Vår lilla prinsessa

Vår älskade lilla prinsessa har börjat sova lite bättre på nätterna och hon sover själv fast ligger ju i vårt rum så nu blir det mer sömn till oss också hehe. I söndags va vi hos mamma en runda och åt lite mat och sen en runda ner till min mormor, men det är precis som att Amanda blir lite orolig när vi är borta för hon vill äta hela tiden och får ingen ro i kroppen, hoppas att det blir bättre med tiden.
I måndags va vi bara hemma och det var så skönt med lite lugn och ro, det behövdes att bara vara hemma och bara mysa med familjen. I tisdags va hjärtat på utbildning och Amanda får ingen riktig ro i kroppen när hjärtat inte är hemma men hon vänjer sig nog, han börjar ju jobba imorgon. Har varit jätteskönt att ha honom hemma.

Igår låg vi i sängen ganska länge och det var jätteskönt. Skulle in till Maxi och handla och tänkte passa på att köra in om jobbet =). Va på jobb en bra stund, blev lite kaffe och Amanda fick många fina presenter. Dom är så gulliga på jobb. Sen blev det storhandling på Maxi.

Idag ska vi till BVC och det ska bli spännande att se hur mycket hon har gått upp i vikt denna veckan =).
Nä nu vaknade vår lilla prinsessa och vill ha lite mat.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0