Jobbiga tankar och besök

Måste erkänna att jag mår inte så bra för tillfället. Kan inte sätta fingret på vad det är men många jobbiga tankar och mycket funderingar. 
 
Imorse var det dags för Amandas dans. Mötte upp Saga och Ellan lite i tio. Vi lämnade barnen och gick bort till Lejonblomman. Jag skulle inte köpa något men kunde inte låta bli så jag köpte tre små Maja lyktor. 
Sedan blev det kaffe på Nennes innan det var dags att hämta barnen. 
 
Vid 16.30 kom middagsgästerna. Frida, Daniel och deras goa barn. Fick denna fina när dom kom ❤️. Tusen tack ❤️. 
 

Barnen lekte för fullt och vi fick pratat massor. Efter mat och efterrätt började barnen bli ganska trötta så vid 20-tiden körde dom hemåt. 
 
Alltid så trevligt att träffa Frida och hennes familj ❤️. 
 

Mysig kväll men så nere

Igår blev det gymmet efter ett bra tags uppehåll då jag varit mycket sjuk. Emelie fick med mig dit och det var skönt att komma igång igen. 
 
Dagen idag har varit ok. Kvällen har varit mysig, jag och Amanda har spelat just dance och super mario med lite fredagsmys. 
Verkar som Amanda ska bli sjuk, hon har fått hosta och tempen börjar stiga. 
 
Jag känner mig så sjukt nere idag, många tankar som snurrar i huvudet. Det har gått upp och ner hela veckan men idag känns det extra tungt. Är ganska trött på att känna så här! 

Går och lägger mig och hoppas morgondagen känns bättre. 

Ångest!!

Ångest till max! Tiden går för fort! jag har inte haft lust att skriva. Det har varit begravning och inte helt bra mående samt inskolning och jobb. Ja och plus lite sjukdom. 
 
Fortfarande lite jobbigt att lämna Matilda på morgonen, hon blir så ledsen när jag ska gå 😔. 
Hon har fått en rälig hosta så vi får se hur hon är innan veckan är slut, får kolla upp det om den inte lägger sig lite.  
 
Åhh satt och läste lite i bloggen sedan 2010 då Amanda var nyfödd, så mysigt det var. Tiden sedan Matilda kom har verkligen gått i turbofart. Saknar bebistiden lite faktiskt. Barnen blir stora så fort känns det som. 
 
Nu är ögonen trötta så nu blir det sängen. 
 
Älskade barn ❤️❤️❤️. 


RSS 2.0