Icas Matkasse och Ystad djurpark

Igår började jag rensa lite i skåpet i finrummet, där är så mycket saker inne så vi måste rensa ut. Hann inte rensa så mycket för Amanda va inte riktigt på humör så jag lekte med henne istället för att rensa i skåpet. Jag gick även ner till återvinningsstationen med Amanda och kastade massa glasflaskor och burkar som bara stod i vägen här hemma. När hjärtat kom hem så promerade vi ner till Perssons för vi skulle hämta vår Ica Matkasse som vi tänkt prova och dom räknar med att man har basvarorna hemma. Fyllda av förväntan gick vi hem och skulle prova att laga en av rätterna men när vi kom hem så saknade vi ingredienser till maten. Saker jag aldrig hört talas om som dom tycker är basvaror som till exempel Japansk soja, Sambal oelek med mera, så vi kunde inte prova ett av recepten igår så det fick bli falukorv och makaroner. Med matkassen fick vi också en present av ägaren på Perssons, vi fick en ask Merci.

Kunde inte somna igår, låg över 1,5 timme och vände och vred mig. Sjukt jobbigt men har fått svårt att somna på senare tid.

 

Idag har det varit en underbar dag. Jag och Johanna hade bestämt att vi skulle till Ystad djurpark med barnen. Packade fikan imorse och sedan körde vi in till Trelleborg och hämtade upp Celine och Johanna. Vi gick in och började kolla på djuren och barnen tyckte det var roligt att titta på aporna. Vi gick vidare och kollade på djuren och Amanda tyckte att getterna var jätte roliga haha. Sen kom ju världens uppförbacke och det var så jobbigt att gå hela vägen upp med vagnar och på gräs dessutom men upp kom vi. Bestämde oss för att fika lite och ge barnen lite mat så vi letade upp en skuggig plats på gräset och satte oss där. Vi hade jättemysigt och barnen lekte jättefint. Lägger ut några bilder från djurparken längst ner i inlägget.

 

Efter jag lämnat Johanna och Celine i Trelleborg så körde jag och Amanda till Maxi så jag kunde handla det som behövdes till maträtterna så vi kunde börja gå efter recepten idag. Körde hem och packade upp och började så smått på maten. Hjärtat kom hem och lekte lite med Amanda medans jag fixade maten. Det jag lagade var Ingefärswokade grönsaksnudlar med rostad lök och det var gott så det ska vi laga fler gånger. Lägger ut en bild, ser kanske inte supergott ut men det var gott tyckte vi i alla fall. Röjde upp lite i köket och sedan tog jag det lite lugnt för jag är helt slut i benen och öm i skinkorna efter dagens uppförbackar haha. Amanda sover så gott nu så nu ska vi mysa en stund framför tvn.

Slänger in några bilder =).

 

Ingefärswokadewokade grönsaksnudlar med rostad lök.

 

Johanna och Celine

 

Amanda och Celine

 

Har verkligen haft en jättemysig dag, tack Johanna för idag <3.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0