Lite sömn och babysim

Inatt blev det inte mycket sömn. Amanda somnade inte förrän typ halvtolv och vaknade sedan vid 02.40, hon somnade om ganska fort men vaknade vi 04.00 igen och va lagom pigg, jag va så trött och försökte få henne till att somna om men det tog nästan 2 timmar innan hon somande igen. Fattar inte hur hon kunde vara så pigg för hon sov inte så mycket igår. Kl ringde kl 7 för vi skulle upp och äta och fixa innan vi skulle till Trelleborg på babysimmet men jag va så trött så jag kom inte upp förrän lite över 8. Fick mata Amanda och sen bar det av till Trelleborg.
Det va jättemysigt på babysimmet, Amanda tyckte det va roligt men när vi skulle hålla dom så att dom typ flöt på ryggen så blev hon lite osäker och tyckte nog inte det kändes helt 100 men det gick ändå bra. Det va så roligt att Calle också va med idag =).
När vi va klara så hämtade vi en garderob till Amanda som hon ska ha på sitt rum, men hon va så trött efter badandet så vi susade hem. Hjärtat lämnade av garderoben tog en macka och sedan körde han till jobb.

Nu ligger Amanda och sover och jag har precis druckit en kopp kaffe. Ska se om vi kan bygga ihopa Amandas garderob när Calle kommer hem och få lite ordning på hennes rum nu när där är nymålat =).
Nä ska passa på att koppla av lite nu när Amanda sover.


Kommentarer
Emelie, mamma till Nellie & Ellion <3

Ellion tycker heller inte om att ligga på rygg i vattnet :) Vet inte om det känns obehagligt när vattnet kommer in i öronen.

2011-01-27 @ 14:03:18
Hanna

Hej!

Vi simmar också på torsdagar. Vilken tid går ni?

Kram

2011-01-27 @ 23:00:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0