Babysim

Idag var det dags för babysim, Calle följde med idag då han skulle bada med Amanda och jag fotografera. Badet gick bra men det blev inget dykande för Amanda idag då hon inte ville ha någon ögonkontakt med Calle. Tyckte det var svårt att fotografera i badhuset. Pratade med Diana innan och hon skulle se om hon kunde följa med nästa gång och fotografera =), underbart snälla Diana! Lägger ut någon bild jag tagit.

 

 

Amanda va så trött när dom hade badat färdigt, tog inte lång tid innan hon somnade i bilen.

 

Kan inte komma på mer att skriva just nu, ska passa på att vila lite nu när Calle leker med Amanda.

 

Gnällig, tänder på gång kanske?

Hade tänkt att blogga igår men hade inte ork till det, igår va det verkligen en jätte jobbig dag. Amanda var verkligen supergnällig och vägrade att sova. Hon sov typ 2 10 minuters lurar på hela dagen och inte så konstigt hon är gnällig blir man ju själv när man är trött men hon gjorde verkligen allt för att inte somna. På kvällen somnade hon fint men började gnälla lite senare och tänkte passa på att ge henne lite mat innan jag somnade så hon inte skulle vakna vid typ 3 men tji fick jag hon vaknade kl 4 och sedan vägrade hon att somna om och jag gjorde allt men när kl va typ 6.30-6.45 så somnade hon äntligen. Fasiken va jag var trött.

Dagen idag har varit lite bättre faktiskt, hon har varit på ganska bra humör men har haft sina gnälliga stunder så jag tror nästan att det är tänderna som spökar. Hon fick sovit lite mer än 1 timme i eftermiddags. Sen kom min pappa och lämnade min bil som han har fixat lite med.

Pia och Johan kom ut till oss idag då Johan skulle hjälpa Calle att hämta ett frysskåp, för vi har en jätteliten frys så vi behöver en extra. Bestämde att dom skulle äta hos oss så idag blev det kassler med ris till middag. Alltid lika kul att träffa Pia och Johan.

Imorgon ska vi på babysim och Calle ska följa med =), vi bestämde att Calle tar badandet imorgon och jag ska fotografera när dom badar =).

Nä nu kallar sängen ska upp tidigt imorgon, badet börjar redan kl 9.

 

Vilken dag

Idag har det inte blivit mycket gjort, mina planer var att jag skulle röja lite här hemma och hinna skala potatisen och lägga in laxen i ugnen tills Calle kom hem men det blev inte så mycket gjort för Amanda har betett sig lite märkligt nu i 2 dagar, har knappt sovit på dagarna och strulat med maten, har inte velat äta ordentligt. Idag började näsan att rinna på henne och lite smått hosta och hon har varit supergnällig idag. Tror att antingen börjar hon bli sjuk igen eller så är det fler tänder på gång. Har inte ens kunnat lägga henne själv på golvet 1 sek idag för då har hon blivit jätte ledsen. Men hann i alla fall skala potatis när hon sov en liten stund. Så det blir ett kort inlägg idag också.

Lägger in några bilder i alla fall =).


Amanda sitter fint i rentvätten =)


Har fått byxorna lite fel haha, mammas lilla sötnos.


Måste testa Johans häftiga keps =)
 
Diana ska hjälpa mig att göra min blogg fin så fort hon har lite tid så den blir lite finare,
tycker den ser jättetråkig ut nu.

Nä nu ska jag se BB och sen blir det sängen!

Söndag!

Idag sov jag lite längre än planerar men va skit trött. Amanda vaknade som vanligt vid 8 tiden. Tror mitt lilla gryn börjar bli förkyld igen =(, snorig är hon och gnällig samt väldigt mammmi. Hon har heller inte velat äta ordentligt så jag hoppas det blir bättre imorgon. Idag va vi i Skurup hos Angelica och hämtade lite kläder och sånt som Amanda ska ha. Efter det körde vi till Trelleborg och handlade lite mat. Hade jättemycket att fixa här hemma men tiden bara rann iväg så jag får se hur mycket jag hinner göra imorgon. Blir bara detta korta tråkiga inlägg idag för nu är jag trött och ska sova. God natt!

Nu får jag skärpa mig!!

Nu har jag inte skrivit på ett tag, men tappade intresset lite faktiskt men ska ta tag i bloggandet igen. Kan inte skriva allt som hänt på en hel månad för då blir det ett låååååång inlägg som ingen orkar läsa ändå så jag skriver om det senaste.

Svårt och veta var jag ska börja, men börjar med att Amanda har fått 2 tänder =), kände den första den 12 mars och sedan kom den andra den 14 mars =), lilla tösen börjar bli stor. Vi va på 6 månades kontroll i tisdags och allt va bra och Amanda fick sina sprutor. Hon är nu 67,5 cm lång och väger 7750 g. Har börjat försöka ge henne välling men hon är inte riktigt förtjust i det heller och jag är inte direkt sugen på att amma hur länge som helst.

I Onsdags kom Diana med frukostbullar vid 10-tiden MMMM gott *tack så mycket Diddi*. Sen bestämde vi oss för att ta en runda till Ikea där jag fick handlat lite, nåt till Amandas rum och lite annat till köket med mera. När vi kom hem fick Diana köra för hon skulle hämta barnen på dagis. 

I torsdags körde jag och Amanda till Trelleborg och mötte upp Nettan och Linnea och vi tog en sväng på stan och en fika. Jag fick köpt en tröja eller typ en tunika på Gina och Nettan köpte 2 st hihi. Sen gick jag en sväng till Ellan och Saga och drack en kopp kaffe. Sen tog vi en runda ner i stan och blev en liten sväng till en lekplats så Saga fick pröva att gunga. 

Igår va vi hembjudna till Emelie och Christopher på middag men det blev inställt på grund av sjukdomar, tråkigt med alla sjukdomar, känns som alla är sjuka nu. Får boka in en ny middagsträff snart =). Så igår gjorde vi inte så mycket. Jag pratade i telefon med Diana i typ 2,5 timme, helt galet kändes inte som så länge haha. 

Idag va vi hos Calles föräldrar och fikade och där var även Calles syster Anna-Karin och Calles andra kusin Hanna, alltid lika kul att träffa dom. Sen blev det en sväng hem till Diana på en kopp kaffe, och hon hade baka chokladbollar när vi kom dit =). Gott gotti gott gott haha. Sen han vi inte gjort mer idag har varit hemma och myst och kollar på en film som är jättebra den heter 9 lives. 

Nä nu blev inlägget jättelång ändå men som jag skrev innan, jag kan inte skriva allt. Så nu ska jag fortsätta att kolla på filmen.


RSS 2.0