Nästan 1 vecka sedan

Har inte skrivit sedan i söndags men har inte känt att jag har haft tid och ork att skriva.


Måndag: I måndags fick jag besök av Frida som jag inte träffat sedan Amandas dop. Vi fick en lite present av henne och det var en sån man kan göra fot eller handavtryck i lera och sätta in ett foto på andra sidan, jättefin var den ♥. Vi pratade, drack lite te och gick en sväng till Perssons och köpte glass och sedan gick vi till vår baksida och satt där en stund och Amanda sov gott under tiden. Tiden bara sprang iväg och det var dags för Frida att köra hem.


Tisdag: Då körde jag till Trelleborg och skulle träffa Annika, en vän som jag känt sedan första klass. Vi snackade lite om allt möjligt och vi hade bestämt vi skulle äta middag tillsammans då Calle skulle komma hem sent så det blev taco till middag. Än en gång sprang tiden iväg, tycker den har gjort det hela veckan.


Onsdag: Då gjorde vi ingenting, då var vi bara hemma och tog det lugnt hela dagen. Det behövs det också ibland.


Torsdag: Natten till denna dagen var inte rolig, Amanda var vaken mellan typ 03-05 på morgonen och ville verkligen inte sova, så vid 5 somnade hon men sen skulle vi upp vid 07.15 för det var dags för babysim och guuuuud va trött jag var men det var bara att pallra sig upp ur sängen. På babysimmet gick det bra, Amanda tycker det är så roligt. Efter simmet fick Amanda mat och sedan gick vi i stan medans vi väntade på Ellan då vi bestämt att vi skulle handla kläder till barnen. Ellan kom ner till stan efter dom var klara på sitt sim och det var inte mycket kläder till barnen som vi hittade, när vi väl hittade något så fanns det inte i den storleken vi skulle ha. Typiskt. Gav Amanda välling när vi var i stan och hon drack ca 130 ml välling så jag var helt överlycklig haha, men tanken slog mig att det kanske bara gick denna gången. Efter en heldag med Ellan i stan så körde vi hem och jag ville bara sova men det gick inte riktigt som jag tänkt mig hehe. 


Idag: Idag hade jag itne tänkt vi skulle göra något men så pratade jag med Ellan imorse och det var så fint väder så vi bestämde oss för att gå en runda och ha en liten picknick. Jag körde till Trelleborg, lämnade av en parfym och ett linne till syrran och sedan mötte jag upp Ellan som hade fixat kaffe och sånt. Vi gick till Flanningen och satte oss och drack kaffe och matade lite ankor. Amanda sov gott i vagnen medans vi drack kaffe. Vi gick även en runda till Ica Maxi och åt lite korv och mos hehe. Blev en sväng inom affären och köpte lite bröd och sånt. När vi skulle bege oss hemåt så var barnen inte så glada längre men det löste sig hehe. Har haft en jättemysig dag. Har provat att ge Amanda välling men det har inte gått så bra, hon vill inte riktigt så vi får se hur det går men får känslan av att hon gör allt för att hon ska få bröstmjölk. 


Har haft sjukt ont i ryggen i snart 2 veckor, det försvinner inte och massage hjälper inte så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Imorgon blir det middag hos Ellan och Patrik, ska bli jätte trevligt. Nu ska jag se Sons of Anarchy och sedan blir det sängen.


Lovar att lägga ut lite bilder snart ;). 

Fullt upp

Har inte skrivit på några dagar men nu är det dags. I torsdags var det dags för babysim och Amanda plaskade som aldrig förr, hon tyckte verkligen det var jätte roligt. Hon dök några gånger och det gick jättebra. Efter simmet körde vi upp till Ö&B och köpte pajformar 2 till mamma och 2 till mig. Körde en liten sväng då vi väntade på att Nettan och Linnea skulle bli klara på sitt sim, dom har kl 10. Sen körde vi hem till Nettan och där blev det frukost och prat om allt möjligt, vi hade jätte trevligt. Sen var det dags att hämta syrran på hennes praktik på sjukhuset för hon skulle passa Amanda när jag var hos tandläkaren. Allt gick bra och sen körde vi hem och tog det lugnt.


I fredags gjorde vi inte så mycket på dagen, men när Calle kom hem så gjorde jag mig iordning för det var dags för middag på A9 med mina underbara mammavänner Anna, Nettan & Johanna. Det var verkligen jätte kul, det var skönt att få lite tid att bara vara mig själv, har inte varit från Amanda direkt innan så det kändes jätte jobbigt först men det släppte sen. Jag var hemma vid 01 och trodde dom sov men när jag kom in genom dörren stod både Amanda och Calle med värsta smajlet haha. Men allt hade gått bra och det var skönt så det ska göras om =). 


I lördags sov vi lite länge men var sjukt trött, skulle baka 3 st ananaspajer till mamma då vi skulle till henne för hon fyllde år. Fick verkligen stressa med pajerna men lyckades att bli klar precis innan vi skulle köra. Efter vi varit och firat mamma så körde vi upp till Pia & Johan och åt pizza tillsammans med dom. 


Idag har vi inte gjort så mycket, jag har städat lite här hemma men annars har jag och Amanda bara myst. Imorgon får jag besök av Frida som jag inte träffat sedan Amandas dop så det ska bli kul. 


Tänkte lägga upp en bild men har inte lagt in dom från mobilen än så det kommer bilder senare. 

Sov gott ♥

Inte min dag

Igår var Calle på utbildning hela dagen och var inte hemma förrän på kvällen. Jag och Amanda gjorde inte så mycket igår, vi mös mest hela dagen. Amanda har haft sin säng intill vår och då har vi inte haft spjällsidan på där för det har varit så lätt att lyfta över henne till och från oss men nu har hon börjar rulla rundor och vara överallt så jag bestämde att det var dags att sätta på spjällsidan. Amanda somnade i vår famn igår men när vi skulle lägga henne i sin säng så vaknade hon, vi gick lite med henne och hon somnade igen och vi provade att lägga henne i sin säng men vaknade direkt och så höll jag på tills 3 inatt. Så det har inte blivit så mycket sömn för min del.

Idag har vi inte gjort någonting, har känt mig allmänt nere och tråkig. Har inte varit min dag idag. Men nåt kul som hänt idag är att snälla goa Diana har fixat till min blogg =), tack så jätte mycket Diana!

Blir bara så här kort inlägg idag för jag känner inte mig på humör men slänger in en bild på Amanda.

 

Flitig söndag & måndag

I söndags var det ganska fint väder så vi bestämde oss för att ut och gå en runda, så det blev en runda på ca 2 km. Det var jättemysigt, men där var några som hade sina hundar lösa och dom såg oss på långt håll men höll inte i hundarna och den ena stora hunden sprang mot oss och skällde, jag trodde fan den skulle bita mig, tycker det är kasst att dom inte kan hålla i hunden tills man gått förbi. Trodde Amanda skulle somna i vagnen men det ville hon inte. Vi skulle äta middag hos Calles föräldrar och jag bestämde mig att jag skulle gå dit med Amanda och hoppades på att hon skulle sova för hon var jättetrött, men hon somnade inte och det var ändå en promenad på ca 40 minuter. Anna-Karin, Mattias och Ellis var där också, vi åt middag och pratade lite sedan var dom tvugna att köra hem. Jag bestämde mig för att gå hem med Amanda för hon var riktigt trött nu och plus att jag behöver röra på mig =). Tror ni hon somnade?? Nääädå hon skulle inte sova haha. Så i söndags gick jag nästan totalt 1 mil.

Idag har jag varit flitig =). Jag har fått städat här hemma, fixat med disken och dammsugat. Amanda har varit på strålande humör idag ♥. Har även påbörjat att städa i min garderob men tiden räckte inte riktigt till så jag får se om jag kan fortsätta imorgon. Sen har vi inte gjort så mycket idag.

Har beslutsångest, måste komma igång och träna men kan inte riktigt bestämma mig vilken gym jag ska välja. 24 seven kostar 199 kr/mån men där finns inga pass man kan gå på så som spinning, bodypump med mera, medans Oasen kostar ca 360 kr/mån men där finns jättemånga olika pass som zumba, bodypump, spinning och mycket mer. Är mest sugen på Oasen men det är dyrt. Har funderat jättemycket med vet inte riktigt, hade varit jätteroligt att gå på pass också. Vad hade ni gjort?? 


Nä nu ska jag se färdigt BB.

God natt =)

Fredag & Lördag


I går tänkte att jag och Calle skulle äta frukost tillsammans då han jobbade natt och hade sovmorgon, men vi hann inte för han skulle köra iväg till jobb vid halv tio. Så det blev frukost tillsammans med Amanda =). Fick sms av Diana och hon och hennes barn kom hit efter dom hade gjort sina ärenden. Vi snackade lite om allt möjligt och vi fick även spelat lite Wii hihi, det var kul. Dagen gick ganska fort och det är ganska skönt ibland när man går hemma.
Calle kom hem lite tidigare och då slängde jag mig i duschen och gjorde oss iordning för vi var hembjudna till familjen Brocka på middag =). Maten var verkligen jättegod =), sen blev det efterrätt och kaffe och sedan godis hihi. Vi tittade på talang, Big brother och även Sons of anarchy. Vi hade en mycket trevlig kväll =),
tack för en jätte trevlig kväll =).

Idag hade jag tänkt att vi skulle in på Mobila en runda innan vi skulle till min mormor för hon har fyllt år men jag fick sovmorgon ända till nästan halv tolv. Blev till att gå upp äta frukost göra oss iordning och sen köra iväg till mormor. 
På vägen hem körde vi inom Trelleborg och hämtade mat på Myway mmmmm kebab haha, skit gott. Sen har vi inte gjort så mycket, tiden har bara runnit iväg. 


RSS 2.0