelar musik och så åker ankor förbi så ska man skjuta ner så många så möjligt med typ laser eller nåt i stil med det. Hon blev jätte glad, hon är ju en liten pojkflicka hihi.

I förra inlägget så skrev jag att hjärtat köpte ny mobil, han gjorde det men dom hade inte den inne så dom skulle skicka mobilen och han har fortfarande inte fått mobilen. Jag sa till att han fick ringa till 3 i Burlöv och kolla varför den inte kommit. Då fick vi till svar att dom inte har den längre, och då kom frågan: Hade ni inte tänkt berätta det för oss? Här hade vi gått och väntat på den ju, dåligt tycker jag. Så nu får han spana efter en ny mobil. 

Ska förhoppningsvis till Ronnebybrunn snart med min kära vän Diana och hennes Pontus. Mysigt att bara åka iväg. Ska se om jag kan få semester 31 mars och 1 april så får man 6 dagars ledighet, känner att jag behöver det. Ska höra med Diana om hon och jag kan hitta på något någon av dom dagarna bara hon, jag och barnen =). 

Annars finns det inte mycket mer att berätta just nu, förutom att jag känner mig lite småfet om magen haha. Dom som inte vet tror nog att jag har ätit för mycket godsaker haha, har ju inte haft mage innan. Men har fått tid för ultraljud i alla fall och jag längtar tills det är dags för det =). 



 
RSS 2.0