Påsken och lite till

Var ledig i tordags så det blev en runda på Entré och fick köpt present till min mamma, köpte också ny mascara och makeup väska. Sen blev det inte handlat mycket mer. Hade ju tänkt att jag skulle hitta nåt mer men det gjorde jag inte.
I fredags blev det påskmiddag hos hjärtats föräldrar och det var så roligt att träffa alla. Och lilla söta Ellis, han e så go. Bokade biljetter till Avatar som vi inte sett och det blev på 3D. jag, hjärtat, Anna-Karin, Mattias och Berit körde in till malmö på kvällen och fy fasiken vad filmen var bra. Det var jätte trevligt att gå på bio med dom, det får vi göra om. I lördags blev det middag hos mamma, det var trevligt. Fick påskägg innan vi körde hem och Saga och Julia följde med oss hem för det var länge sen dom sov hos oss. 
I söndags blev det bara en slappedag, var så skönt att inte göra någonting. I måndags körde jag till Trelleborg ganska tidigt och mötte upp mamma på torget. Gick runt jättelänge och försökte hitta någonting vi kan ha på oss på hennes fest som är nu i helgen och tillslut hittade vi en klännng till mig som jag även kan ha nu i sommar. Sen skulle vi hitta något till mamma och det va lite svårare. Hon hittade, köpte och körde hem. I tisdags körde hon till Trelleborg bytade den mot en annan och körde hem. Så nu får vi se vad det blir hon ska ha på sig. Syrran och Johan åt middag hos oss i måndags, alltid kul när dom kommer ut. 

Jobbade igår ända till 19 men fy vilken dag det var, märks att det har varit långledigt. Mycket papper kom med posten som skulle fixas med och många patienter. Fick jätteont i magen sent på eftermiddagen för man vill ju hinna med allt man ska innan man ska köra hem. 
Idag kände jag mig stressad på jobb också, har jättemycket att skriva så jag struntade i att ta lunch idag, ville hinna med så mycket så möjligt och jag hann med en hel del, så imorgon blir det nya friska tag hehe. Känns ändå kul när man får mycket gjort. 

Nä nu får det bli duschen och sen sängen. 
Sov gott!   



Kommentarer
Anonym

glöm inte ta med kameran på din mammas fest :)

2010-04-08 @ 17:04:34
Sarah

Besök gärna min hemsida!



Det går bra att beställa därifrån, Du får produkterna levarerade hem till dig!



Adressen dit är http://my.oriflame.se/sarahsoriflame



Självklart kan du även klicka in på info ang hur det är att vara konsulent, och är du intresserad utav att vara detta så ger jag dig gärna mer info.

Du kan tjäna massvis av pengar DIREKT, precis som jag har gjort!

Hoppas på att du vill bli min arbetskamrat!

Självklart följer jag dig och finns vid din sida om du behöver hjälp med något!

Det kostar inte mer än 50 kr, och dessa pengar tjänar man in direkt när man börjar sälja!



Mvh Sarah

2010-04-08 @ 22:05:21
Kerstin

Önskar dig en trevlig helg.

Mvh kerstin

2010-04-10 @ 18:34:03
URL: http://www.kerstinfoto.dinstudio.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0